Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poprosić trzeba o pomoc krakowskie wolontariuszki zbiorą się może razem i pomogą. ja wiem o cudnych cioteczkach karusiap i jagienka. poszukam namiarów ale po nicku karusi mozna do nich dotrzeć. napewno pomogą.

Posted

No ale jakby poczuł suczkę z cieczką w tym domku to może by wszedł za ogrodzenie i wtedy byłoby chyba łatwiej go złapać na ogrodzonym terenie.

Posted

zaraz dzwonię niemiło do schronu na Rybnej, tozu, choc oni nie wiele moga a zaraz potem robię akcje w Krakowskim URZĘDZIE MIASTA.

ONI BIORA PENSJE A MY MAMY ZA NICH LATAC ŁAPAĆ PSA, TO PARANOJA. JAK NIE UMIEJĄ TO PROPONUJE ZMIENIC PRACE OD TEGO SĄ. ZARAZ IM TO POWIEM . W sRODE INTERWENIUJE OSOBIŚCIE W UM kRAKÓW. DOŚC TEJ FIKCJI NA KAZDYM KROKU.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
zaraz dzwonię niemiło do schronu na Rybnej, tozu, choc oni nie wiele moga a zaraz potem robię akcje w Krakowskim URZĘDZIE MIASTA.

ONI BIORA PENSJE A MY MAMY ZA NICH LATAC ŁAPAĆ PSA, TO PARANOJA. JAK NIE UMIEJĄ TO PROPONUJE ZMIENIC PRACE OD TEGO SĄ. ZARAZ IM TO POWIEM . W sRODE INTERWENIUJE OSOBIŚCIE W UM kRAKÓW. DOŚC TEJ FIKCJI NA KAZDYM KROKU.

Pani Teresko - jest Pani Aniołem!!!!

Posted

Racja Tereso.
No bo co niby my możemy ?
Schronisko albo KTOZ, powinno mieć odpowiednie narzędzia skuteczne w takich sytuacjach i jednocześnie bezpieczne dla psa. I być przeszkolone w takich akcjach , eh :shake:.

Posted

Nie wiem jak się ustosunkują ale reprymenda narazie kulturalna została przyjęta. Mają czas do jutra, jeżeli pies w sposób humanitarny i efektywny nie zostanie złapany i wam przekazany , mogą i muszą spodziewać się mocnej interwencji w krakowskim urzędzie miasta.

Proszę jeszcze dziś zaraz po odczytaniu wiadomości zadzwonić na nr, 12 429 92 41 . W. 23 do pani moniki
i podac szczegółowo miejsce, które ja juz okresliłam, (bedzie sprawdzać pierwsze zgloszenie w rejestrze) oraz numer telefonu. Najlepiej umowic sie razem. Tak by mogli psa wam zawieżć gdie trzeba.

To ze nie umieja to nie ma znaczenia naucza sie albo zawołają takiego który umie. Za to biorą kasę. Naszą.

Nie wiadomo czy pies jest szczepiony a tak nie wolno.(to juą tak na postrach im i um) psa wam maja oddac , bo powiedzialam że ma domek tymczasowy. A wkrotce stały.

Posted

Dogo07, kochani wszystko możemy. tyle że nikt w to nie wierzy.

JA WIERZĘ I STARAM SIĘ STAWIAĆ DO PIONU TYCH WSZYSTKICJ FIKCYJNYCH PRACOWNIKÓW UTRZYMYWANYCH PRZEZ NAS PRZECIWKO NAM. JA MÓWIĘ DOŚĆ MOŻE I WY??? FIKCJA NAS JUŻ DŁAWI.:mad::mad::mad::mad:

mamy szerokie pole działania od najprostszych cieci po pracowników ministerstw. udaje mi się na ogół.