Jump to content
Dogomania

Zdążyć na czas...! Pseudoschronisko, Umieralnia w Dobrocinie! Ponad 40 psów czeka..!

Recommended Posts

Posted

[quote name='czerda']Demi a co z Żródłami?
te pan może przyjąć psy tylko rano , bo go potem nie ma , a musi wpierw kilka godz. z nimi pobyć i kiedy? rano? on mógłby najlepiej we wtorek
, ale to wam nie pasuje , to może kiedy?
zresztą jutro się umówimy
acha , jak moni ma robic alegro a wolałaby jak najszybciej a to musi być na konkretnego psa , wybierzcie które jadą i gdzie
a jak sunia dobermanka?[/QUOTE]

Sara ledwo zipie po zabiegu... ale myślę, ze będzie dobrze.

Ja już swoją propozycje dałam:) myśle, ze jutro Marta napisze, które by do Ciebie jechały :) ale Wy dla tych psów robicie :)

Co do źródeł, to ja mogę dać tam " na siebie" maks 2 psy, bo jak ich nie utrzymam, to co zrobie?
Musze zobaczyć w necie, gdzie te Źródła, trzeba by tam pojechać, zobaczyć, porozmawiać. Bo jak ktoś chce za samo jedzenie tyle bid wziąć, to aż mi sie to niemożliwe wydaje...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żródła , demi to 5 minut do wrocławia,
facet dzwonił tylko do mnie ,ze nie ma misek i jak mamy to lepiej nie plastikowe,
w stodole maq kury i mmalutkie pisklaczki pod lampką a na półkach siana wylegujące sie kocurki , kaczki, jak w skansenie
moge dać do niego numer
tak jak liczyłam ok 100 na mc za psa , moni zdecydowała że możemy wziąć 6-7

Posted

proszę weźcie Ramzesa - jeszcze nie obiecuję, bo muszę to uzgodnić ze sponsorem- ale moze przez 2 miesiące będę wysyłać mu karmę - a jak nie znajdzie domu do tego czasu, będę myśleć dalej, zeby go tak nie zostawić

Posted

Fanta pudelek 1,5 roku. Potwierdzam adopcje, czekamy na wiadomości we wtorek z DT. Jak będzie OK jedziemy z Warszawy samochodem czwartek lub piątek.

Córka nazwała ją Soraya.

Posted

[quote name='Sasinka']Fanta pudelek 1,5 roku. Potwierdzam adopcje, czekamy na wiadomości we wtorek z DT. Jak będzie OK jedziemy z Warszawy samochodem czwartek lub piątek.

Córka nazwała ją Soraya.[/QUOTE]
super,że lalunia Soraya będzie miała domek.
Jak będziecie jechać po nią, to może po drodze będzie jeszcze coś do przewiezienia, szkoda na pusto jeździć.

Posted

Proszę , jak ktoś chce pomóc -przeczytajcie moje wcześniejsze prośby -i wątpliwości , miejsca dla psów są , nie wiem tylko czy czy ma sene je zabierac
nie mogę się też skontaktowac z demi, możemi ktoś pomoże

Posted

ja mam prośbę żeby nie utożsamiać mnie od tej chwili ,z fundacją for animals -ponieważ dostałam włąśnie wiadomość od prezesa lub prezeski <bo nadal działają inkognito> , że fundacja NIE ZAJMUJE SIĘ SPRAWĄ ZWERZĄT Z DOBROCINA
no coments
p.s.
wydawało mi się że przez ostatnie 2 tyg cały wolny czas w imieniu pana dyrektora sie tym zajmowałam
chyba coś ze mną niedobrze skoro nie wiedziałam co robię
teraz mogę to robić , bez zmartwień , że nie wiem co robię

Posted

[quote name='rubin37']obie pudelki sa po sterylizacji ta druga ma prawie 12lat,nie sa spokrewnione[/QUOTE]

dziękuję, za informację na temat pudelek, całe szczęście ta grubiutka nie jest w ciąży.
a starsza pudelka jest nie do adopcji - ta wersja dalej jest aktualna?
Na zdjęciach są bardzo podobne, myślałam że spokrewnione .