demi Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 [quote name='czerda']Demi a co z Żródłami? te pan może przyjąć psy tylko rano , bo go potem nie ma , a musi wpierw kilka godz. z nimi pobyć i kiedy? rano? on mógłby najlepiej we wtorek , ale to wam nie pasuje , to może kiedy? zresztą jutro się umówimy acha , jak moni ma robic alegro a wolałaby jak najszybciej a to musi być na konkretnego psa , wybierzcie które jadą i gdzie a jak sunia dobermanka?[/QUOTE] Sara ledwo zipie po zabiegu... ale myślę, ze będzie dobrze. Ja już swoją propozycje dałam:) myśle, ze jutro Marta napisze, które by do Ciebie jechały :) ale Wy dla tych psów robicie :) Co do źródeł, to ja mogę dać tam " na siebie" maks 2 psy, bo jak ich nie utrzymam, to co zrobie? Musze zobaczyć w necie, gdzie te Źródła, trzeba by tam pojechać, zobaczyć, porozmawiać. Bo jak ktoś chce za samo jedzenie tyle bid wziąć, to aż mi sie to niemożliwe wydaje... Quote
czerda Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Żródła , demi to 5 minut do wrocławia, facet dzwonił tylko do mnie ,ze nie ma misek i jak mamy to lepiej nie plastikowe, w stodole maq kury i mmalutkie pisklaczki pod lampką a na półkach siana wylegujące sie kocurki , kaczki, jak w skansenie moge dać do niego numer tak jak liczyłam ok 100 na mc za psa , moni zdecydowała że możemy wziąć 6-7 Quote
GoskaGoska Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 proszę weźcie Ramzesa - jeszcze nie obiecuję, bo muszę to uzgodnić ze sponsorem- ale moze przez 2 miesiące będę wysyłać mu karmę - a jak nie znajdzie domu do tego czasu, będę myśleć dalej, zeby go tak nie zostawić Quote
czerda Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ja całkowicie zostawiam decyzję demi i kizimizi jakie psy bierzemy , ale weżmy najbardziej potrzebujące Quote
GoskaGoska Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 to nic czekam na info - ktore pojechaly. Quote
kizimizi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='czerda']ja całkowicie zostawiam decyzję demi i kizimizi jakie psy bierzemy , ale weżmy najbardziej potrzebujące[/QUOTE] chyba Demi i xmatriks ;) Quote
wieso Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ja tylko moge trzymac kciuki, wlasciwie trzymymy tutaj wszyscy....za daleko zeby pojechac i pomoc :-(..... pozdrawiamy wszystkie cioteczki... Quote
Poker Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ja mam jakies garnki zamiast misek , może się przydadzą. Quote
Sasinka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Fanta pudelek 1,5 roku. Potwierdzam adopcje, czekamy na wiadomości we wtorek z DT. Jak będzie OK jedziemy z Warszawy samochodem czwartek lub piątek. Córka nazwała ją Soraya. Quote
monika083 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 a co z sunia nr 45 ,przypomnam ,ze dom na nia czeka ,Pani mi ostatnilo sie na gg pytala : co z ''nasza ''sunia :) czy ktos przepürowadzi u nich ta wizyte? Quote
yuki Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ja pojadę na przedadopcyjną dla suni z numerem 45. Quote
Poker Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 to gdzie te garnki dostarczyć i trochę suchej karmy też mam. Czy koce, jakieś szmaty itd też się przydadzą? Mam tez kolczatkę. Quote
Poker Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Sasinka']Fanta pudelek 1,5 roku. Potwierdzam adopcje, czekamy na wiadomości we wtorek z DT. Jak będzie OK jedziemy z Warszawy samochodem czwartek lub piątek. Córka nazwała ją Soraya.[/QUOTE] super,że lalunia Soraya będzie miała domek. Jak będziecie jechać po nią, to może po drodze będzie jeszcze coś do przewiezienia, szkoda na pusto jeździć. Quote
czerda Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Poker , jak jesteś zmotoryzowany możesz zawieść do żródeł , a jak nie napisz na pv do mnie i odbierze moja córka Quote
czerda Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Proszę , jak ktoś chce pomóc -przeczytajcie moje wcześniejsze prośby -i wątpliwości , miejsca dla psów są , nie wiem tylko czy czy ma sene je zabierac nie mogę się też skontaktowac z demi, możemi ktoś pomoże Quote
rubin37 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 obie pudelki sa po sterylizacji ta druga ma prawie 12lat,nie sa spokrewnione Quote
Monia0610 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Czy psiaki 21 ,23,22,24,27,29,45,52,51 Sa jeszcze w Dobrocinie? Quote
Monia0610 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Suczka z numerem 66 tez jest w DObrocinie? Quote
Monia0610 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [B][FONT=Arial][COLOR=Green]37. Suka, owczarkowata, ZABRANA DO KLINIKI do Obornik (Pro Animals) Jest mały bład :] For Animals a nie Pro:) [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Poker Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 czerda,jeżeli Twoja córka bywa we Wrocławiu to chętnie podam przez nią.Ode mnie do Żródła jest 35 km. Quote
czerda Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nie tylko bywa! ona tam mieszka oki , daj telefon na pv Quote
czerda Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ja mam prośbę żeby nie utożsamiać mnie od tej chwili ,z fundacją for animals -ponieważ dostałam włąśnie wiadomość od prezesa lub prezeski <bo nadal działają inkognito> , że fundacja NIE ZAJMUJE SIĘ SPRAWĄ ZWERZĄT Z DOBROCINA no coments p.s. wydawało mi się że przez ostatnie 2 tyg cały wolny czas w imieniu pana dyrektora sie tym zajmowałam chyba coś ze mną niedobrze skoro nie wiedziałam co robię teraz mogę to robić , bez zmartwień , że nie wiem co robię Quote
al'akir Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='rubin37']obie pudelki sa po sterylizacji ta druga ma prawie 12lat,nie sa spokrewnione[/QUOTE] dziękuję, za informację na temat pudelek, całe szczęście ta grubiutka nie jest w ciąży. a starsza pudelka jest nie do adopcji - ta wersja dalej jest aktualna? Na zdjęciach są bardzo podobne, myślałam że spokrewnione . Quote
Recommended Posts