Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Telefony dodane, Chanel miała na sobie tą obrożę ode mnie, ona miała tam takie błyszczące dżety tworzące napis I(serduszko)you, teraz w nocy pewnie sie błyszczy, może to ułatwi poszukiwanie.

Posted

Niech rozklejają kartki - plakaty od razu że taka sunia zgineła z nr telefonu (sklepy, przystanki itp. ), koniecznie, jeżeli się zaraz znajdzie to dobrze, jeżeli nie to musi jaknajwięcej osób wiedzieć , że jest szukana, teraz ciemno, szanse małe.....rozklejać kartki i pytać ludzi , najlepiej psiarzy - zostawiać numer telefonu, nie wspomnę, że obiecana nagroda pomaga ( ale to już decyzja tych państwa )..wiem jaka to trauma i nerwy:shake:...ale szukać trzeba i nie tracić nadziei

Posted

Szkoda, że na tej obroży nie miała adresatki.
Chanelko kibicowałam Ci od początku, cieszyłam, że masz domek a Ty uciekłaś.
Pewnie nie tłumaczył nikt nowemu państwu, że powinna na początku wychodzić na 2 smyczach,
że powinna mieć szelki dwu obręczowe. Że parę tygodni nie powinni jej puszczać luzem,
że najpierw powinna biegać na długiej lince....
Ale jeśli miała szelki od Taks to ona chyba tylko takie dwu obręczowe robi....
Boże kolejny pies, kolejny raz staje się bezdomny.

Chanelko znajdź się.
Niech oni się rozglądają w okolicy, najczęściej te psy się kręcą w pobliżu.
Może niech czuwają w nocy czy ona nie zjawi się na osiedlu....
Może niech położą coś jej pachnącego przy wejściu do klatki schodowej,
albo przy wejściu do osiedla jeśli ogrodzone....

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
KONIECZNIE POWIADOMIĆ SCHRONISKO! Kto zadzwoni?
Wysłałam plakat mailem do Pani - dobrze by było, jakby ktoś jej tą wiadomośc przekazał.

Jak tylko będę z nia rozmawiałą to powiem, do schroniska dzwonic teraz czy rano? chyba teraz.. ja jestem tak wkurzona ze nie umiem myslec, juz szukam numeru

Posted

Natłuc koniecznie. Ja mogę cafeanimal i jakieś takie, gumtree mi nie działa.
Ola, wszystko w pierwszy post, info, kontakt, plakat i działania, które zostały podjęte. Będzie jaśniej dla nowoprzybyłych.

Posted

olalolaa napisał(a):
schronisko zawiadomione, dokłądny opis i nr do mnie i pani wlascicielki..

uff - choć tyle... zawsze jest szansa, że ktoś ją zobaczy i zadzwoni do schronu zanim się plakaty pojawią

Posted

jak to się mogło stać? Biedna wystraszona Chanelka, nie chce nawet sobie wyobrażać jak teraz to psisko się błąka po obcym mieście :( Chanelko znajdz się!

Posted

malawaszka napisał(a):
w dodatku przeziębiona a tak zimno jest :( mam nadzieję, ze jej szukają
Ja też mam nadzieję, że jej szukają...wogóle nie dopuszczam innej możliwości! Niestety..człowiek uczy się całe życie, szkoda tylko, że Chanelka teraz cierpi :( żeby szybko się znalazła

Posted

olalolaa napisał(a):
Pani niestety telefonu nie odbiera :( napisałam sms.. musze jej chociaz powiedziec ze schron juz powiadomiony i o tych ogloszeniach.

Pani nie odbiera w pracy z tego co wiem, ale smsy docierają.