koosiek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Proszę, zajrzyjcie do Saturna, burka bez ucha, który od lat czeka na dom :( http://www.dogomania.pl/threads/184051-Saturn-kanapowiec-w-ciele-wiejskiego-burka.-Do%C5%BCywocie-w-schronisku Quote
Andzike Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Tolka, odważne suczydło, ktoś Cie musi wypatrzeć !! Quote
Romka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Romka napisał(a):Jamor jak Tola zachowuje sie do obcych? Jamor gdzie jesteś? Quote
Romka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Jamor,Tola patrzy na Ciebie z uwielbieniem jak Ty to robisz? Quote
jamor Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Romka napisał(a):Jamor,Tola patrzy na Ciebie z uwielbieniem jak Ty to robisz? a opowiadam jej jakies pierdoły, rózne plotki, potem to ze jest piekna, inteligentna, wyjątkowa- łyka wszystko to co lubią słuchac kobiety.:evil_lol: Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 jamor napisał(a):a opowiadam jej jakies pierdoły, rózne plotki, potem to ze jest piekna, inteligentna, wyjątkowa- łyka wszystko to co lubią słuchac kobiety.:evil_lol: Hihihihihi ;) Ale to, że jest piękna, inteligentna i wyjatkowa to czysta prawda :D Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 jamor napisał(a):a czy ja mowiłem ze jej klamie ? :-) No nie ;) Dobrze, że taki szczery z nią jesteś ;) Quote
Romka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 jamor napisał(a):a opowiadam jej jakies pierdoły, rózne plotki, potem to ze jest piekna, inteligentna, wyjątkowa- łyka wszystko to co lubią słuchac kobiety.:evil_lol: Jamor,jadę do Ciebie! Quote
Andzike Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Romka napisał(a):Jamor,jadę do Ciebie! ????? Kogo zawozisz??? Czy kogoś przywozisz??? Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Andzike napisał(a):????? Kogo zawozisz??? Czy kogoś przywozisz??? No co Ty!Jadę,zeby słuchac jak piękne,wyjątkowe i inteligentne są kobiety!Mam nadzieje ,ze nie wsadzi mnie do boksu bo tego bym nie chciała! Quote
Andzike Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Romka napisał(a):No co Ty!Jadę,zeby słuchac jak piękne,wyjątkowe i inteligentne są kobiety!Mam nadzieje ,ze nie wsadzi mnie do boksu bo tego bym nie chciała! O mamo :D Nie załapałam... potrzebuję urlopu ;) Quote
Romka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Andzike napisał(a):O mamo :D Nie załapałam... potrzebuję urlopu ;) Andzike ,ja tez nie marze o niczym innym tylko o urlopie! Quote
Figafiga Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 i napisz czy pieniążki doszły za Tolę, prosiłam na jamorowym wątku głównym Quote
Romka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Jamor gdzie jesteś?Napisz co słychać u Toli i czy doszły pieniądze! Quote
Andzike Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Romka']Jamor gdzie jesteś?Napisz co słychać u Toli i czy doszły pieniądze![/QUOTE] Jamor nie ma czasu zajrzeć bo odlicza dni do emerytury i upija swoje psy ;) :D :D :D Quote
Romka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Andzike']Jamor nie ma czasu zajrzeć bo odlicza dni do emerytury i upija swoje psy ;) :D :D :D[/QUOTE] Jesteś pewna,ze on swoje psy upija...może on tak się cieszy ,że odchodzi na emeryturę i...nawet go rozumiem.Ale mógłby zajrzeć do nas i napisać co u Toli. Quote
jamor Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 u toli wszystko lux. wesoła i smiga z towarzystwem. jutro z rana bedziemy robic makijaż i zdjecia portretowe. Quote
Recommended Posts