Jump to content
Dogomania

Pilne!!!!!! Szczeniak porzucony na klatce. Ma dom

Recommended Posts

Posted

Oczka_ napisał(a):
Trudno powiedziec ile ma miesiecy, bo mieszka na klatce i pewnie nikt nie byl z nia u weterynarza, zeby sprawdzic wiek, a dziewczyny pewnie nie wiedza.. Jest szczeniakiem, tyle wiemy i mysle ze najlepszy bylby ds..

No tak , jak szczeniak to rzeczywiscie DS, czy w takim razie bedziecie zbierac na wizyty, szczepienia itp.?

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igiełka napisał(a):
Ocelot mogę ją przyjąć do siebie na płatny tymczas. Jest malutką suczką-a dla takich małych gabarytowo psiaków mam komfortowe warunki.

Igielko, a ile kosztowałby ten tymczas u Ciebie?

Posted

Igiełka napisał(a):
Ocelot mogę ją przyjąć do siebie na płatny tymczas. Jest malutką suczką-a dla takich małych gabarytowo psiaków mam komfortowe warunki.

Igiełko... to świetna propozycja, tylko...
My mamy kilka psów na płatnych tymczasach, a dwa wyciągamy ze schronu w tym tyg. Jednego bez pełnych deklaracji.
Nie możemy utonąć w długach...

Posted

Igiełka napisał(a):
Ocelot ja wiem ale narazie nie mam możliwości innej formy pomocy.

Ja dziękuję za to, że jesteś:)z nami na wątku:)
Igiełka skąd jesteś?
jeśli pojawią się deklaracje to może i mała trafi do Ciebie.

Posted

Igiełka napisał(a):
Ocelot ja wiem ale narazie nie mam możliwości innej formy pomocy.

Igielko a jakie sa u Ciebie warunki dla szczeniaka? Masz moze jakies zdjecia i ile ten DT u Ciebie mialby kosztowac?:)

Posted

Basia1968 napisał(a):
DT Igiełki było już sprawdzane przez jedną z emerytowanych dogomanek. Rodzinka super, wszystko jest ok.

Basiu.. ja już jutro bym ją wysłała, ale... kasa.

Posted

Matko... ona jest cudna! Tymczas by się rzeczywiście przydał a na pewno długo w nim nie posiedzi z takim wyglądem.
Rozsyłajcie wątek gdzie się da. Jednorazowo mogę zaoferować 30 zł.

Posted

JESTEM,ALE CO MOGE........sama od dwóch dni zapraszam na inny watek i błagam o 5 zł na hotelik dla Dylanki ze schronu. Odzew niewielki. Piekny piesek,napewno znajdzie domek szybko. Dobrze byłoby umiescić ją u Igiełki,ale skąd te pieniądze?? CZASEM CZUJEMY SIĘ TACY BEZSILNI. Moze gdyby znależli sie sponsorzy i choć po 5 zł sie złożyc moze udałoby sie uzbierac.? Warszawiaków jest sporo.

Posted

Ellig duże mieszkanie w bloku- własny pokoik dla psiaków dużo miłości cena 9zł doba z pełnym wyżywieniem zabiegami kosmetycznymi troskliwą opieką i odrobaczeniem. W tej chwili nie mam zdjęć bo nie mam aparatu. Ale z fotkami moich tymczasowych podopiecznych nie ma problemu będą- w tej kwestii mam zapewnione wsparcie. Proszę się nie martwcie. Wszystko będzie dobrze.:lol:

Posted

Suńka przeurocza. Jesli moge wyrazić swoje zdanie, to lepiej by mieszkała na klatce jeszcze jakiś czas, niż by miała iść do schronu. Ale krótki czas. Piękna kolorowa kudłata dziewczynka. Barwami do mojej Teresy lekko podobna.

Igiełka to u Ciebie chyba jest Puszek niewidomy? Taki radosny teraz i szczęśliwy, taki kudłaczek kochany, na filmiku wcale nie widać że ślepaczek. Ty go masz?

Posted

Igiełka napisał(a):
Ellig duże mieszkanie w bloku- własny pokoik dla psiaków dużo miłości cena 9zł doba z pełnym wyżywieniem zabiegami kosmetycznymi troskliwą opieką i odrobaczeniem. W tej chwili nie mam zdjęć bo nie mam aparatu. Ale z fotkami moich tymczasowych podopiecznych nie ma problemu będą- w tej kwestii mam zapewnione wsparcie. Proszę się nie martwcie. Wszystko będzie dobrze.:lol:

Igiełka ,jak mieszkanie w bloku ,to jak Ty wyprowadzasz pieski? :) Na raty?:):)

Posted

Javena mieszkam z mamą wspólnie się nimi zajmujemy. Rudosława już wie że trzeba poczekać jak jakiś psiaczek chodzi wolniej.Z czasem jak się przyzwyczają to potrafię wziąć wszystkie naraz i sama.;)