Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ze sterylką, czy bez moja deklaracja aktualna. Może Lady nie będzie w ciąży:roll:, oż takie mam pobożne życzenie, bo skoro w statecznym wieku:razz:?
Dzieki [B]Piranha[/B], cóż ja bez Ciebie...:oops:
[B]Zadra[/B] dziękujemy, ucałuj teściową:cool3:;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malibo57']A co to zmienia? Czy jest w ciązy, czy nie? Chcecie ja skazać na poród i wychowywanie szczeniaków w tym wieku?
To juz chyba lepiej zaryzykowac narkoze i sterylizację.[/QUOTE]

ja myślę tak - sukę tak czy inaczej się przed adopcja sterylizuje, natomiast jeśli się okaże, że Lady jest w ciąży, można zrobić usg wcześniej przecież, nie ma co gdybać, to trzeba jak najszybciej suczkę wyleczyć z infekcji i poddać sterylce, bo poród czy późną sterylkę aborcyjną i tak ciężko zniesie i psychicznie i fizycznie. [B]I trzeci raz powtórzę do znudzenia - myślmy też i o tych szczeniętach o ich rozwoju...jeśli oczywiście są:([/B]

czekam na pw z kontem.

Posted

[quote name='zadra']Sunia odzyskuje radośc ducha.Rpzmawiałam z Tola,dzisiaj na spacerku "kąpała" się w śniegu.[/QUOTE]
To super:multi::multi:, jedyną radość jaką widziałam w jej wykonaniu to machanie ogonkiem, więc oznacza to, że czuje się pewnie i bezpiecznie:p

Posted

[quote name='agada']To super:multi::multi:, jedyną radość jaką widziałam w jej wykonaniu to machanie ogonkiem, więc oznacza to, że czuje się pewnie i bezpiecznie:p[/QUOTE]

Ogonem macha na okrągło.Fajna sunia.

Posted

[B]agata51 [/B]dziekujemy, wszystkim wielkie dzięki, miło, że jesteście i wspieracie (forma nie ważna;)). Naprawdę tam gdzie była sunia, nie było dla niej szans, najważniejszy powód to to, że suka, a już po cieczce to:shake: wiadomo jaki efekt. Nawet nie chcę myśleć jak by skończyła...:-(:-(. To naprawdę smutne, że ludzie są tacy "niewidzący", obojętni...