Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Jamor,Tola patrzy na Ciebie z uwielbieniem jak Ty to robisz?

a opowiadam jej jakies pierdoły, rózne plotki, potem to ze jest piekna, inteligentna, wyjątkowa- łyka wszystko to co lubią słuchac kobiety.:evil_lol:

Posted

jamor napisał(a):
a opowiadam jej jakies pierdoły, rózne plotki, potem to ze jest piekna, inteligentna, wyjątkowa- łyka wszystko to co lubią słuchac kobiety.:evil_lol:

Hihihihihi ;) Ale to, że jest piękna, inteligentna i wyjatkowa to czysta prawda :D

Posted

jamor napisał(a):

Jamor,jadę do Ciebie!

Posted

Andzike napisał(a):
????? Kogo zawozisz??? Czy kogoś przywozisz???

No co Ty!Jadę,zeby słuchac jak piękne,wyjątkowe i inteligentne są kobiety!Mam nadzieje ,ze nie wsadzi mnie do boksu bo tego bym nie chciała!

Posted

Romka napisał(a):
No co Ty!Jadę,zeby słuchac jak piękne,wyjątkowe i inteligentne są kobiety!Mam nadzieje ,ze nie wsadzi mnie do boksu bo tego bym nie chciała!

O mamo :D Nie załapałam... potrzebuję urlopu ;)

Posted

[quote name='Romka']Jamor gdzie jesteś?Napisz co słychać u Toli i czy doszły pieniądze![/QUOTE]

Jamor nie ma czasu zajrzeć bo odlicza dni do emerytury i upija swoje psy ;)
:D :D :D

Posted

[quote name='Andzike']Jamor nie ma czasu zajrzeć bo odlicza dni do emerytury i upija swoje psy ;)
:D :D :D[/QUOTE]

Jesteś pewna,ze on swoje psy upija...może on tak się cieszy ,że odchodzi na emeryturę i...nawet go rozumiem.Ale mógłby zajrzeć do nas i napisać co u Toli.