agaciaaa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Pipi']Ale w które okienko,w to co pisze się tekst? Ale numer,zapomniałam o nich.No masz,co za głowa,radziecka. . . . . . .,ale przyznasz,że na dwa lata,trzy psy,to coś nie tak?[/QUOTE] Jeśli chodzi o bannerek, to tak, tam będą się też pokazywały bannerki, które już ma się w podpisie. I tam się wkleja. No przyznam, przyznam.. a takie fajne psiaki, do wyboru, do koloru... Nie wiem, czego im brakuje, że domów znaleźć nie mogą. Quote
agaciaaa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Wrzuciłam Azę na wątek szczeniakowy: http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-BANERKI-POTRZEBNE?p=14038467#post14038467 Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Aza musi znalezc dom :):) jest mloda.... Quote
Pipi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Agacia,podziękowania wielkie za Azę.Dzisiaj z samego rana był telefon,ale gość zapytał,czy ona może już stać na łańcuchu i czy ja jej "wywalę bebechy",bo jemu wszystko jedno,aby szczeniaków nie miała.On szuka szczeniaka,ale takiego,żeby już nie wył na łańcuchu,bo mu szkoda i on nie może słuchać.Fajnie co?Zaproponowałam Misia,bo ten u mnie na łańcuchu i ja wiem,że on czuje się na nim bezpiecznie i raczej nie cierpi,bo jak pobiega,swoją rundę zrobi,sam wraca i przy budzie siedzi i już nigdzie nie idzie.Ma swoje stałe pory do pobiegania i tak sobie zakodował,że jak puszczę czasem o innej porze jak zwykle,to nie chce iść.Misio jednak jest za stary i już nie będzie się słuchał.Nic nie wyszło,ale telefon był,to znaczy,że ludzie zaglądają w ogłoszenia. Malizna biedna,na łańcuch?szczeniaka?,brutal jeden :mad: Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
enia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pipi jak ci sie znów taki wsioch trafi to mów że na łańcuch nie wydajesz psów, a po drugie jesteśmy w Unii i to jest niehumanitarne!!! ja dwa razy tak mówiłam przez tel. jak kiedyś z ogłoszenia dzwonili.....nie wiem ile dotarło ale jakoś mnie wyjątkowo nie zbluzgali..... Quote
enia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Talcott']Przerażają mnie takie bydlaki![/QUOTE] masa ich jest- 90% odpada w momencie wzmianki o wizytach kontrolnych, umowie i łańcuchu....... sterylka ich tak nie przeraża jak wizyty osobiste:angryy: Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 W Mielcu była taka historia - szczęście że tam Kierownik dba o psy! Kazał zrobić wizytę kontrolną po 2 dniach - i zabrali psa z powrotem!!! Quote
enia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Talcott']To co z tym Allegro??? http://www.allegro.pl/item902564032_poznaj_okrucienstwo_wsrod_swoich_sasiadow.html jest takie robione na szybko, zaraz po, jak Aza " sie znalazła" ale wszelkie inne propozycje bardzo mile widziane! :) Quote
agaciaaa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wprawdzie ten "dom" zupełnie nie odpowiedni, ale mimo wszystko ulżyło mi, że chociaż jakikolwiek odzew się pojawił... miejmy nadzieję, że po nim będą kolejne telefony. [quote name='Talcott']To co z tym Allegro???[/QUOTE] Ja już pisałam- jak uważacie, że możemy zrobić drugie (może chociaż z innym tytułem, to się nie będzie tak w oczy rzucało;)) to baaardzo prosimy :) Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No to ściągnę Larę - Ona robi cuuuuuudne! A ja fundnę! Quote
enia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Talcott']No to ściągnę Larę - Ona robi cuuuuuudne! A ja fundnę![/QUOTE] wielkie serdeczne dzięki!!!!!:lol: Quote
__Lara Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jestem cioteczki. Zrobię allegro, dziś wieczorem. Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 To ja wysyłam kasę! W poniedziałek rano będzie!!!! Dzięki Kochana!!!!!! Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ciotki!!! Tu jest wątek szczeniorów - wstawcie tam Azunię!!! http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-BANERKI-POTRZEBNE Quote
agaciaaa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Talcott']Ciotki!!! Tu jest wątek szczeniorów - wstawcie tam Azunię!!! http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-BANERKI-POTRZEBNE Już ją tam wstawiłam, pisałam o tym dwie strony wcześniej. Quote
__Lara Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='__Lara']Jestem cioteczki. Zrobię allegro, dziś wieczorem.[/QUOTE] Cioteczki, dziś nie wyrobię :( Quote
Recommended Posts