Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny to by na pewno pomogło, ona jest przerażona zapewne a Was znała i ufała, powinna do Was przyjść, pomyślcie o tym przyjeździe, im prędzej tym lepiej, wiem, że trudne takie nagłe sprawy są, ale to powinno pomóc. Ja wiem co przeżywacie, szukałyśmy wiosną Buni starszej chorej suni w Rzeszowie( niestety nie znalazła sie..), to była bieganina od świtu do zmroku, plakaty, zaczepianie przechodniów, rozdawanie telefonów, nagroda 500 zł, ogłosenia w necie, prasie, lokalnej kablówce, pomoc dogomaniaczek z Rzeszowa...i nic...im szybciej się zadziała tym lepiej...szkoda każdego dnia, na miejscu poszukiwań okazuje się zwykle, że jest to taki ogromny obszar, zakamarków tysiące, niemożliwe jest zajrzeć wszędzie, Wasza obecność na miejscu wydaje się najrozsądniejsza. Ludzie Chanelki nie chcieli na pewno źle, ale na "rzęsach" nie staną, żeby jej szukać, na pewno też nie zdążyli się z nią jakoś szczególnie związać, nie liczyłabym na ich skuteczność i zapał w szukaniu

Posted

Trzymam kciuki, tylko tyle moge.
Zalozylam godzine temu profil psu na facebooku, moge dolaczyc do niego chanelke, tyle ze dopiero go zalozylam, wiec na razie znajonych nie ma chyba zadnych, powysylalam zaproszenia, podam login i haslo na pw jesli chcecie to bedziecie mogli rozsylac dalej tylko piszcie ze to wy, to znajomi szybciej przyjma.

Posted

Olena84 napisał(a):
Trzymam kciuki, tylko tyle moge.
Zalozylam godzine temu profil psu na facebooku, moge dolaczyc do niego chanelke, tyle ze dopiero go zalozylam, wiec na razie znajonych nie ma chyba zadnych, powysylalam zaproszenia, podam login i haslo na pw jesli chcecie to bedziecie mogli rozsylac dalej tylko piszcie ze to wy, to znajomi szybciej przyjma.

Za moment zrobię coś w rodzaju plakaciku i dołączę do facebooka...trochę znajomych już jest to może i ktoś z okolic się znajdzie...

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek. Widziałam wczoraj na krakowskim wątku tą informacje ale było już zbyt późno żebym mogła przyłączyć się do poszukiwań. Za słabo znam hutę ale wiem gdzie jest to osiedle. Niestety w nocy jest spokojnie i pies mógł się już przenieścić w inny rejon. Będę zwracała uwagę bo to nie jak znowu daleko ode mnie ale jestem w pracy przez cały weekend więc fizycznie nie pomogę. Jeśli ktoś mógłby wysłać TERAZ na maila: [email protected] jakiś plakat to TZ wydrukuje kilka w pracy (czarno biały niestety) i powiesimy w naszej okolicy.

Posted

Doszło :-) Będę je mieć dopiero późnym wieczorem. Uświadomiłam sobie przed chwilą że z Dywizjonu 303 można spokojnie dotrzeć starym pasem startowym do Carrefoura w Czyżynach lub do parku lotników krakowskich czyli aż pod M1 Najgorsze dla szukających jest to że tam jest dużo takich byle jakich zarośnietych działek gdzie można słonia ukryć nie mówiąc już o małym psie. Jeśli ktoś mieszka bliżej tych okolic to dobrze by było rozwiesić tam ogłoszenia.

Posted

Nie brzmi to pocieszająco :( Szkoda, że mój TŻ do Katowic z Krakowa się przeprowadził, tak by pewnie już łaził po tych krzakach i szukał Chanelki ;)

Posted

My z Olą jedziemy tam dzisiaj. Nie wiem, dla mnie to zupełnie obcy teren nie znam ludzi ani okolicy. Będzie nam potrzebne dużo szczęścia aby ją odszukać, a kolejna porcja szczęścia będzie potrzebna aby ją złapać. Pieniądze na benzynę pożyczę z tych co zostały z hoteliku Chanelki. Dlaczego to tak daleko?

Posted

ULKA12 napisał(a):
My z Olą jedziemy tam dzisiaj. Nie wiem, dla mnie to zupełnie obcy teren nie znam ludzi ani okolicy. Będzie nam potrzebne dużo szczęścia aby ją odszukać, a kolejna porcja szczęścia będzie potrzebna aby ją złapać. Pieniądze na benzynę pożyczę z tych co zostały z hoteliku Chanelki. Dlaczego to tak daleko?

Dziewczyny POWODZENIA!!! Szczęście będzie Wam bardzo potrzebne!!!

Posted

Dostałem prosbę od Dzikiej_Figi o Chanel,
bardzo mi jej żal, postaram sie pomóc,
dzisiaj mam pracę do 17, a potem jeszcze 19-21, dziś raczej nie dam rady,

Ula i Ola przyjeżdżacie dzisiaj - tak mniej więcej o której?

Dałbym informacje na wątku krakowskim o pomocy do osób szczególnie z Nowej Huty,
zreszta już piszę:)

Irenaka i Ula pisały o adresie gdzie uciekła sunia os. Dywizjonu 303 bl. 14,
Amiga pisała że mieszka na tym osiedlu.

Pozdrawiam

Posted

Dziewczyny, powodzenia! Trzymam kciuki z całych sił!!!
Mam nadzieję Florentynko, że nocne poszukiwania nie będą potrzebne bo Chanelka znajdzie się wcześniej!

Posted

Najbardziej się boje właśnie takich sytuacji, ze pies na pierwszych spacerach ucieka nawet nie chcę sobie wyobrazić co ta malutka teraz przeżywa,
łączę się z trzymaniem kciuk!!!