Jump to content
Dogomania

Pilne!!!!!! Szczeniak porzucony na klatce. Ma dom

Recommended Posts

Posted

W sumie to zaczynam mieć wrażenie, że się kręcimy w kółko. Tymczas jest, transport myślę, że gdyby była zgoda, coś by się wymyśliło.
Opiekunka suni mogłaby coś napisać?

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani która ją znalazła niech zdecyduje czy szuka jej domu na własną rękę, prosze się określić.
Słuchajcie, jak ktoś chce być opiekunką to niech ją weźmie do domu, zaszczepi, zaopiekuje się nią zaadoptuje, my jako Towarzystwo możemy tego zażadać ewentualnie psa z tamtąd zabrać - pies jak by nie patrzyć nie ma do tej pory właściciela i nadal jest bezdomny mieszka na klatce, nikt siędo niego nie przyznaje, jest tylko dokarmiany to dużo ale nie wystarczająco, myślę, że jeśli nie będzie decyzji wiżącej to zabieramy ją z tej klatki i zbieramy na transport bo pies zkończy marnie!! nie wiadomo czy jest wysterylizowana a napewno nie, jeszcze trochę czasu i może być gotowa do rozrodu, co wtedy???

Posted

To opiekunka suni sie nie zgadza na dom tymczasowy??? To bardzo dziwne? Przeciez nie może pies siedzieć na klatce. LUDZIE CZASEM SA NAPRAWDE NIEODPOWIEDZIALNI. Chyba ,ze na własną reke szuka domu?

Posted

Z tego co pisała wczesniej ,ona się nią opiekuje wraz z sasiadką. wyprowadzają na spacery. Moze pies już w jakimś domu a my tu sobie głowę łamiemy. Przeciez powinna sie odezwac.

Posted

NusiaiJa napisał(a):
jak by była jej opiekunką to by sunia na klatce nie spała!
pies jest porzucony i od tego zacznijmy nie ma do tej pory stałego opiekuna.

Nusia ale lepsza klatka niż schronisko i za to trzeba im podziękować.
Bo zabrać to my jej gdzie nie mamy.

Posted

Ta Pani na pewno chce jak najlepiej, bo przecież każdy z nas też chyba uważa, że najlepiej by było gdyby mała trafiła od razu do DS. Ale niestety to nie takie proste jak się wydaje :/ Jak człowiek poczyta na dogo to o tym wie, że czasami trzeba długo szukać tego wymarzonego domku.
I wcale się nie dziwię, że nie chce jej dać na DT, to się wcale nie wydaje takie piękne, tak przenosić psa z miejsca na miejsce. Nie , żebym cos miała przeciwko Dt, ale to dla psa też przecież nie jest łatwe, myśleć że znalazło się swoje miejsce, pokochać nowego opiekuna i nagle znowu trafić w nieznane........

Posted

Dziewczyny, dostalam maila od Pani z klatki, gdzie sunia mieszka, więc tak.. do wtorku sprawa ma się rozwiązać, bo dziewczyny mają 3 chętnych do adopcji małej i chcą iść sprawdzić te domki, także bądźmy dobrej myśli i czekajmy cierpliwie :)

Posted

Oczka_ napisał(a):
Dziewczyny, dostalam maila od Pani z klatki, gdzie sunia mieszka, więc tak.. do wtorku sprawa ma się rozwiązać, bo dziewczyny mają 3 chętnych do adopcji małej i chcą iść sprawdzić te domki, także bądźmy dobrej myśli i czekajmy cierpliwie :)

Ha: )
Oczka_ mamy kudłate szczeniaki w schronisku... gdyby coś: )

Posted

Hej sorki,że nie pisałam , ale psiak miał kilka ofert i już mogę powiedzieć iż znalazł dom robia jej budę oraz duża zagrodę aby miała gdzie biegać, bo zuza jest psem podwórkowym caly dzień lubi siedzieć na dworze a w domu jej za gorąco i się dusi,a tam będzie miała wspaniałe warunki do rozwoju.
Dziękuje za wspaniałe starania z waszej strony oraz za zaangażowanie w sprawę znalezienia domku dla małej.

Posted

Tak też własnie myslałam,że skoro pani sie nie odzywa,to znaczy,że szuka dla niej miejsca stałego. Oby sie udało,bo tu tyle ludzi było zaangażowanych.Kazdy przejety losem suni. Trzymajmy kciuki.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Posted

wrrr_gzium napisał(a):
Hej sorki,że nie pisałam , ale psiak miał kilka ofert i już mogę powiedzieć iż znalazł dom robia jej budę oraz duża zagrodę aby miała gdzie biegać, bo zuza jest psem podwórkowym caly dzień lubi siedzieć na dworze a w domu jej za gorąco i się dusi,a tam będzie miała wspaniałe warunki do rozwoju.
Dziękuje za wspaniałe starania z waszej strony oraz za zaangażowanie w sprawę znalezienia domku dla małej.

Czy sunia juz pojechala?????????????????????do nowego domu????????????????????

Posted

Oczka_ napisał(a):
Z tego co wiem to miała jechać w zeszły piątek do domku, ale też nic nie wiem więcej.. jak się dowiem to napiszę :)

Bardzo prosimy....I z gory dziekujemy :)