maciaszek Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Kopytka, ryjki :loveu: :loveu: :loveu: Flokati urocze :D Quote
Elisabeta Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Dobrze obejrzec takie fotki w deszczowy poniedziałek rano. :loveu: To będzie dobry dzień. :loveu: Quote
Patmol Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 to przecież dywanik ze sztucznego futra od razu widać Quote
ania shirley Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 A czemu Reksio taki przeraźliwie smutny na tym zdjeciu???? Quote
Jasza Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 On nie jest przeraźliwie smutny :diabloti: On sobie smacznie spał a ja się przyczołgiwałam z aparatem coby mu zrobić zdjęcie z poziomu żaby, czy ja się to nazywa i syczałam mu cicho zza obiektywu otwórz oczka, otwórz oczka, no to otworzył :diabloti: A Misia widząc jak wyszła na zdjęciu prychnęła wzgardliwie - "Po co mi płaski brzuch, skoro mam płaskie plecy?" :wink::wink: Quote
jotpeg Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 rzeczywiscie Reksio ma smutną minę bardzo, ale nasz Norek w takich sytuacjach wyglada tak samo - to tylko pozory :lol: Quote
maciaszek Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Udanego i szybkiego remontu! I pięknej łazienki! :) Quote
Jasza Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 A dziękuję ;) My z tobołkami przeczekujemy u Rodziców ;) Quote
Jasza Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [FONT=Verdana]"Szanowna Pani,[/FONT] [FONT=Verdana]W nawiązaniu do Pani maila informuje że, prace prowadzone w rejonie ulicy Drzymały prowadzone są na zlecenie Wydziału Gospodarki Nieruchomości w Świętochłowicach i mają na celu rozebranie istniejącej hałdy do poziomu istniejącego terenu.[/FONT] [FONT=Verdana]Na terenie tym Wykonawca tj. firma “Zodiac “ Z Rudy Śląskiej zatrudniła stróża wraz z psami do ochrony mienia. Po wizji w terenie psy miały budy oraz zapewnioną wodę.Po Pani zgłoszeniu sprawa została przekazana do Straży Miejskiej oraz Wydziału Gospodarki Miejskiej i Ekologii.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Z poważaniem[/FONT] [FONT=Verdana]Piotr Lempart"[/FONT] Quote
maciaszek Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Oby te ich zgłoszenia coś dały. Warto by było, by ktoś od czasu do czasu tam zaglądnął i sprawdził czy poprawa była chwilowa czy na stałe... Jak tam remont?! Quote
Jasza Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Jeżeli to prawda, że psy mają budy i wodę - to już sporo. Postaram się to sprawdzić jak wrócę do domu. Łazienka w połowicznym rozkładzie i ja jako kobieta-Monk - mam wypieki i dreszcze.:mad: I wolę tego nie oglądać. Quote
Jasza Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 A więc wróciliśmy. Do pracy. Do domu. Do nowej łazienki. Do starych legowisk i kocyków. Do deszczowych, kałużowych Świętochłowic. Do naszych tras spacerowych. Do lasu i wielkiej łąki. No i na wątek. Jak się ogarniemy i omieciemy z białego pyłku to wkleję kilka czarnych i rudych pyszczków :) Quote
Jasza Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 Łazienka jest na razie obca, dzisiaj rano czułam się jak w hotelowym pokoju ;) Ale Reksio miał dzisiaj opłukane podwozie pod prysznicem i zniósł to bardzo dzielnie :p No i mamy wreszcie umywalkę :oops: Quote
Jasza Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 Mam zdjęcia. Wkleję :) Mamy jasnokremowe ściany i brązową podłogę. Biały sufit i białą szafkę. Jest pięknie, tylko na razie bezosobowo. Łazienka to teraz najbardziej ekskluzywne miejsce w naszym mieszkaniu, gdyby nie była taka malutka, to bym tam gości przyjmowała :diabloti: Quote
Jasza Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 [quote name='Iv_']To pojedynczo przyjmuj :p[/QUOTE] Ano. Miejsce siedzące jest faktycznie jedno ;);) Quote
Patmol Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 ja mogę sobie przynieść krzesełko mam takie dziecięce z ikei jeszcze jestem zaproszona?????? Quote
Jasza Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 Dziecięce się zmieści :p zatem czuj się zaproszona :p Jest jeszcze miejsce na pralce i w kabinie prysznicowej, tylko nie można zbyt gwałtownie gestykulować, bo można w niej utknąć :roll: Quote
jotpeg Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 fajnie że wróciliście! :multi: a łazienkę trzeba oswoić :cool2: Quote
Recommended Posts