gameta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Napiszcie do kundelkowej skarbonki - może wspomogą groszem (chyba Obarczus87). Ja w tej chwili nie bardzo mam jak pomóc :( Mogłabym wysłać komuś coś na bazarek - w takim wypadku dajcie mi na pw znać komu i adres... nie piszę się na robienie bazarków póki co - przerastają mnie teraz... Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 gameta, mi wyslij zdjęcia fantów, opisy i ew wywoławcze, dołacze do swojego bazarku i cześć. [email protected] Quote
mtf zalesie Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 marlena moge ci dac jak bedziesz w mojej wsi 50 zl -mam deklaracji na 8 psow i kojec pani ali Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 przelałam 65 zł ze sznaucerowych pozostałości Quote
gameta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='sleepingbyday']gameta, mi wyslij zdjęcia fantów, opisy i ew wywoławcze, dołacze do swojego bazarku i cześć. [email protected] SBD tak nie mogę - nie jestem w stanie później tego pakować i wysyłać. 8 miesiac ciąży to nie bajka a i sypnąć się mogę w każdej chwili, dlatego wolałabym wysłać to co mam paczką ... Byłoby to kilka magnesów - tych co zwykle. Już się kończą, ale jeszcze kilka mam na stanie - w tym i sznupy :) Może by poszły :roll: Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 jak sbd nie da rady to ja mogę się tym bazarem zająć - dajcie znać bo i tak non stop robię więc bez różnicy czy jeden więcej będzie Quote
gameta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mi obojętnie której z was wyślę - obu wam ufam :) Jak się porozumiecie dajcie znaka na pw - SBD pewnie ma neta tylko w pracy więc do jutra się nei odezwie... To to jest sznup czy kundelek koniec końców ? Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 wszystko jedno ale wg mnie duże prawdopodobieństwo że to sznupek koszmarnie zaniedbany, ale tu byłoby łatwiej jakby było jakieś zdjęcie jak stoi bokiem i jakby było wiadomo ile waży i jaki jest duży, uszka sterczące - bywają :lol: mój obecny tymczasik też ma takie: http://www.dogomania.pl/threads/178739-Sznaucerek-mini-przeraA-ony-Dropsik-w-DT-potrzebujemy-odwagi Quote
Abrakadabra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 SBD... My to się chyba "policzymy" w niedzielę :mad: Quote
NiJaSe Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 abrakadabra a ja to nie wiedzialam ,ze Ty psy nadgryzasz ?!:O ...rety czego to sie czlowiek dowiaduje ;p;p Quote
Abrakadabra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Droga NiJaSe- gdybym nie bała się zbanowania, to napisałabym, że nie NADGRYZAM. Ja zjadam W CAŁOŚCI... Ale się boję, więc nie napiszę... A Sleep..:shake:, taka koleżanka... a przecież jej Zosia mnie lubi..:sad:, no i proszę.. - wyciągnęła na światło dzienne moje upodobania... Jak tak można w ogóle?! I jeszcze moje psy w to miesza! I zaniża wagę Amorka! O całe 0,3kg! O nie moja Droga! Nie wywiniesz się od tego! A w ogóle - Marlenka - wplacę jutro rano na Elvisa parę groszy.... Ps. Czy możesz wyjawić genezę imienia bohatera tego wątku? Quote
Ingrid44 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name=' Ps. Czy możesz wyjawić genezę imienia bohatera tego wątku?[/QUOTE'] Zdaje sie za na watku Nugata marlenka wspomniala ze to jej uroczy synus go tak nazwal jak marlenka przyniosla go do domu. Synus stwierdzial ze wyglada na Elvisa bo ma taka czupryne. :) Quote
NiJaSe Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 heheh abrakadabra no wiesz nie pisz bo jedna zbanowana zdecydowanie wystarczy :evil_lol: Quote
