Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
czemu te zdjęcia czasowo niedostępne ?

Coś była u Jamora na głównym, że zdjęcia są na dogo niewidoczne :( Chyba po przekroczeniu jakiegoś limitu trzeba płacić.. :(

Posted

becia66 napisał(a):
czemu te zdjęcia czasowo niedostępne ?

Beciu,witaj!Widzę,ze czytasz nasze wątki!Tak jak ja oczywiście czytam Wasze!Tolka zasiedziała sie u Jamora.Nikt nie dzwoni.

Posted

Tolka do domu!A ty Beciu jeśli chcesz zobaczyc odmieniona Tolę wejdż przez banerek Jamora do galerii i tam zobaczysz nasza Tolę.Jamor wpisał sie gdzies wyzej!

Posted

Paula03 napisał(a):
Czemu po nią nikt nie dzwoni?

pewno brak zasiegu, no bo nie znam innego wytłumaczenia. jakies zdjecia chyba wczoraj dorzuciłem, chyba .

Posted

Tak sobie czytam i oglądam - i faktycznie takiej zmiany w zachowaniu psa chyba jeszcze nie widziałam. Nie wiem co w tym hotelu wyprawiają, chyba jakąś czarną magię:)
Piękna jest sunia, cudowna:)

Posted

jamor napisał(a):
ogłowa pochylona, opuszczona na nogach- ulica to jeszcze nie to. na zielonych terenach lux, miasto jeszcze trzeba czasu

Zastanawiam się czego trzeba,zeby pies tak bardzo bał się.Braki w socjalizacji,skłonności osobnicze czy ktoś ją żle traktował?

Posted

jamor napisał(a):
ogłowa pochylona, opuszczona na nogach- ulica to jeszcze nie to. na zielonych terenach lux, miasto jeszcze trzeba czasu

Czy na ulicy z lada powodu przywiera do ziemi czy raczej szuka oparcia w Tobie?

Posted

na ulicy brak jest smaodzielnosci , czuje sie niepewnie, najchetniej to by wlazła mi do spodni. jak puszcze ją luzem to szybciutko lokalizuje gdzie stoi przyczepai tam sie pakuje. dotrze sie. spoko.

Posted

jamor napisał(a):
na ulicy brak jest smaodzielnosci , czuje sie niepewnie, najchetniej to by wlazła mi do spodni. jak puszcze ją luzem to szybciutko lokalizuje gdzie stoi przyczepai tam sie pakuje. dotrze sie. spoko.

Dzięki Jamor.