Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oska1983 napisał(a):
Dziwne, że Tola jeszcze nie ma domku. Śliczna jest:); zobaczycie że jeszcze trochę i ktoś się zakocha.

Na to liczymy!Tola jest cudna!

Posted

Romka napisał(a):
Wakacje to ona ma super!Z Jamorem na dodatek,też bym tak chciała!Ale domku jak na lekarstwo!

Romka, to dawaj tu. woda w rzece ciepła jak zupa.

Posted

jamor napisał(a):
Romka, to dawaj tu. woda w rzece ciepła jak zupa.

Oj przydałoby się kilka dni wolnego.Właśnie skończyłam remont kuchni i marzę tylko o świętym spokoju.Ale kto wie dostałam, informacje z klubu kajakowego z Warki z zapytaniem czy zgadzam sie na przesyłanie mi informacji o odbywających się spływach kajakowych.Zgodziłam się!Więc kto wie może odwiedzę Twoje okolice.Urlop planowany dopiero od 20 sierpnia.Juz się nie moge doczekać!

Posted

tola jest elastyczna, nie ma zadnych przeciwskazan. zadnej agresji czy do psów czy do ludzi. przypuszczam ze inne zwierzaki tez bedzie tolerowac. dba o swój sprzet, lubi miec czysto, nie nieszczy, pracownita, elegancka , mało gada- no jakby jeszcze potrafiła gotowac - to idealna kobieta.

Posted

Romka napisał(a):
Jak czytam ostatnie posty to widzę wpisy:Romka,Jamor i Oska a gdzie cała reszta?

Wiedźmo jedna, jesteśmy! Czekamy cierpliwie na odzew z ogłoszeń, z nadzieją...