Awit Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 No to mi się pomyliło coś:-) Za dużo wątków czytam, albo zmęczenie.. Ale na pewno coś mam i czytałam o którymś psiaku Twoim. To ile ich masz? Quote
Oczka_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Też chcemy, żeby mała chociaż jeszcze trochę została na tej klatce.., dziewczyny, które się nią opiekują tam, nie chcą oddać suni do schroniska, fajnie dt tylko Ocelot ma rację my nie mamy już pieniążków i dużo psiaków opłacamy :( Quote
Ewa i flatki Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jestem na wątku maleństwa, ale pomysłu nie mam żadnego dobrego Quote
Oczka_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ogłoszenia małej: http://aukcjezwierzat.pl/?page=auction_view&id=7192 http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Pilnie-szukamy-domku-dla-szczeniaczka-podrzuconego-na-klatke-schodowa!!,34760 http://warszawa.szerlok.pl/oferta/pilnie-szukamy-domku-dla-szczeniaczka-podrzuconego-na-klatke-schodowa-IDOSj.html I na adopcje.org czekam na aktywację ogłoszenia :) Quote
Szarotka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Monika z Katowic'] Taka fajna psia dzidzia! Ta mala jest przeslodka. Najlepszy by byl D.S. Jest sliczna, mala i mloda; takie sie najlatwiej adoptuja :):) Quote
Ellig Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Igiełka napisał(a):Ellig duże mieszkanie w bloku- własny pokoik dla psiaków dużo miłości cena 9zł doba z pełnym wyżywieniem zabiegami kosmetycznymi troskliwą opieką i odrobaczeniem. W tej chwili nie mam zdjęć bo nie mam aparatu. Ale z fotkami moich tymczasowych podopiecznych nie ma problemu będą- w tej kwestii mam zapewnione wsparcie. Proszę się nie martwcie. Wszystko będzie dobrze.:lol: Dziekuje za odpowiedz:) Quote
ocelot Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Ja po pracy też maleńkiej zrobię jakieś ogłoszenia. albo i w pracy jak się uda. Quote
wrrr_gzium Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Witam ta piękna sunia jest u mnie na klatce to jest mała sunia ma ok 30 cm może mniej i chyba nie urośnie już bo ma krótkie nogi jest szczeniakiem na goły brzuszek i ząbki szpileczki jest śmieszna i chcę się bawić na co sąsiedzi za bardzo nie mogą sobie pozwolić bo pracują znalazłam ją u sąsiada pod autem jak odjeżdżał ona została miala zamarznięte nózki z sąsiadka zabrałyśmy ja do klatki żeby odtajała i odpoczęła bo psy które się błąkają , lecz tamte są stare i strasznie agresywne , tez ją pogryzły ale nic jej nie jest. Quote
ocelot Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Witaj:) Powiedz nam ile może zostać jeszcze na tej klatce? Quote
wrrr_gzium Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Narazie sąsiedzi ie narzekają wiedzą że jak się odda ja do schroniska to ja uśpią więc póki nie znajdzie dobrego domu to siedzi w swoim kącie :-) codziennie rozmawiamy między sobą.. wszyscy są na bieżąco... Quote
Javena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Biedny psiak ,gdybym była blizej ,juz by był u mnie. Quote
rita60 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Tak na szybko,w pracy:oops: alegratka.pl e-zwierzak.pl kupiepsa przygarnijzwierzaka nasipupile dwukropek.pl ofertka.pl gumtree-łodzkie Powodzenia malenka:loveu: Quote
wrrr_gzium Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Javena nic nie stoi na przeszkodzie nawet kilometry:-) po bezwarunkową miłość i oddanie warto przejechać te kilometry:-) Quote
Javena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No,tak jechac to sie nie da. Mam dwa koty ,psa na tymczasie. Jest troche przeszkód.Mam jednak nadzieje,że psiak jest tak wyjątkowy,ze po paru ogłoszeniach szybko znajdzie się domek na stałe. Quote
emdziolek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To szukajcie transportu do Poznania- ja ją moge wziac na bezplatny DT. ;) Quote
ocelot Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 emdziolek napisał(a):To szukajcie transportu do Poznania- ja ją moge wziac na bezplatny DT. ;) Emdziołku:):):) Tylko jak go teraz znaleźć? Quote
patija Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Zrobiłam plakacik, może ktoś może wydrukować i gdzieś rozwiesić. A ja jakby co mogę w niedziele wydrukowane przynieść do schroniska?? i u siebie w pracy powieszę. :) http://www.raj-landia.pl/psy/plakat.jpg Quote
emdziolek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 hmmm... ja nikogo nie znam kto jezdzi w tamte strony.... moze zobaczcie na watku transportowym Quote
Javena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Rano znalazłam taki link. Może da sie coś załatwić? http://www.dogomania.pl/threads/179317-OferujAE-transport-za-zwrot-kosztA-w-paliwa Quote
ocelot Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Javena']Rano znalazłam taki link. Może da sie coś załatwić? http://www.dogomania.pl/threads/179317-OferujAE-transport-za-zwrot-kosztA-w-paliwa Dzięki:) Napisałam i czekam na odpowiedź:) Quote
ocelot Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 DT to dom tymczasowy, który opiekuje się psem do czasu znalezienia DS czyli domu stałego Quote
wrrr_gzium Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 aha bo ona jest takim psiakiem który wymaga opieki chodzi mi to że właśnie powinna trafić gdzieś gdzie będzie pieszczona bo właśnie tego teraz potrzebuje jak to szczeniak ona walczy właśnie o uwagę o zabawę i pilnuje swojego kojca więc widać że musiała walczyć chyba tez o jedzenie więc boję się że jak by trafila do takiego domu kolejnego na trochę i jeszcze walczyc tam o jedzenie to by popadla w jakąś depresje tak z miejsa na miejsce to nie zabardzo az żal jej... trzeba znaleźć już docelowy dzisiaj jeszcze wywieszę ulotki dalej bo ktoś powiedział że widział tego pasa już kiedyś w okolicach jerozolimskiej... dzisiaj pojeżdzam Quote
ocelot Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Nie obawiaj się. Domy tymczasowe sa praktykowane. Taki dom dba o malucha, socjalizuje go, uczy i bardzo dobrze sprawdza gdzie maluch dalej trafia. Bardzo często psy ze schronisk zabiera się do domów tymczasowych. Ludzie wolą adoptować psiaka z domu tymczasowego. Quote
Recommended Posts