AlinaS Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 enia napisał(a):postaram sie sama podjechać do tego Sulejówka np. w piątek...... Enia wczoraj była na wizycie przed adopcyjnej a dzisiaj Aza pojechała do nowego domku z nowymi fajnymi ludziami. Jest u mnie umowa adopcyjna Za chwilkę zdjęcia - zgrywają sie Quote
AlinaS Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Tak Aza w drodze do domu ze swoimi ludźmi Pożegnanie z kolegą kotem Quote
agaciaaa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Baaardzo się cieszę!!! I trzymam kciuki za Azunię, mam nadzieję że się szybko zaaklimatyzuje :multi: No i że to TEN domek! Quote
elik Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Azulka bądź dzielna, grzeczna i szczęśliwa. Co z pozostałą kasą Azuli ? Quote
Nadziejka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :-(:loveu::loveu::loveu:z radosci te lezki !Azulko badz obdarzona wielka miloscia i spokojnymi ludzikami na zawsze:multi::loveu::iloveyou::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Pipi Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :Cool!: Bardzo się cieszę.Azik,bądź dzielna i grzeczna i oby ci było jak najlepiej przez całe życie. Mam prośbę,napiszcie coś więcej o nowym domku :oops: Quote
agaciaaa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Super fotki z nową rodzinką :) Azulka wygląda na nieco wystraszoną, ale mam nadzieję że to tylko chwilowe ;) elik napisał(a):Co z pozostałą kasą Azuli ? No właśnie, też o tym pomyślałam. Jakieś propozycje? Quote
kkanarekk Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ja tak skromnie zapytam czy na Misia choć troszkę by się nie dało przekazać bo on też psiak od Pipi jest a brakuje mu 150 zł stałych deklaracji. Może zgodzą się kochane Cioteczki?:oops: Quote
Evelin Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Jasne,że na Misia. Miś to nasz wspólny podopieczny i Jemu też musimy znaleźć dom.. Quote
kkanarekk Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Super bardzo dziękuję Cioteczki Misio ma już zabezpieczoną przyszłość (tak mi się przynajmniej wydaje :)) a czy Cioteczka Elik mogłaby powiedzieć jak dokładnie te finanse wyglądają? Quote
elik Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 kkanarekk napisał(a):Super bardzo dziękuję Cioteczki Misio ma już zabezpieczoną przyszłość (tak mi się przynajmniej wydaje :)) a czy Cioteczka Elik mogłaby powiedzieć jak dokładnie te finanse wyglądają? Z przyjemnością :) Miesięczne deklaracje dla Misia to: 20,00 - Kkanarekk 50,00 - Evelin 30,00 - Elik 50,00 - Randa ================= 150,00 zł Stan konta Misia na dzien 1.05. to kwota 411 zł - hotelik zapłacony do 15.05. Stan konta Azuli na dzień 1.05. to kwota 396,50 zł - hotelik zapłacony do 30.04. Razem oba psiaki mają na kontach 807,50 zł. Jeśli kasa Azuli zasili konto Misia, to można byłoby wstrzymać się z wpłatami na niego, do czasu aż byłoby to znowu konieczne. A może i Misiu znajdzie domek, to wtedy znów będziemy się zastanawiac co zrobić z resztą forsy. Oby :) Quote
koosiek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Cieszę się, że Aza ma dom :) W takim razie druga seria ogłoszeń będzie dla innego psa, proszę o informację, dla którego. Quote
elik Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='koosiek']Cieszę się, że Aza ma dom :) W takim razie druga seria ogłoszeń będzie dla innego psa, proszę o informację, dla którego.[/QUOTE] Ja też się cieszę z domku Azuli :) Co do wyboru innego psiaka, to bardzo proszę o ogłoszenia dla suni z tego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184693-Śmierć-właścieciela-była-dla-niej-wyrokiem-musiała-żyć-na-ulicy!Pomoc-w-ogłoszeniach[/URL]! Bardzo dziękuję Quote
elik Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Randa']Piękna nowina!!![/QUOTE] Nowina super, a co sądzisz o propozycji odnośnie majątku Azy ? Sterylkowy banerek masz nie podlinkowany. Ten poniżej jest podlinkowany, możesz sobie podmienić . [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29"][IMG]http://i39.tinypic.com/2itjx2a.jpg[/IMG][/URL] Quote
agaciaaa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Czy możemy liczyć na jakieś wieści z nowego domku Azuli? Quote
Pipi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='agaciaaa']Czy możemy liczyć na jakieś wieści z nowego domku Azuli?[/QUOTE] oj tak,ja też proszę o wieści o Azuni. . . . .zaglądam,zaglądam,a tu nic. . . . . . Quote
AlinaS Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Świerzych wieści nie mam ale dzwoniłam wieczorem w dniu wyjazdu Azy. Wieczorem z Azy wszyscy byli bardzo zadowoleni. Jak to z nowym psiakiem Azula po przyjeździe dostała pełną michę - zjadła a jak:lol: więc dostała następną porcję którą też spałaszowała:crazyeye: i jeszcze trzecią michę:cool3::cool3: Aż się boję co było w nocy z podłogą tym bardziej że u mnie rana też dostała jeść. Poza jedzonkiem rozglądała się za nową Panią i za nią chodziłą - pewnie za czwartą michą. Aż boję się dzwonić Quote
agaciaaa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Żeby jej tylko nie utuczyli zbyt mocno! :lol: Alina pisz proszę tutaj jak tylko będziesz miała jakieś wieści. Quote
evita. Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Cudne wieści, ze Azulka ma dom :multi:. Oby szybko się zaaklimatyzowała i pokochała swoją nową rodzinkę :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts