Jump to content
Dogomania

Pilne!!!!!! Szczeniak porzucony na klatce. Ma dom

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też chcemy, żeby mała chociaż jeszcze trochę została na tej klatce.., dziewczyny, które się nią opiekują tam, nie chcą oddać suni do schroniska, fajnie dt tylko Ocelot ma rację my nie mamy już pieniążków i dużo psiaków opłacamy :(

Posted

Igiełka napisał(a):
Ellig duże mieszkanie w bloku- własny pokoik dla psiaków dużo miłości cena 9zł doba z pełnym wyżywieniem zabiegami kosmetycznymi troskliwą opieką i odrobaczeniem. W tej chwili nie mam zdjęć bo nie mam aparatu. Ale z fotkami moich tymczasowych podopiecznych nie ma problemu będą- w tej kwestii mam zapewnione wsparcie. Proszę się nie martwcie. Wszystko będzie dobrze.:lol:

Dziekuje za odpowiedz:)

Posted

Witam ta piękna sunia jest u mnie na klatce to jest mała sunia ma ok 30 cm może mniej i chyba nie urośnie już bo ma krótkie nogi jest szczeniakiem na goły brzuszek i ząbki szpileczki jest śmieszna i chcę się bawić na co sąsiedzi za bardzo nie mogą sobie pozwolić bo pracują znalazłam ją u sąsiada pod autem jak odjeżdżał ona została miala zamarznięte nózki z sąsiadka zabrałyśmy ja do klatki żeby odtajała i odpoczęła bo psy które się błąkają , lecz tamte są stare i strasznie agresywne , tez ją pogryzły ale nic jej nie jest.

Posted

Narazie sąsiedzi ie narzekają wiedzą że jak się odda ja do schroniska to ja uśpią więc póki nie znajdzie dobrego domu to siedzi w swoim kącie :-) codziennie rozmawiamy między sobą.. wszyscy są na bieżąco...

Posted

No,tak jechac to sie nie da. Mam dwa koty ,psa na tymczasie. Jest troche przeszkód.Mam jednak nadzieje,że psiak jest tak wyjątkowy,ze po paru ogłoszeniach szybko znajdzie się domek na stałe.

Posted

aha bo ona jest takim psiakiem który wymaga opieki chodzi mi to że właśnie powinna trafić gdzieś gdzie będzie pieszczona bo właśnie tego teraz potrzebuje jak to szczeniak ona walczy właśnie o uwagę o zabawę i pilnuje swojego kojca więc widać że musiała walczyć chyba tez o jedzenie więc boję się że jak by trafila do takiego domu kolejnego na trochę i jeszcze walczyc tam o jedzenie to by popadla w jakąś depresje tak z miejsa na miejsce to nie zabardzo az żal jej... trzeba znaleźć już docelowy dzisiaj jeszcze wywieszę ulotki dalej bo ktoś powiedział że widział tego pasa już kiedyś w okolicach jerozolimskiej... dzisiaj pojeżdzam

Posted

Nie obawiaj się. Domy tymczasowe sa praktykowane. Taki dom dba o malucha, socjalizuje go, uczy i bardzo dobrze sprawdza gdzie maluch dalej trafia.
Bardzo często psy ze schronisk zabiera się do domów tymczasowych.
Ludzie wolą adoptować psiaka z domu tymczasowego.