Abrakadabra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='NiJaSe']heheh abrakadabra no wiesz nie pisz bo jedna zbanowana zdecydowanie wystarczy :evil_lol:[/QUOTE] A kogo jeszcze *********?:ices_bla: Quote
Abrakadabra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jakoś nie mogę odpisywać na PW? Czy ktoś ma to samo? Nakładają mi się 2 tła.. Ale otrzymane wiadomości mogę odczytać :) Quote
dzidzia88 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 nie ma sprawy z dopiskiem dla ELVISA niech chlopak szybko dochodzi do siebie jutro przeleje jakies zlotowki za duzo sama nie mam ale zawsze wspomoge:-) Quote
nincia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No chlopcze wracaj do zdrowia szybciutko:-) wiele nie mam ale zawsze wspomoge :-) Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Mantis']Bannerek dla maluszka. Bardzo ładny banerek, dzięki Mantis :loveu: Quote
nincia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 konto zapisane jutro jakies zlotwoki przeleje pozdrawiam serdecznie :-) Quote
marlenka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Dziewczyny bardzo Wam dziekuję za pomoc . Wczoraj nie pisałam bo musiałam z Nugatem jechac do kliniki , odebrałam Tadzia , zawiozłam do Sochaczewa i w domu około 24 byłam . W tej lecznicy wczoraj mieli taki "młyn " że im współczuje , miałam odebrac moich dwóch kawalerów ,ale ponieważ Nugata zaczeli " robic " koło 21 to obaj panowei spędzili noc w "kiciu":) ja przynajmniej sie wyspałam . Drogie cioteczki Elvisek czuje sie dobrze , przez 2 tygodnie musi mu się goić wszystko więc spacery odpadają zupełnie tylko siusiu i do domu . Później będe mu musiała robic hydromasaże dzis zostanę przeszkolona w tym celu , więc mam nadzije że jakoś sobie poradzę :) Koszty dokładne mi podadzą dziś bo wczoraj nie miałam jak na spokojnie pogadać z wetką bo im non stop przynosili coś na cito z lejącą się krwią wiec niesety poczekamy dzisiaj na info . Malawaszka - wetka powiedziała że bedzie taniej z racji tego ze musieli zmienić plany - ile taniej - nie mam pojęcia . Napewno dam znac jak tylko sie dowiem . Wszystkim dziękuję za pomoc i finansową dla Elviska .Mały czuje się dobrze , dziś wróci do domu . Acha i jeszcze jedno - weci mu zrobili fryzurke :) został ostrzyżony wiec pewnie waży tyle co Amorek Abrakadabry :) Jak dam rade po powrocie do domu zrobić jakies zdjęcia i wrzucić to zobaczycie jeki on jest śliczny pyszczek . Cioteczki doszły wpłaty od Was na Elviska: -kundelkowa skarpeta-100 zł :loveu: - siostra Joanny 83 -100 zł ( domysliłam sie po nazwisku ) Asiu ucałuj siostre ode mnie :loveu: - Anawa 20 zł Mamy już 220 zł na pycholka :multi: Quote
zerduszko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='marlenka']Malawaszka - wetka powiedziała że bedzie taniej z racji tego ze musieli zmienić plany - ile taniej - nie mam pojęcia . [/QUOTE] To super wiadomosć, łatwiej będzie zebrać pieniadze! Czekam na zdjecia z niecierpliwościa :) Quote
sleepingbyday Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Abrakadabra, to ty zaczęłas ujawniając moje upodobania do słów pieszczotliwych, hehe. gameta, chce dziabnąc szybciutko bazarek, więc swój filmowy zrobie oddzielnie, a twój z magnesami tez mogę zrobić, mnie wszystko jedno w sumie. 8 miesiąc nie przelewki, nie wiedziałam, ze nick zadziałał, jasne, ze nie ma sensu ubierać cie w te buty z pakowaniem i wysyłką. Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 i ja czekam na zdjątka odmienionego skarbeczka - choć trochę się obawiam :evil_lol: on pewnie będzie potrzebował jakichś wspomagaczy na stawy czy coś takiego, żeby mu się tam odbudowało wszystko co? Quote
Recommended Posts