Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pipi']Ale w które okienko,w to co pisze się tekst?
Ale numer,zapomniałam o nich.No masz,co za głowa,radziecka. . . . . . .,ale przyznasz,że na dwa lata,trzy psy,to coś nie tak?[/QUOTE]

Jeśli chodzi o bannerek, to tak, tam będą się też pokazywały bannerki, które już ma się w podpisie. I tam się wkleja.

No przyznam, przyznam.. a takie fajne psiaki, do wyboru, do koloru... Nie wiem, czego im brakuje, że domów znaleźć nie mogą.

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agacia,podziękowania wielkie za Azę.Dzisiaj z samego rana był telefon,ale gość zapytał,czy ona może już stać na łańcuchu i czy ja jej "wywalę bebechy",bo jemu wszystko jedno,aby szczeniaków nie miała.On szuka szczeniaka,ale takiego,żeby już nie wył na łańcuchu,bo mu szkoda i on nie może słuchać.Fajnie co?Zaproponowałam Misia,bo ten u mnie na łańcuchu i ja wiem,że on czuje się na nim bezpiecznie i raczej nie cierpi,bo jak pobiega,swoją rundę zrobi,sam wraca i przy budzie siedzi i już nigdzie nie idzie.Ma swoje stałe pory do pobiegania i tak sobie zakodował,że jak puszczę czasem o innej porze jak zwykle,to nie chce iść.Misio jednak jest za stary i już nie będzie się słuchał.Nic nie wyszło,ale telefon był,to znaczy,że ludzie zaglądają w ogłoszenia.
Malizna biedna,na łańcuch?szczeniaka?,brutal jeden :mad:

Posted

Pipi jak ci sie znów taki wsioch trafi to mów że na łańcuch nie wydajesz psów, a po drugie jesteśmy w Unii i to jest niehumanitarne!!! ja dwa razy tak mówiłam przez tel. jak kiedyś z ogłoszenia dzwonili.....nie wiem ile dotarło ale jakoś mnie wyjątkowo nie zbluzgali.....

Posted

[quote name='Talcott']Przerażają mnie takie bydlaki![/QUOTE]
masa ich jest- 90% odpada w momencie wzmianki o wizytach kontrolnych, umowie i łańcuchu.......
sterylka ich tak nie przeraża jak wizyty osobiste:angryy:

Posted

Wprawdzie ten "dom" zupełnie nie odpowiedni, ale mimo wszystko ulżyło mi, że chociaż jakikolwiek odzew się pojawił... miejmy nadzieję, że po nim będą kolejne telefony.

[quote name='Talcott']To co z tym Allegro???[/QUOTE]

Ja już pisałam- jak uważacie, że możemy zrobić drugie (może chociaż z innym tytułem, to się nie będzie tak w oczy rzucało;)) to baaardzo prosimy :)