E-S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Hehe :) Ewciu, a tak w ogóle, to nie potrzebujesz pytać o pozwolenie na podsmykiwanie fotek - tu każdy to robi i nie pyta - wszystko ku chwale PSÓW :) Ja muszę, dmucham na zimne, jakby co to stracę prawo wykonywania zawodu. Nie usprawiedliwi mnie, ani nie jest żadnym argumentem fakt, iż wszyscy tak robią. Ewa Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Aaaaa, to nie wiedziałam :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dobrze, to taki mały wrzeszcz, który lubi zadymki (w postaci mojego sąsiada, który jest przez towarzystwo wiernie, nieustępliwie i upierdliwie obszczekiwany) Nikt nie dzwoni :( Quote
Szarotka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Hm.....moze ogloszenia sa malo przyciagajace ?? Bo maly jest slodki. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nie wiem, może. Zrobiłam jakie umiałam :) Quote
Szarotka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Nie wiem, może. Zrobiłam jakie umiałam :) Male pieski czesto sa zadziorne, probuja nadrobic wielkosc :):) Jak ogloszenia nie podzialaja to moge ja sprobowac :):) Quote
Tola Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Allegro Muminka skonczylo się, Marlena odnowi. Muminek musi przeciez znalezc swoj domek. Jak to nie pomoze to oglosimy maluszka w Tygodniku Zamojskim; male pieski maja wzięci:cool3:e Póki co mizianka ode mnie:loveu: Quote
Marlena:) Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wystawione: http://www.allegro.pl/item934550346_mlody_maly_laciatek_czeka_na_swoj_dom_muminek.html Mam nadzieję, że wszystko ok ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nie wiem czy się czuje pewnie, może właśnie nie. Jest strasznie kochany do człowieka - przytula się, skacze i chce aby brać w ręce jego łapiątka, a on wtedy kładzie bokiem pyszczek. Jest kochany bardzo, grzeczniutki, chętnie wchodzi do kojca na czas gdy kolejne zmiany są na wybiegu (choć na początku bardzo się bał kojca, pewnie mu sie ze schronem kojarzył, popłakiwał jak się go na siłę wkładało). Bardzo nie lubi brania na ręce - bardzo. Popiskuje wtedy biednie. Ale dla samczyków jest wredny :( Quote
Szarotka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Taki maly i co podgryzuje ich ?? taki maly, kto by pomysal. W malym ciele duzy duch :):) On napewno dalej jest zestresowany, to zajmuje dlugo zanim takie zwierzatko dojdzie do siebie. :(:( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Słodkie to allegro, tak jak i Muminiuś. Tylko nie wiem czy dobrze, że napisane jest "lubi inne zwierzęta, bardzo tolerancyjny". owszem, z sunią się zgadza, ale nie wiem jak z samcami. Ja ryzykować nie będę sprawdzenia, bo moje samce są agresywne do innych, już miałam dwie sytuacje gdzie były mocne spięcia z krwią i nie będę próbować. No i jeszcze co do czystości w domu - to nie sprawdzona info. Zawsze gdy Muminek jest w domu to pilnuję go, bo mi dwa razy siknął.. Więc nauczony nie jest, ale ponieważ jest mądrym pieskiem, na pewno się nauczy. Na smyczy nie do końca umie chodzić - owszem, nie zachowuje się jakby kompletnie jej nie znał, ale też nie idzie przy nodze równiutko. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nowe fotki Muminka - czy ktoś umie je ładnie obrobić na kompie, żeby były lepszej jakości? Wiem, ze ktoś to robił na dogo, ale nie pamiętam kto. Możnaby je dodać do ogłoszeń, szczególnie na allegro Quote
Szarotka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Chodzi Ci o to, zeby byly wyrazniejsze ?? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tak. Już wiem, że Isadora robiła ładne obróbki, ale nie jesteśmy obecnie w najlepszych układach, więc nie ma co jej prosić. Może Ty Szarotko kogoś kojarzysz kto mógłby je ładnie zrobić? ZAUWAżcie jak się wbija pazurkami we mnie.. On po prostu NIENAWIDZI noszenia :shake: a najbardziej podnoszenia. Ale i tak bardzo grzecznie na to przyzwala, po prostu błagalnie patrzy by mu nie zrobić krzywdy. Ale śliczny w tych chusteczkach co? :loveu: Quote
Szarotka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nikt mi nie przychodzi do glowy. Popatrze na to wieczorem, ale nie obiecuje, bo musze sie zajac zbiorka pieniedzy i rozeslaniem pw dla Henia. Quote
Szarotka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Chcialam Wam pokazac allegro Juhaska, bo mi sie bardzo podoba :):) http://www.allegro.pl/item935597180_owczarek_podhalanski_juhas_1_5_roku.html Moim zdaniem jest dobrze zrobione. Zostawie go sobie na przyklad. Quote
Marlena:) Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Zrobione ;) Szarotka - allegro faktycznie super :cool3: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tak tak, Henio najważniejszy. Takie zdjęcia ostatecznie też mogą być. A co do allegro to ładne to Juhasa, ale przecież wykonane przez Marlenę też jest super. Gorsze są niestety fotki, ale ja robię fonem, nie mam cyffrówki i dlatego tak to jest. Quote
Szarotka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tak tylko podalam, a Muminka allegro dopiero teraz obejrze :):), wiec nie wiem. I nie do porownania tylko do obejrzenia :):) bo czasami sie przydaja zobaczyc co inni robia :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Niektóre allegra są wywalone w kosmos jak to młodzi mówią he he Ale nie wiadomo co decyduje o tym, że czasem allegro jest zrobione byle jak, na szybciora (ja tak dwa razy zrobiłam), a sunie poszły do extra domów po 3 dniach - ech, tak się mi zdarzyło... Szkoda, że tylko 2 razy :) Quote
Recommended Posts