Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On nie jest przeraźliwie smutny :diabloti:
On sobie smacznie spał a ja się przyczołgiwałam z aparatem coby mu zrobić zdjęcie z poziomu żaby, czy ja się to nazywa i syczałam mu cicho zza obiektywu otwórz oczka, otwórz oczka, no to otworzył :diabloti:

A Misia widząc jak wyszła na zdjęciu prychnęła wzgardliwie - "Po co mi płaski brzuch, skoro mam płaskie plecy?" :wink::wink:

Posted

[FONT=Verdana]"Szanowna Pani,[/FONT]
[FONT=Verdana]W nawiązaniu do Pani maila informuje że, prace prowadzone w rejonie ulicy Drzymały prowadzone są na zlecenie Wydziału Gospodarki Nieruchomości w Świętochłowicach i mają na celu rozebranie istniejącej hałdy do poziomu istniejącego terenu.[/FONT]
[FONT=Verdana]Na terenie tym Wykonawca tj. firma “Zodiac “ Z Rudy Śląskiej zatrudniła stróża wraz z psami do ochrony mienia. Po wizji w terenie psy miały budy oraz zapewnioną wodę.Po Pani zgłoszeniu sprawa została przekazana do Straży Miejskiej oraz Wydziału Gospodarki Miejskiej i Ekologii.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Z poważaniem[/FONT]
[FONT=Verdana]Piotr Lempart"[/FONT]

Posted

Jeżeli to prawda, że psy mają budy i wodę - to już sporo.
Postaram się to sprawdzić jak wrócę do domu.

Łazienka w połowicznym rozkładzie i ja jako kobieta-Monk - mam wypieki i dreszcze.:mad:
I wolę tego nie oglądać.

• 2 weeks later...
Posted

A więc wróciliśmy.
Do pracy. Do domu. Do nowej łazienki.
Do starych legowisk i kocyków.
Do deszczowych, kałużowych Świętochłowic.
Do naszych tras spacerowych.
Do lasu i wielkiej łąki.
No i na wątek.
Jak się ogarniemy i omieciemy z białego pyłku to wkleję kilka czarnych i rudych pyszczków :)

Posted

Łazienka jest na razie obca, dzisiaj rano czułam się jak w hotelowym pokoju ;)
Ale Reksio miał dzisiaj opłukane podwozie pod prysznicem i zniósł to bardzo dzielnie :p
No i mamy wreszcie umywalkę :oops:

Posted

Mam zdjęcia. Wkleję :)
Mamy jasnokremowe ściany i brązową podłogę.
Biały sufit i białą szafkę.
Jest pięknie, tylko na razie bezosobowo.

Łazienka to teraz najbardziej ekskluzywne miejsce w naszym mieszkaniu, gdyby nie była
taka malutka, to bym tam gości przyjmowała :diabloti:

Posted

Dziecięce się zmieści :p zatem czuj się zaproszona :p
Jest jeszcze miejsce na pralce i w kabinie prysznicowej, tylko nie można zbyt gwałtownie gestykulować, bo można w niej utknąć :roll: