Jump to content
Dogomania

Pilne!!!!!! Szczeniak porzucony na klatce. Ma dom

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a słuchajcie zapytajcie Glorien z Łodzi. Sprawa wygląda tak:
od niej jedzie tutaj do nas psiaczek Kadecik - wyjeżdża po niego chłopak w sobote do Łodzi. Może Glorien przyjęła by na chwileczkę malutką i z Łodzi kombinowac transport do Poznania. A z chłopakiem można by się skontaktować i na przykład po trasie w Piotrkowie Tryb. zabrałby psiaka do Łodzi do Glorein.
NIC Z NIKIM NIE UZGADNIAŁAM PO PROSTU KOJARZĘ MOŻLIWOŚCI
PS.
To tylko moja sugestia - nie wprowadzam zamieszania / tak mi sugerowano na wątku mojego olbrzyma/ - ja tylko chcę pomóc.

Posted

malibo57 napisał(a):
Przepraszam, wpadam, jak po ogień - nie doczytam się szybko.
Czy los suni zalezy od 270 zł na transport bezposrednio z Tomaszowa do Poznania?

W sumie tak.
I od decyzji Pań się nią zajmujących.

Posted

właśnie a Panie wolą aby mała była na klatce niż w dt (dodam bezpłatnym).

Ja rozumiem, że że się Panie niepokoją o małą bo nie wiedzą co to "dt" ale skoro żadna nie zaoferowała się na wzięcie psiaka na stałę to jest to jedyne wyjście. przecież ona nie może mieszkać na klatce schodewej! nie możemy się na to zgodzić. trzeba powziąść jakąś decyzje i zabrać sunię.

znam podobną sytuację, sunia mieszkała na klatce dwa miesiące aż znalazł się nieżyczliwy sąsiad i biedna trafiła do schroniska, okropnie to wyglądało.. zrobili na nią łapankę i zapakowali do samochodu! czy takiego losu dla niej te panie chcą??? pies musi mieć właściciela.

Posted

W pełni się zgadzam. Pies nie może mieszkać na klatce schodowej, niejako to miejsce publiczne. Pies musi mieć właściciela, który za niego odpowiada. W razie jakiegos nieszczęścia<tfu tfu> okaże sie, że pies jest niczyj. Bo jeśli jest wszystkich to jest niczyj. A jeśli do kogoś należy, to nie może żyć na klatce.