Andzike Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Figafiga napisał(a):piękna, cudowna, młoda, szczupła, grzeczne...ehh same rewelacje i uśmiech na pyszczku Dokładnie !!! Ludzie dzwońcie !!! Quote
kajkoowa Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja nie wierze, że taka fajna suka nie ma domku! Quote
Andzike Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 becia66 napisał(a):czemu te zdjęcia czasowo niedostępne ? Coś była u Jamora na głównym, że zdjęcia są na dogo niewidoczne :( Chyba po przekroczeniu jakiegoś limitu trzeba płacić.. :( Quote
Romka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 becia66 napisał(a):czemu te zdjęcia czasowo niedostępne ? Beciu,witaj!Widzę,ze czytasz nasze wątki!Tak jak ja oczywiście czytam Wasze!Tolka zasiedziała sie u Jamora.Nikt nie dzwoni. Quote
Romka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Tolka do domu!A ty Beciu jeśli chcesz zobaczyc odmieniona Tolę wejdż przez banerek Jamora do galerii i tam zobaczysz nasza Tolę.Jamor wpisał sie gdzies wyzej! Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nikt nie dzwoni,zaczynam myśleć fatalistycznie!Przeciez ona jest taka cudna! Quote
mamanabank Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Zobaczcie nowe zdjęcia w albumie, ja widziałam jedno i szczęka mi opadła, resztę obejrzę później. Quote
Figafiga Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 kurcze...wystarczy spojrzeć na pierwszą stronę wątku i na to zdjęcie SZOK Quote
Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dziewczyny ślijcie całusy dla Jamora!Ja juz wysyłam!I głaski dla Toli oczywiście.Tolka musi znależć dom jest juz gotowa do adopcji! Quote
jamor Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Paula03 napisał(a):Czemu po nią nikt nie dzwoni? pewno brak zasiegu, no bo nie znam innego wytłumaczenia. jakies zdjecia chyba wczoraj dorzuciłem, chyba . Quote
Romka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja też!Bardzo zmieniła się.To nie ten sam pies. Quote
oska1983 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Tak sobie czytam i oglądam - i faktycznie takiej zmiany w zachowaniu psa chyba jeszcze nie widziałam. Nie wiem co w tym hotelu wyprawiają, chyba jakąś czarną magię:) Piękna jest sunia, cudowna:) Quote
jamor Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 ogłowa pochylona, opuszczona na nogach- ulica to jeszcze nie to. na zielonych terenach lux, miasto jeszcze trzeba czasu Quote
Romka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 jamor napisał(a):ogłowa pochylona, opuszczona na nogach- ulica to jeszcze nie to. na zielonych terenach lux, miasto jeszcze trzeba czasu Zastanawiam się czego trzeba,zeby pies tak bardzo bał się.Braki w socjalizacji,skłonności osobnicze czy ktoś ją żle traktował? Quote
Romka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 jamor napisał(a):ogłowa pochylona, opuszczona na nogach- ulica to jeszcze nie to. na zielonych terenach lux, miasto jeszcze trzeba czasu Czy na ulicy z lada powodu przywiera do ziemi czy raczej szuka oparcia w Tobie? Quote
jamor Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 na ulicy brak jest smaodzielnosci , czuje sie niepewnie, najchetniej to by wlazła mi do spodni. jak puszcze ją luzem to szybciutko lokalizuje gdzie stoi przyczepai tam sie pakuje. dotrze sie. spoko. Quote
Romka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 jamor napisał(a):na ulicy brak jest smaodzielnosci , czuje sie niepewnie, najchetniej to by wlazła mi do spodni. jak puszcze ją luzem to szybciutko lokalizuje gdzie stoi przyczepai tam sie pakuje. dotrze sie. spoko. Dzięki Jamor. Quote
Recommended Posts