Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tola']Z ubrankiem nie będzie problemu.
Tak tu rozmawiamy, ze chyba trzeba bedzie zabrac sunię do weta; martwi mnie ten brak apetytu...[/QUOTE]

To może niech idzie rzeczywiście do weta, biedactwo. + ubranko ;)

Posted

[quote name='majqa']Napisz Tolu do Teresa Borcz. Może mogłaby pomóc w dograniu miejsca w Brzyściu, tam gdzie jest Barnaba. To już inny koszt, a miejsce bajka.
Teresa Boracz?

Posted

[quote name='Tola']Aga - jest jedno wolne miejsce dla sredniego psiaka, ale to dosyc daleko no i koszt 350 - 400 za miesiąc...[/QUOTE]

Kurczę, cena niczego sobie:( A u AlinyS nie ma wolnych miejsc? Coś do 300 zł miesięcznie! Ale najpierw faktycznie do weta, jeśli sunia chora, żaden hotelik jej nie przyjmie, bo jest strach o inne psy. Ludzie, kto da tej piękności domowy tymczas za karmę i weta?

Posted

[quote name='agusiazet']Kurczę, cena niczego sobie:( A u AlinyS nie ma wolnych miejsc? Coś do 300 zł miesięcznie! Ale najpierw faktycznie do weta, jeśli sunia chora, żaden hotelik jej nie przyjmie, bo jest strach o inne psy. Ludzie, kto da tej piękności domowy tymczas za karmę i weta?[/QUOTE]
ja czekam na odpowiedz...dt/ds...czekam,czekam, czekammmmmmmm.............

Posted

[quote name='Szarotka']Popularna dogomaniaczka, balsam na psie rany :):)
Ubranko konieczne, bo zimno, a ona taka lysa :(:([/QUOTE]
ja tylko oprawilam nazwisko:) a lysa to jest Dejzi:D

Posted

[quote name='Szarotka']To pisalas do Teresy ?? Dejzi nie znam ??[/QUOTE]
Dejzi jest mnie na dt , to ta z mojego podpisu,
nie pisalam do TB,tylko do potencjalnego domku i czekam...

Posted

matko...ja zawalu dostanę:( żeby już się tą sunieczkę udało wydobyć z tego mrozu, z tej ruiny, gdzieś gdzie będzie bezpieczna:( jak ona nie ma apetytu to pewnie jest chora:( co z nią będzie???:(:(:(