agada Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ze sterylką, czy bez moja deklaracja aktualna. Może Lady nie będzie w ciąży:roll:, oż takie mam pobożne życzenie, bo skoro w statecznym wieku:razz:? Dzieki [B]Piranha[/B], cóż ja bez Ciebie...:oops: [B]Zadra[/B] dziękujemy, ucałuj teściową:cool3:;) Quote
agada Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czy jutro wyjazd, czy zdecyduje ewentualna wizyta wet.? Quote
Tola Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Jutro na pewno nie. Tz nie da rady Quote
agada Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ok. ja się dziwię, że On i tak funkcjonuje:roll:, tzn. Wy oboje;) Dobrej nocki Wszystkim, bo muszę użyczyć kompa swej lepszej połowie:diabloti: Quote
majqa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nie mogę się doczekać wpisu, że Lady jest już bezpieczna. Quote
E-S Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A ja ??? Jutro jestem na wyjeździe, jak się dowiem ??? Zamorduję Was telefonami ! Ewa Quote
malibo57 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nie dostałam n-ru konta. Moge prosić? Quote
bico Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='malibo57']A co to zmienia? Czy jest w ciązy, czy nie? Chcecie ja skazać na poród i wychowywanie szczeniaków w tym wieku? To juz chyba lepiej zaryzykowac narkoze i sterylizację.[/QUOTE] ja myślę tak - sukę tak czy inaczej się przed adopcja sterylizuje, natomiast jeśli się okaże, że Lady jest w ciąży, można zrobić usg wcześniej przecież, nie ma co gdybać, to trzeba jak najszybciej suczkę wyleczyć z infekcji i poddać sterylce, bo poród czy późną sterylkę aborcyjną i tak ciężko zniesie i psychicznie i fizycznie. [B]I trzeci raz powtórzę do znudzenia - myślmy też i o tych szczeniętach o ich rozwoju...jeśli oczywiście są:([/B] czekam na pw z kontem. Quote
Tola Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='malibo57']Nie dostałam n-ru konta. Moge prosić?[/QUOTE] Dzisiaj [B]sacred PIRANHA[/B] ma wysylac nr konta Quote
sacred PIRANHA Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 porozsyłąłam pw z nr konta...jesli ktoś jeszcze nie dostał prosze o upomnienie mnie:-) Quote
zadra Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Sunia odzyskuje radośc ducha.Rpzmawiałam z Tola,dzisiaj na spacerku "kąpała" się w śniegu. Quote
sacred PIRANHA Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 no to super!zapadłą mi sunia w serducho...szkoda, ze nie moge wziąć na DT:-( Quote
agada Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [B]Piranho[/B] kofana, czy poradziłaś sobie sama, bo ja dopiero siadłam i poczytałam i nie wiem działać, czy gotowe?:razz: Quote
agada Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='zadra']Sunia odzyskuje radośc ducha.Rpzmawiałam z Tola,dzisiaj na spacerku "kąpała" się w śniegu.[/QUOTE] To super:multi::multi:, jedyną radość jaką widziałam w jej wykonaniu to machanie ogonkiem, więc oznacza to, że czuje się pewnie i bezpiecznie:p Quote
zadra Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='agada']To super:multi::multi:, jedyną radość jaką widziałam w jej wykonaniu to machanie ogonkiem, więc oznacza to, że czuje się pewnie i bezpiecznie:p[/QUOTE] Ogonem macha na okrągło.Fajna sunia. Quote
agada Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 mam nadzieję, że "KTOŚ" tę fajność dostrzeże:razz: Quote
__Lara Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='agada']mam nadzieję, że "KTOŚ" tę fajność dostrzeże:razz:[/QUOTE] Ja też! :D Quote
majqa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A póki co w górę ślicznoto!!! Niech wreszcie się rozdzwoni telefonik! Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ciesze sie, ze sobie lepiej radzi. :):) Quote
agata51 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jestem, Tolu. Dorzucę 10zł/mies. Sunia prześliczna. Quote
agada Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [B]agata51 [/B]dziekujemy, wszystkim wielkie dzięki, miło, że jesteście i wspieracie (forma nie ważna;)). Naprawdę tam gdzie była sunia, nie było dla niej szans, najważniejszy powód to to, że suka, a już po cieczce to:shake: wiadomo jaki efekt. Nawet nie chcę myśleć jak by skończyła...:-(:-(. To naprawdę smutne, że ludzie są tacy "niewidzący", obojętni... Quote
agada Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Co u suni, jakie dalsze plany? Oczywiście cierpliwie czekam, bo wiem, że urwanie głowy macie, czyli dzień jak co dzień:roll: Quote
Recommended Posts