zadra Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Tak bywa.W sprawie adopcji Miety zaczęlo się ruszac dopiero po 2 miesiącach.Trzeba cierpliwie czekać Quote
Tola Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Podeslę link robkowej, moze pomoze w ogloszeniach maluszka. Taki cudak:loveu: i nie ma domu... Quote
zadra Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jak u Muminka wygląda utrzymywanie czystości.Jak dlugo wytrzymuje??Jaki jest jego stosunek do kotów i innych psów. Czy potrafi chodzić na smyczy? Quote
Szarotka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Muminek jest taki maly, ze chyba ani kot ani pies go nie zauwazy :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zadra - odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania są w poprzednich postach, może trzebaby te informacje zebrać i dać do I postu? Powtórzę sama siebie - to jest w tym momencie piesek podwórkowy - nie utrzymuje czystości, tak jak już pisałam wcześniej gdy bywał w domu to za każdym razem się posiusiał - bynajmniej nie ze strachu, lecz tak "samczo" - tzn. znaczył teren. Do psów jest bojowy, ale z moją wysterylizowaną sunią są w układzie koleżeńskim. Do samców mocno szczeka, natomiast niestety ale nie chcę ryzykować spotkania z nimi bezpośredniego, chyba że ktoś mi zdradzi jakiś patent jak to zrobić i zapewni, że nic się nie stanie żadnej stronie. Na smyczy idzie grzecznie, o czym też pisałam, nie jakoś tam super extra równiutko, ale normalnie jak najbardziej. Wyprzedzając pytania co do kotów - nie dysponuję takowymi i nie znam stosunku Mumińczyka do nich. :) Quote
Tola Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Moze faktycznie skopiuj te informacje do 1 postu, bedzie łatwiej. Jutro ukaze się ogloszenei Bursztyna w TZ - potem kolej na Muminka... Jak Muminek stoi z pokarmem:cool3: Dziewczyny - zaglądajcie do kolejnek zamojskiej biedy http://www.dogomania.pl/threads/181088-Pudelkowaty-maleA-ki-Filonek-jego-dni-sAE-policzone Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tolu, ale to Ty założyłaś wątek i to Ty musisz umieścić je w I poście :) Pokarm już cały poszedł, ale dalej biorę go na siebie, więc nie musicie się tym martwić. A jak oglądalność malca na allegro? Quote
Szarotka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Muminek to na wyglad powinien znalezc jakis dobry domek :):) Quote
Tola Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Tolu, ale to Ty założyłaś wątek i to Ty musisz umieścić je w I poście :) Pokarm już cały poszedł, ale dalej biorę go na siebie, więc nie musicie się tym martwić. A jak oglądalność malca na allegro? Ale numer:evil_lol: Ogłoszenia sama wrzucilam do 1 postu:evil_lol: To się nazywa zakrecenie:cool3: Quote
Szarotka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tola napisał(a):Ale numer:evil_lol: Ogłoszenia sama wrzucilam do 1 postu:evil_lol: To się nazywa zakrecenie:cool3: Tola chyba musisz wziac urlop, bo nie wyrabiasz :):) Quote
Tola Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Szarotka napisał(a):Tola chyba musisz wziac urlop, bo nie wyrabiasz :):) Biorąc jeszcze pod uwage moje ostatnie PW do Ciebie to tak:evil_lol: Quote
zadra Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Zadra - odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania są w poprzednich postach, może trzebaby te informacje zebrać i dać do I postu? Powtórzę sama siebie - to jest w tym momencie piesek podwórkowy - nie utrzymuje czystości, tak jak już pisałam wcześniej gdy bywał w domu to za każdym razem się posiusiał - bynajmniej nie ze strachu, lecz tak "samczo" - tzn. znaczył teren. Do psów jest bojowy, ale z moją wysterylizowaną sunią są w układzie koleżeńskim. Do samców mocno szczeka, natomiast niestety ale nie chcę ryzykować spotkania z nimi bezpośredniego, chyba że ktoś mi zdradzi jakiś patent jak to zrobić i zapewni, że nic się nie stanie żadnej stronie. Na smyczy idzie grzecznie, o czym też pisałam, nie jakoś tam super extra równiutko, ale normalnie jak najbardziej. Wyprzedzając pytania co do kotów - nie dysponuję takowymi i nie znam stosunku Mumińczyka do nich. :) Podsikiwanie nowego terenu nie świadczy o niezdolności do utrzymywania czystości.Samce z reguły tak sie zachowują w nowym miejscu.Z Fokusem miałam początkowo identyczną sytuację,a potem okazało się,że jest mistrzem w utrzymywaniu czystości. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 O, to nie wiedziałam :) W każdym razie Muminisko uwielbia po prostu znaczyć teren - niestety cierpią na tym moje kosodrzewinki, które kocham przeogromnie. Usiłuję go nauczyć sikania w jednym kącie, ale nie wiem czy gdy mnie nie ma to nie krząta się wokół zieleniny :( Quote
Szarotka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wszystkie samce to robia, nawet niektore suczki tez. Moja lubi nasiusiac tam gdzie juz inny pies nasiusial, w ten sposob mowi; a moje na wierzchu :):) Nie robi tego w domu oczywiscie :):) Quote
Tola Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Dzisiaj w lokalnej prasie ukazalo się ogloszenei Bursztyna; zainteresowanie marne. Teraz juz kolej na Mumina Quote
Szarotka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tola bardzo duzo zalezy od tekstu, napiszcie dobry, bo zmarnujecie ogloszenie. Quote
Tola Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Szarotka napisał(a):Tola bardzo duzo zalezy od tekstu, napiszcie dobry, bo zmarnujecie ogloszenie. Mozemy sobie pisac, ale decyzja co z tego znajdzie sie w gazecie nie nalezy juz niestery do mnie. Najczęsciej wybierają naistotniejsz info o psie Quote
Tola Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Szarotka napisał(a):A zdjecie bedzie ?? Tak, zawsze dają zdjęcie i krociutki tekst - wybieraja z tego, co wyslę Quote
Szarotka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Bo zdjecie bardzo wazne. Piesek maly to szansa wieksza :):) Quote
Tola Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Szarotka napisał(a):Bo zdjecie bardzo wazne. Piesek maly to szansa wieksza :):) Tez mam taka nadzieję. Quote
robkowa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Muminka wysłałam do Kroniki i Moje Miasto Lublin Quote
Szarotka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 robkowa napisał(a):Muminka wysłałam do Kroniki i Moje Miasto Lublin To Muminek bedzie gwiazda :):) Quote
Tola Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Szarotka napisał(a):To Muminek bedzie gwiazda :):) Niech Muminek przestanie gwiazdowac i znajdzie ten jedyny domek:mad: Quote
Szarotka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Hm .........kazdy chce miec gwiazde dla siebie :):) Quote
Recommended Posts