enia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Uuuu ciotka Beata zmieniła konika........... właśnie zobaczyłam uuuuuu......co to sie oznacza? czego to objaw? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Aldondy nie ma - jest w Krzyczkach po Krzywiczka :) i kotecka :) Schiozofrenii , hihii, czasem wole te , które moge opanować. Quote
enia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 No i od wczoraj nikt do Perły nie zajrzał! podnosze po domek..... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 To ja zagladam dzis choc mysle, ze Zenek wcale nie chce jej oddac. Quote
Witokret Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Ja też cały czas zaglądam - tylko... ech... szkoda gadać :shake: Ale pilnuję sunieczki :lol: Quote
Tigraa Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dziewczyny,wiem ze to w sumie durnie brzmi ale przyszlo mi do glowy ze skoro Zenek kocha pic,to moze ulozyc sie z nim jakos i pogadac ze jesli odda Perelke i zobowiaze sie nie brac ZADNEGO innego psa to co tydzien dostanie wińsko?Co o tym myslicie?Ja wiem ze to idiotyczne jest ale chodzi o los tej psiny,mialaby szanse na normalne zycie a tak?Ja caly czas kombinuje jak ja wyrwac z jego lap i jak zapobiec wzieciu nastepnego Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A słyszałaś o ustawie o Wychowaniu w trzeźwości ? hihihihihi. Ania , na siłe sie nie da - troche chama trzeba spuścić ze smyczy , niech mu sie wydaje , że jest wolny . A Perelka nie ma najgorzej w tej chwili. Quote
Tigraa Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):A słyszałaś o ustawie o Wychowaniu w trzeźwości ? hihihihihi. Beata takiego to juz nikt i nic nie wychowa Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 To pozostaje utylizacja - jak ja lubie to słowo , nawet nie wiesz. Quote
Witokret Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dziewczyny - ja mam inną propozycję :evil_lol: Spotkajmy się z Zenobiuszem - wypijemy brudzia :razz: itp, itd... (tylko trza się najpierw wzmocnić) i po dobroci, sam sunię odda... :lol: Quote
enia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Wiecie co on jakbyśmy mu zaproponowały co tydzień wino to by pomyslał że szajbuski przychodzą do jego psa..... wydaje mi sie że on i tak mysli o takich jak my ech....słowami których nie przytoczę... przecież on sie swietnie bawi jak Aldonda dokarmia mu psa, prosi o słome do budy.....wode w misce...... według tego oszołoma to jest dowcip dnia! dogadzać psu! ale jest taki typ ludzi..........mam nadzieje że na wyginieciu...... Quote
enia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Trzeba uśpic jego czujnosc i po prostu zabrać...... ale w takim momencie jak ona by mu parę razy uciekła......i którys raz już nie wróciła....i żeby Iza w tym czasie nie chodzila tam..... w razie co na dziadka zwali wine......i tak chciał go do budy uczepic.... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Najlepiej osłabia czujność jagodzianka na kościach i po tym jest podobno swiat w niebieskich kolorach. Quote
Izabella Hossa Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Wy mnie przy zyciu trzymacie :lol: Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Tak a mnie przy zyciu trzymaja takie historie jak ta z wczoraj, u mnie na osiedlu gnoje paskudne postrzelili srutem młodego kociaka.......wiec dzieciaki w tym moj syn kota w łapki i pedem do weta, biedak nacierpial sie niemiłosiernie ale wet mu to wyjął , oczyścił i wogóle, przynoszą kota z powrotem , myslelismy że to piwniczny taki ładny szary pręgowany...kupa ludu i nikt nie chce młodego przenocować.....ranke trzeba przemywać i wogóle nakarmic, dzici płaczą mój syn do 10 wieczorem na dworzu siedział z dzieciakami nie chciał przyjśc bez kota....w domku awantura...... żaden rodzic za specjalnie nie wyrywal sie do przenocowania malego, wiec ja wiedzialam doskonale że wyladuje u mnie tylko brałam ich na przeczekanie......mąż sie zamknal w pokoju i nie odzywa hm trudno...kot ważniejszy.... tylko ja mam 11 letnia kocice co atakuje wszystkie koty...którys musiałby byc zamkniety.... nic to wszystko zaplanowalam..... ide tam .....młodzież siedzi i biadola nad kociem, ryczą i wogóle..... nagle z ciemnosci wyłania się dziewczynka i słodkim głosikiem pyta czy nie widział ktos szarego koteczka ..... bo jej z domku uciekł...... wiecie co ? myslałam że dokonam takiego czynu że ech.......... ps. w domku mąz prawie szampana otworzył z radości...... podły jeden no..... Quote
Muffel Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 NO... powaliła mnie ta historia...słodka dzieweczka.. trzeba było ją tym śrutem!! Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Muffel kiedy u mnie sama beretta...... śrutu u mienia niet.......hi hi hi ale wczoraj nie było mi do śmiechu! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 A mnie z tej historii porusza cos innego - co się stało z bachorami , które postrzeliły kota ? Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 nie wiem ja tego nie widziałam w tym momencie....... podejzewam ze bachory lataja dalej........ Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 to moze sie dowiedziec kto to byl taki madry ? Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 dobrze jak dzieciak wróci ze sql to sie wypytam, ale potem Beata Ty gnoi przejmujesz ...... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ale jestes swiadomo , ze ja nie mam zahamowan? I ze jestem bezskrupulów ? I wiesz , ze bedziesz mi paczki przynosic ? I wiesz, ze to Ty masz berette i to Twoje podwórko ? Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No właśnie dlatego że to moje podwórko MUSZE udawać ze jestem inna...... nie moge póki co wyjsc ze swojej skórki........i tak działam w ciemnosciach pod osłona nocy..... i to w białych rekawiczkach , (nie mylic z białymi kołnierzykami) no co Ty?nie wiesz? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Czlowiek nic nie musi - to raz , dwa to to , ze udawanie to oszukiwanie samego siebie , jak sie nic nie zrobi z takimi bachorami to pozniej jak dorosna bedzie jeszcze gorzej. Quote
Witokret Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :lol: zaglądam do Was dziewczyny coby troszku się rozerwać ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts