Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

Siadam ciotki do pracy, bo niedawno wróciłam, a jeszcze dużo przede mną.
Jutro pojadę do hurtowni obkupić szczylki i jak wrócę po południu to założę im wątek z fotkami.
Na szybko są:
2 siusiaki
3 psitki z kokardkami :)

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hihi, ale wam dziewuszki nadublowalo postów :evil_lol:
Żeby je pousuwać jest opcja w zaawansowanych do usuwania, ale chyba jeszcze nie wszyscy ja znaleźli ;-)
Na samiusieńkiej górze nad oknem edycji i napisem Twoja wiadomość. Trzeba kliknąć w kwadracik: "Delete this post in the following manner:, a potem zaznaczyc kółeczko koło Kasuj wiadomość.:cool3:

Posted

doddy napisał(a):
Siadam ciotki do pracy, bo niedawno wróciłam, a jeszcze dużo przede mną.
Jutro pojadę do hurtowni obkupić szczylki i jak wrócę po południu to założę im wątek z fotkami.
Na szybko są:
2 siusiaki
3 psitki z kokardkami :)

A może chociaż jedną fotkę maluszków wrzucisz? :cool3:

Posted

Jagienka - ja to widzę tak - 3 psiaki Doddy przywiezie do Skarżyska, my ze Skarzyska dowieziem Adze24 do domu:diabloti: i będziem kombinować jak dotrą do ciebie:)

dobrze godom Doddy?

a co do tych zdublowanych postów - wklepuję posta po czym cos tam pierniczy, ze nie wysłał tego posat no to znów klikam - dzięki temu klepię po fafnaście postów:angryy: czy to dogo kiedyś będzie normalne????

Posted

do połowy drogi czyli powiedzmy Miechowa moge dojechać marny ze mnie kierowca ale postaram się ha ha ,chyba że znajdziemy bezpośredni transport to super w krakowie dojade do każdego miejsca po psiaka, albo zapraszam na kawe do mnie z psiakami.

Posted

Super, ze znalazl sie kolejny DT... Czyli jak rozumiem wszystkie maluchy juz znalazly tymczasy? Czy nie?
Kasia bo ja juz nawet na awaryjny DT dywan w domu zwinelam :cool1::cool3::evil_lol:

Posted

PILNE

W ok. Warszawy przebywa sunia amstaffka z małymi szczeniakami na dworze.
Właściciel wczoraj został zabrany do zakładu karnego, zaś policja sunię wystawiła na dwór.

Ponieważ gmina nie ma podpisanej umowy na wyłapywanie bezdomnych psów nie ma co zrobić z psami (Legionowo miało podpisaną umowę z Krzyczkami). Psy w ostateczności pojadą do Chrycynna o ile schronisko zgodzi się je przyjąć, czyli oddział II Krzyczki. Ostatnich dwóch astów nie przyjęli.

Myślę, że udałoby się od gminy uzyskać pieniądze na psy chociaż na szczepienia.

Dzisiaj do suni pojedzie Iwona, która zajmowała się wyłapywaniem psów dla schroniska w Chrycynnie i oceni sytuację. Najprawdopodobniej jest jednak ona tragiczna z uwagi na mrozy!

Jak się domyślacie jesteśmy zawaleni psami, że szok... Mamy 24psy obecnie i musimy je utrzymać. Jak wiecie, wcale nie ma ogromnych ilości wpłacających, więc z dnia na dzień sytuacja robi się coraz mniej fajna.

Nie wiem już co robić.

SZUKAMY PILNIE TYMCZASU DLA MATKI Z DZIEĆMI!

Posted

Kurde;( dziewczyny jak znalazłybyscie lokum dla tej suni i szczylków do czasu aż wrócę z Suwałk - to po powrocie postaram się ją wziąć. Ale bedzie potrzebna kasa na wyzywienie jej i maluszków.

Kurde załamanie... ile tych bullków biednych teraz.. przydałyby się fotki tej suni i maluchów.

Posted

emdziolek czy nie boisz się że małe mogą być chore?
Białego szczeniaka po parwo bałaś się brać.. a co jak te będą "coś" miały?

Pytanie czysto teoretyczne ;)

Posted

Posted

Posted

Dostałam telefon od Iwony, że szczeniaki zostały dzisiaj uśpione bo były ślepe.
Zachudzona suka na dzisiejszą noc została ulokowana w boksie przy komisariacie policji. Jutro ma zniknąć. Tylko nie ma gdzie...

Posted

jeśli ktoś ją weźmie, to mogę pożyczyć na jakiś czas dużą klatkę, jeśli by była konieczna.
strasznie żałuję, że nie mogę dać dt :( mąż się na razie nie chce zgodzić na 3 psa w domu, nawet na dt (próbowałam go na szczeniaki namówić)

biedne maluszki :(
choć to ślepy miot, to serce boli