Javena Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Tak dawno nie byłam u Dylaneczki. (brak internetu,awaria.) Cieszę sie ze już wszystko dobrze. Dlaneczka cieszy sie wolnościa na zielonej trawce. ZuziuM dziekujęmy. Quote
zuziaM Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kochana panienka juz szaleje z pluszakami, tarza w trawce, co uwielbia. Przesyla buziaczka Quote
UBOCZE Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='zuziaM']Kochana panienka juz szaleje z pluszakami, tarza w trawce, co uwielbia. Przesyla buziaczka Dylanka cudna!!!:lol::lol::lol: I jęzorek fajnie wystawiła...:evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Cieszę się, że teraz Dylanka poznaje dobre, psie życie. Ona jest taka kochana! Tylko jeszcze domek stały potrzebny! :) Quote
zuziaM Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Dylcia spi bardzo duzo. Zawsze tak bylo zreszta. Teraz tez juz chrapie. Przed pojsciem spac zanosze ja do jej kojczyka. Poszczeka zawsze jeszcze pol godzinki i idzie spac. Za to robi mi pobudki raniutko .... dzisiaj o 4,40 !!! Jeje szczekanie, mimo zamknietych okien , mnie zawsze obudzi. Musze wstac i isc ja wypuscic ..... Nie da sie wyspac za nic w swiecie .... nawet w soboty i niedziele .... Quote
Monika z Katowic Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Dylanko! Super - poranny skowroneczek z Ciebie! Daj się czasami wyspać Zuzi! Quote
agata51 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Dylanka to pies dla mnie! O 4.40 skoczyłybyśmy na wieczorny spacerek, a potem spanko do południa :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 agata51 napisał(a):Dylanka to pies dla mnie! O 4.40 skoczyłybyśmy na wieczorny spacerek, a potem spanko do południa :evil_lol: To może Ci ją wyślemy? Chcesz?:evil_lol: Na konot Dylanki wpłynęło: - od UBOCZE 25 zł. - deklaracja stała plis 33 zł. na leczenie :lol:, - od Nikusa 15 zł. - deklaracja stała plus 15 zł. na leczenie:lol:, - od Polubek 5 zł., - od Leylii 60 zł. Razem: 153 zł. DZIEKUJEMY!!!!!!!!! Dziś Dylanka ma na koncie 232 zł.:multi: Przypominam, że Dylaneczka ma wciąż za mało deklaracji stałych - brak nam 20 zł. do jej bezpiecznego wypoczywania - ma ktoś może zbędną choć 1 złotówkę?????????? Bardzo, bardzo prosimy !!!!!!!!!!!! Quote
zuziaM Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Zabralam dzisiaj znow Dylaneczke do lekarza. Chcialam skontrolowac to uszko. No i jest tak, ze prawe uszko juz zdrowe, ale drugie niestety nie. No i zaczynamy zabawe z drugim uszkiem. Mamy zakrapiac najpierw Otinum ( ma wyplukac wszystko z uszka ) , podawac tabletki Encorton i zakrapiac uszko kropelkami Surolan. Caly czas ma tez brac Memotropil, bo jeszcze caly czas nie utrzymuje rownowagi. Lekkie przechylenie glowki moze nawet niuni juz zostac. Ponoc organizm juz sobie to zaprogramowal i trudno bedzie to naprostowac. Przedziwne, ale .... tak sie zdarza. Ale jesli wyzdrowialo prawe , to i lewe doprowadzimy do porzadku. Quote
Monika z Katowic Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ojej! Drugie uszko chore? Ale będzie dobrze Dylaneczko kochana. Quote
Syla Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Witam Dylankę.Nie piszę, ale zaglądam.Moja dola poszła...pozdrawiam serdecznie. Quote
AlfaLS Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 agata51 napisał(a):Dorzucę 5zł/mies. Bardzo, bardzo dziękujemy:lol:. Dylanko nie choruj już bo lato piękne a Ty sobie leczenie fundujesz, nie marnuj lata bo to Twoje pierwsze bez krat, na zielonej trawie, na swobodzie - ciesz się życiem :loveu:. Zuziu ile mam zapłacić za lekarza i leki dla Dylaneczki? W przyszłym tygodniu będę robiła przelew za hotelik to od razu bym i to pokryła ;). Quote
zuziaM Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Pan doktor za zbadanie drugiego uszka wzial tylko 10 zl, a za wykupione leki zapalcilam 18 zl ( plyn do plukania uszka i Encorton ). Kropelek do uszka nie kupowalam, bo mialam w domu, wiec przez to wyszlo taniej. Quote
Monika z Katowic Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Buziaki dla Dylanki! :) Ufam, że niedługo wyzdrowieje nasza sunieczka. Quote
AlfaLS Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Na konto Dylanki wpłynęło: - od Yoannki 10 zł., - od Syli 20 zł., - od AlfyLS 20 zł. Razem 50 zł. Dziękujemy!!! Dziś Dylanka ma na koncie 282 zł. czyli brakuje nawet na hotelik że o dodatkowych kosztach leczenia nie wspomnę........... Quote
agata51 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Lada dzień wyślę kaskę. Uszy do góry, Dylanko! Quote
zuziaM Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dylaneczka juz w ormie. Gloweczka jeszcze lekko na boczek, ale to moze juz zostac nawet. Najwazniejsze, ze juz nie bola uszka i suncia wesola. Duzo szczeka, duzo spi, czesto sie bawi tarzajac w trawce i tarmoszac pluszaki. Quote
AlfaLS Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Dylanka jest przekochana! :)[/QUOTE] Podpisuję się pod tym :loveu: Quote
agata51 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 A co one tak karnie w rządku się ustawiły :evil_lol: Quote
milcia17 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Piekne psiaki :D jak maja dobrze :D Mam przykra wiadomosc, nie dam rady juz dalej zadeklarowac miesiecznie dla Dylanki :( Ja nie pracuje i nie mam skad kasy wytrzasnac :( Jakbym miala to bede pamietac i wysle choc jednorazowo.. Przepraszam Dylaneczku :( Quote
Recommended Posts