mamanabank Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Mam nadzieję, że w końcu ktoś sensowny zadzwoni... na kolana i modlić się! Quote
Romka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 mamanabank napisał(a):Mam nadzieję, że w końcu ktoś sensowny zadzwoni... na kolana i modlić się! Ty myślisz,że tego nie robię?:crazyeye: Quote
mamanabank Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 No! Proboszcz tak mówił ostatnio z ambony :lol: :evil_lol: :lol: Quote
Andzike Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='mamanabank'] No! Proboszcz tak mówił ostatnio z ambony Jestem, jestem ;) ostatnio głównie czytam, nie piszę, chociaż wiem, że to najwiekszy grzech na PWP ;) Dajcie mi chwilę, wrócę do siebie... Quote
Romka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 W intencji Toli...zawsze!Strasznie zasiedziała się u Jamora,jak żaden nasz pies. Quote
Romka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Andzike napisał(a):Jestem, jestem ;) ostatnio głównie czytam, nie piszę, chociaż wiem, że to najwiekszy grzech na PWP ;) Dajcie mi chwilę, wrócę do siebie... Andzike ,witaj!Martwiłam się o Ciebie! Quote
mamanabank Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Jasne Andzike, że dajemy Ci chwilę, chociaż tęsknimy za Tobą :loveu: strasznie miło Cię widzieć. Może zawitasz do Łowicza niebawem? Quote
Andzike Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 mamanabank napisał(a):Jasne Andzike, że dajemy Ci chwilę, chociaż tęsknimy za Tobą :loveu: strasznie miło Cię widzieć. Może zawitasz do Łowicza niebawem? Szykujemy się z aikowo na 7go sierpnia ;) pasuje? jeśli nie wtedy to odwiedzimy Was na początku września :) Quote
Figafiga Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Andzike napisał(a):Jestem, jestem ;) ostatnio głównie czytam, nie piszę, chociaż wiem, że to najwiekszy grzech na PWP ;) Dajcie mi chwilę, wrócę do siebie... a właśnie, że nie grzech, za tzw, hopanie wątków grożą punkty karne, a co za tym idzie i ban. w regulaminie wyczytałam ;-) jak pisać to coś sensownego ;-) Quote
Romka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Nasze wątki są najczęściej pisane sensownie bo znamy swoje psiaki i bywamy w schronisku. Quote
Figafiga Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ale ciagłe hop na pierwszą, wskakuj na pierwszą o to mi chodzi.Czytałam trochę wątków i były upomnienia! Quote
Andzike Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Figafiga napisał(a):ale ciagłe hop na pierwszą, wskakuj na pierwszą o to mi chodzi.Czytałam trochę wątków i były upomnienia! Ja się staram nie hopać - jak nie mam nic sensownego do napisania to siedzę cicho ;) A że od jakiegoś czasu nie mam nic sensownego do napisania, to trochę mnie mało na łowickich wątkach.... ale nadrobię:D Quote
Figafiga Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ja mam tak samo ;-) miło Cię widzieć Andzike ;-) Quote
kajkoowa Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Tolka, strasznie się zasiedziałaś :shake: Może jakieś zdjęcia? :) Quote
mamanabank Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Andzike napisał(a):Szykujemy się z aikowo na 7go sierpnia ;) pasuje? jeśli nie wtedy to odwiedzimy Was na początku września :) UWAGA! Piszę coś sensownego: CZEKAMY na WAS z radością!!! Quote
Romka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A ja piszę jeszcze bardziej sensownie!Dzwonił Jamor...polecił naszą Tolę osobie,która szuka łagodnej suki!Już w tej sprawie kontaktowała się ze mną Anawa i dostanę od niej namiary na PW.Ale się cieszę...oby był to ten domek.Na marginesie domek byłby w Ursusie,Tolka mogłaby być i wewnątrz domku i w ogródku.Trzymajcie kciuki!Jamor,dzięki! Quote
Figafiga Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Super sensowne wieści ;-) może wreszcie Tolka znajdzie swego ludzia i zwolni miejsce innym czekającym pobratyńcom! Quote
oska1983 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A widzicie, wątek się trochę rozkręcił przez 2 dni, trochę osób popisało i od razu pojawiła się wizja domku;) ja tam wierzę w magię podnoszenia wątków Quote
Andzike Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Romka, to dopiero sensowne wieści !!! Trzymam kciuki !!! Mocno, mocno!!! Quote
mamanabank Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Padłam!!!!!!! i oniemiałam :crazyeye: Quote
Romka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Mam już telefon i namiary!Jutro będę się kontaktować!Zobaczymy co z tego wyniknie.Zaraz dam znać! Quote
Romka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Własnie przed chwila rozmawiałam telefonicznie z panem ,o którym pisałam i wysłałam mu mailowo wątek Toli.Mam nadzieję,ze nasza księzniczka spodoba sie panu. Quote
Recommended Posts