Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tola ale dlaczego wy chcecie czekać na potwierdzenie ciąży?? Im szybciej ja wysterylizujecie, tym lepiej dla niej

Domek dla Rosy sprawdzała Zerduszko o ile się nie mylę oczywiście

Posted

jogi napisał(a):
Tola ale dlaczego wy chcecie czekać na potwierdzenie ciąży?? Im szybciej ja wysterylizujecie, tym lepiej dla niej

Domek dla Rosy sprawdzała Zerduszko o ile się nie mylę oczywiście

Bo bierze jeszcze antybiotyk i ma resztki cieczki....
Bardzo boję się tej streylizacji Lady:shake:

Posted

Tola napisał(a):
:multi:
Myslę, ze wiesci są dobre, bo jest domek bardzo zainteresowany naszą Lady Makbet, jak nazywa ją moj TZ, gdy dziewczyna wybrzydza przy jedzeniu:evil_lol:
Panstwo mieszkają w okolicach Rybnika, mają dom z ogrodem. Czekają bardzo na sunię:loveu:
Chcieliby, zeby przyjechala jak najszybciej.
Przed chwila rozmawialam z Panem; mówilam, ze sunia musi zosrtac jeszcze ok 2 tyg, zeby stwierdzic, czy przypadkiem nie jest w ciązy.
Do tej pory pieniązki niech będą na koncie, bo jesli okaze się, ze Lady jest cięzarna trzeba będzie ją zawizc do Lublina do kliniki na sterylkę.
Mialam jeszcze pare tel., ale albo nie odpowiadal wiek, albo ludzie po informacjhi o mozliwosci sterylizacji - konzcyli rozmowę.
Wydaje mi się, ze to najpowazniejsza oferta...
Co Wy na to?

AAAAAAaaaaaaaa !!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Teraz to nawet zapowiedziana na jutro śniezyca stulecia i na czwartek marznący śnieg z deszczem mi nie popsują humoru :)

Posted

[quote name='E-S']AAAAAAaaaaaaaa !!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Teraz to nawet zapowiedziana na jutro śniezyca stulecia i na czwartek marznący śnieg z deszczem mi nie popsują humoru :)
łoooż matko znowu to samo:angryy:!! a ja muszę w czwartek do ortodonty z dziećmi i najważniejsze kota zabrać od Tz Toli, bo jak przysłowie prawi kota z wozu chłopu lżej:evil_lol::evil_lol:
E-S skąd Ty takimi prognozami dysponujesz, u nas i tak śniegu po pachy:mad:

Posted

Tola napisał(a):
Rodzinie nie przeszkadza wiek i rozmiar Lady; boja sie, ze dziewczyna za bardzo przyzwyczai sie do Zamoscia:cool3:

To fakt, ona tak łaknęła zainteresowania i wsumie znalazła...

Posted

[quote name='agada']łoooż matko znowu to samo:angryy:!! a ja muszę w czwartek do ortodonty z dziećmi i najważniejsze kota zabrać od Tz Toli, bo jak przysłowie prawi kota z wozu chłopu lżej:evil_lol::evil_lol:
E-S skąd Ty takimi prognozami dysponujesz, u nas i tak śniegu po pachy:mad:
A tam - ja jutro jadę do Wrocka i w czwartek wieczorem niby mam wracać ... fajowo, nie?
W radiu tak mówili wieczorem.
Nie wierzę im. Nie. Nie będzie padać.
Ewa

Posted

PODAJCIE CIOTECZKI NAMIARY DOMKU CHĘTNIE ZAJMĘ SIE ZORGANIZOWANIEM WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ, A JAK NIE ZNAJDĘNIKOGO TO SAMAM POJADĘ MIESZKAM NIEDALEKO RYBNIKA I ZNAM PARĘ SUPER CIOTECZEK. WSZYSTKO DLA Lady!!!!!

żeby sprawdzic ciąże wcale nie trzeba czekac 2 tygodnie, !!!!Pilne

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
PODAJCIE CIOTECZKI NAMIARY DOMKU CHĘTNIE ZAJMĘ SIE ZORGANIZOWANIEM WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ, A JAK NIE ZNAJDĘNIKOGO TO SAMAM POJADĘ MIESZKAM NIEDALEKO RYBNIKA I ZNAM PARĘ SUPER CIOTECZEK. WSZYSTKO DLA Lady!!!!!

Teresa masz zapchaną skrzynkę:cool3:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):

W jaki sposób okreslić ciążę przed upływem trzech tygodni???

Posted

Lady zaczyna pokazywać pazur...
ze dwa dni temu wyrywała mi się do innego psa z głośnym ujadaniem, sierść jej się nastroszyła
a na początku jak go zobaczyła podniosła ogonek, merdała, wyglądała na pozytywnie nastawioną, tylko na chwilę głowę odwróciłam a tu jeden jazgot, właściwie nawet nie wiem które zaczęło, dobrze że daleko od siebie były
wcześniej z podkulonym ogonkiem przechodziła obok innych psów...

widać po niej że rano czuje się dużo lepiej niż wieczorami, dziś rano drapała w drzwi jak usłyszała że wchodzę(pierwszy raz) była dużo żywsza, chętna na spacerek, (tym bardziej że wieczorem nie chciała wyjść, co już się zdarzało wcześniej,) podstawiała łepek do głaskania, wcale nie chciała wracać z powrotem, kaszel rano jest zdecydowanie mniejszy
a wczoraj wieczorem widać było że gorzej się czuła, podnosiła łepek, próbowała wstać, kaszel się wzmagał i rezygnowała, nie namawiałam jej na siłę, wieczorem też jak wychodzimy zrobi siku i chce zaraz wracać, nie ma ochoty na eskapady
miseczka wyczyszczona, widać po resztkach że dostała jakieś smakołyki od TZ Toli-domowe jedzonko, jak jej dałam suchej karmy- nie była już taka chętna do jedzenia