halbina Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jeszcze się mała uzależni od narkozy... :P oby już nie trzeba było nic usprawniać! Quote
amica Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jak się miewa Cookiesia? Czy po zabiegu wszystko w porządku! Nic się nie paprze? Cały czas trzymam mocno kciuki! Quote
czerda Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 wieści są wspaniałe -małą rozrabia nic jej nie spuchło , je i robi coopki sama podobno jest pooootwornie rozpieszczona , do czego demi sie nie przyznaje to świetnie i tak ma być !!! rozpieszczajcie ją jeszcze bardziej!!! Quote
2010 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Molly na domek stały!!! I zCookie wszystkoo.k. !! Super wieści!!!! Quote
Tia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 JAMNICZEK BULI SZUKA DOMU STAŁEGO!! Jest w DT, ale potrzebuje pilnie DS bo nie może dłużej zostać w tym DT!!! NIE SKAZUJMY GO NA POWRÓT DO SCHRONU.!!!! http://www.dogomania.pl/threads/177840-Jamnik-Buli-ze-schroniska-w-Obornikach-Wielkopolskich-szuka-domu Quote
demi Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Mała robi koopki jak ta lala:D ale zeby nie było zbyt kolorowo, o wczoraj jak ją myłam wieczorem to zobaczyłam ze srom połączył sie z odbytem... rece mi opadły. Musi być jakieś rozdzielenie bo bedą wieczne infekcje. Ale żebyście zobaczyły te klocuszki:D tzn dostaje do karmy laktulosum takze koopka musi być dość rzadka, ale nie ma problemu z jedzeniem:D Margolcia- bo tak ją nazywam:P już nie da sie zamknąć w klatce, takze już ją bede składać, a raczej przekładać, bo sezon kocich sterylek sie zaczyna... Smiga ciągle po górze, ma swoje legowiska- wszystkie zasrane oczywiście, w pokoju smród, bo od covalescenta, którego dalej dostaje, jest taki efekt. Od miesiąca nic nie urosła... waży 1,2 kg z obróżką. No, z obróżką to ona teraz jest GOŚĆ :D postaram sie jutro wrzucic zdjecia żarłoka małego:) Quote
czerda Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 na pewno jutro panie wet. ltóre ja rozpieszczają sprawdzą te ...dziurki , najważniejsze że jelitko działaja Quote
AMIGA Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Oj maleństwo, maleństwo, nie łącz już tych dziurek, tylko bądź zdrową małą rozpieszczoną do granic możliwości dziewczynką :-) Quote
lilk_a Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 AMIGA napisał(a):Oj maleństwo, maleństwo, nie łącz już tych dziurek, tylko bądź zdrową małą rozpieszczoną do granic możliwości dziewczynką :-) nie łącz , nie łącz , daj się rozpieszczać i zdrowiej malutka:loveu: Quote
Hawanka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 demi napisał(a):o 10 idziemy do weta, to zobaczymy... eh I jak maleństwo z tymi dziurkami .....;( Quote
demi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Hawanka napisał(a):I jak maleństwo z tymi dziurkami .....;( dziewczyny akurat miały kupe pacjentów, zostawiłam ją i po 13 mam po nią iść i zobaczymy. eh. Quote
Poker Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ojej,że tak się musi to kitwasić, biedna malunia Quote
czerda Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 nie martwcie sie ---demi nie ma jeszcze w domu , dostała od wetek wiadomość , że < naprawiły > małą Quote
Hawanka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 czerda napisał(a):nie martwcie sie ---demi nie ma jeszcze w domu , dostała od wetek wiadomość , że < naprawiły > małą CZyżby kolejny zabieg ;( Quote
xmartix Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 dzisiaj Demi ratuje cały dzień koty (łapie dzikusy na sterylki) więc znowu nie wejdzie na wątek, musimy być cierpliwi Quote
AMIGA Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dobrze, że mała "naprawiona" :multi: Ty mała, tylko się już więcej nie psuj! :mad: Quote
NusiaiJa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Cookie zapros cioteczki na bazarek dla Lali, ZERO złotych tyle wynosi jej stan konta zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/183643-_c_i_u_s_z_k_i_-dla-LALI-rozm.M-L-XL-do-22.04.-do-godz.-20.20 Quote
malami Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jak tam mała? Wszystko ok? Bardzo przepraszam za offa Pilnie szukam domu http://www.dogomania.pl/threads/183004-Młody-nieduży-błąka-się-po-wsi-pod-Warszawą-i-szuka-dom Quote
czerda Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 mała oki , ale to co zostało < dziurki> zszyte się rozpróło i jutro obejrzy ją doktor z kliniki , ale czuje się dobrze Quote
Recommended Posts