Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Asior']dziewczyny, mam nie ciekawe wieści.. kilka dni temu do schronu "pańciostwo od siedmiu boleści" przywieźli całą psią rodzinkę.. -sunia - bokserka, tata amstaf i dzieciaczki po nich :(
ponoć mama i tata wszystkie bardzo fajni z charakteru

dziewczyny.... czemu mamy dwa wątki bulowate????
http://www.dogomania.pl/threads/6899-BULLOWATE-DO-ADOPCJI

mój jest w psach w potrzebie...a tamten...taki na doczepkę chyba do rasowców...

matko - tylko mnie nie było wczoraj, a tu juz tyle nieszczęsc nowych:(:(:(

Posted

[quote name='pinkmoon']Poszukiwana osoba na wizytę przeadopcyjną dla Trolliniego :loveu: - w Świdnicy
(to okolice Dzierżoniowa, Wałbrzycha).

z Dzierżoniowa jest giselle4, fiorsteinbock ( chociaż ona ma małą córeczkę, nie wiem czy da radę).

Posted

We Wrocku w schronie zatrzęsienie....!!!
5 samców w osobnych kojcach (2 napewno nie do domów z innymi zwierzętami, 3 może, ale niesprawdzone) i 4 suki na boksach ogólnych- wszystkie niebardzo lubią inne psy, ale nie ma gdzie je umieścić! :( W tym 1 na boksie z samcami, bo w sukiach robiła "porządki", a i tak zadymy robi...

Fot nie mam- zabrakło czasu, ale nadrobię- jak nie ja to inna wolontariuszka.

UWAGA!
Jeden ŚLIMAK z powyższych samców czeka z utęsknieniem! Ma ok. 4 latka, niski, przysadzisty, cięte uszki, robione dwa zabiegi na oczki (chyba miał 3 powiekę), ślicznie pręgowany na beżowym tle sierści. Wyprowadzany bez kagańca, u weta bez kagańca, krople do oczu, uszu bez kagańca. Nawet przekonuję tych, którzy nie przepadają za bullowatymi ;)

Posted

Kana napisał(a):
Ehhh znowu biedne psiaki...
Czy bullowate we Wrocku mają wspólny temat?

Niestety nie mają, bo nie jako takiej osoby do zajęcia się nimi... :/ Osobiście za bardzo nie wyrabiam z dużymi kundlami (a od tego jestem), dziewczyny od średnich i małych też mają pracy po pachy, a bulki sobie tak między nami pomykają- to jedna zrobi foty, to druga i jakoś leci....

Wiem, wiem- warto by się tym zająć, ale sam początek to nic w porównaniu z aktualizowaniem wątku! A to już wyższa sztuka być choć 1 raz w tygodniu i spisać i otrzaskać fotami futra!

Posted

[quote name='modliszka84']czy jest w którymś schronisku pies podobny do mojego Świderka?

warunek: młody i łagodny, w domu 4-letnie dziecko

Modliszka - do dzieci tylko psa z dt, ktory będzie sprawdzony. Jest taki psiak - ale jest pręgowany i ma niekopiowane uszy.