Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Hehe :)
Ewciu, a tak w ogóle, to nie potrzebujesz pytać o pozwolenie na podsmykiwanie fotek - tu każdy to robi i nie pyta - wszystko ku chwale PSÓW :)

Ja muszę, dmucham na zimne, jakby co to stracę prawo wykonywania zawodu. Nie usprawiedliwi mnie, ani nie jest żadnym argumentem fakt, iż wszyscy tak robią.
Ewa

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Nie wiem, może. Zrobiłam jakie umiałam :)

Male pieski czesto sa zadziorne, probuja nadrobic wielkosc :):)
Jak ogloszenia nie podzialaja to moge ja sprobowac :):)

Posted

Allegro Muminka skonczylo się, Marlena odnowi.
Muminek musi przeciez znalezc swoj domek.
Jak to nie pomoze to oglosimy maluszka w Tygodniku Zamojskim; male pieski maja wzięci:cool3:e
Póki co mizianka ode mnie:loveu:

Posted

Nie wiem czy się czuje pewnie, może właśnie nie. Jest strasznie kochany do człowieka - przytula się, skacze i chce aby brać w ręce jego łapiątka, a on wtedy kładzie bokiem pyszczek. Jest kochany bardzo, grzeczniutki, chętnie wchodzi do kojca na czas gdy kolejne zmiany są na wybiegu (choć na początku bardzo się bał kojca, pewnie mu sie ze schronem kojarzył, popłakiwał jak się go na siłę wkładało).
Bardzo nie lubi brania na ręce - bardzo. Popiskuje wtedy biednie.
Ale dla samczyków jest wredny :(

Posted

Taki maly i co podgryzuje ich ?? taki maly, kto by pomysal. W malym ciele duzy duch :):)
On napewno dalej jest zestresowany, to zajmuje dlugo zanim takie zwierzatko dojdzie do siebie. :(:(

Posted

Słodkie to allegro, tak jak i Muminiuś.
Tylko nie wiem czy dobrze, że napisane jest "lubi inne zwierzęta, bardzo tolerancyjny". owszem, z sunią się zgadza, ale nie wiem jak z samcami. Ja ryzykować nie będę sprawdzenia, bo moje samce są agresywne do innych, już miałam dwie sytuacje gdzie były mocne spięcia z krwią i nie będę próbować.
No i jeszcze co do czystości w domu - to nie sprawdzona info. Zawsze gdy Muminek jest w domu to pilnuję go, bo mi dwa razy siknął.. Więc nauczony nie jest, ale ponieważ jest mądrym pieskiem, na pewno się nauczy.
Na smyczy nie do końca umie chodzić - owszem, nie zachowuje się jakby kompletnie jej nie znał, ale też nie idzie przy nodze równiutko.

Posted

Tak.
Już wiem, że Isadora robiła ładne obróbki, ale nie jesteśmy obecnie w najlepszych układach, więc nie ma co jej prosić. Może Ty Szarotko kogoś kojarzysz kto mógłby je ładnie zrobić?

ZAUWAżcie jak się wbija pazurkami we mnie.. On po prostu NIENAWIDZI noszenia :shake: a najbardziej podnoszenia. Ale i tak bardzo grzecznie na to przyzwala, po prostu błagalnie patrzy by mu nie zrobić krzywdy.
Ale śliczny w tych chusteczkach co? :loveu:

Posted

Niektóre allegra są wywalone w kosmos jak to młodzi mówią he he
Ale nie wiadomo co decyduje o tym, że czasem allegro jest zrobione byle jak, na szybciora (ja tak dwa razy zrobiłam), a sunie poszły do extra domów po 3 dniach - ech, tak się mi zdarzyło... Szkoda, że tylko 2 razy :)