Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Jak nikt nie pytał o Tolę to nie pytał a dzis miałam kolejne pytanie o Tolę.Zaproponowałam inne psiaki czekam na reakcję.

Ludzie za późno się zorientowali jak wspaniała jest Tola!

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O tym samym myślę!Przy jej delikatnej konstrukcji bedzie to dla niej dodatkowy stres.Mam nadzieję,że domek sprosta wyzwaniu.Duzo miłości jej trzeba.

Posted

I pomysleć, że to jest ta sama suczka, która jak struś schowała głowę pod śnieg i omal się nie udusiła ze strachu, szukała tylko kąta, żeby się ukryć przed światem, a teraz... niesamowite!

Posted

Strasznie sie cieszę ,że Tola taka szczęsliwa odmieniona , ale teraz w nowym domku faktycznie musi dostac dużo miłości jest wspaniała . Co znaczy życie bez stresu.....

Posted

Z domkiem jestem umówiona na jutro na 9.30 ;) Wiem, że to dziwna pora na wizytę przedadopcyjną, ale ponieważ mam trochę luzu w pracy ("sierpień we francuskiej korporacji" - wywiało całe szefostwo;) ), a Państwo są na emeryturze i siedzą w domu, więc stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać i widzimy się na porannej kawie ;)

Posted

Romka napisał(a):
No to czekamy na wieści.Opowiedz o subtelności Toli bo boje się,że będzie bardzo przezywać zmiane domku.

Spoko loko ;) już sobie ułożyłam całą rozmowę ;) Dam znać od razu po :)

Posted

Jeżeli ci Państwo są oboje na emeryturze, to taka spokojna sunieczka nie mogła lepiej trafić. Moi rodzice przechodząc na emeryturę kupili sobie suczkę, która miała być moja.:) maja dużo wolnego czasu, z sunią cały czas ktoś jest w domu, jest rozpieszczana, i taka bezstresowa i kochana:) i z Tolą na pewno będzie tak samo

Posted

I po wizycie. Domek jest jak najbardziej w porządku, aczkolwiek Państwa trzeba trochę doedukować, co też czyniłam dzisiaj rano :)
Domek w Ursusie, z ogródkiem, Tola będzie miała swoj kojec z budą + posłanie w komórce i wejście do domu. Państwo zdają sobie sprawę, jak delikatna jest to sunia i jak muszą się z nią obnosić, przynajmniej na początku. Plan jest taki, żeby po dzisiejszej sterylizacji, syn Państwa u których będzie Tola, odebrał ją prosto z kliniki pod koniec tygodnia :)
Państwo zapraszają na wizytę poadopcyjną :)

Posted

Witajcie, Tolka już w lecznicy w Łowiczu :-) Można odwiedzać, ale tylko do czwartku, bo w czwrtek po południu, po sterylizacji zabieramy ją do domu, gdzie będzie czekała na swojego Pana.

Kochana Tola nadal przywiera do ziemi ale spokojnie można nad nią zapanować, nie reaguje już tak histerycznie jak na początku, "jak idziemy to idziemy, jak siedzimy to siedzimy, mam wejść tu, dobra, zrobię wszystko tylko nie rób mi krzywdy" Taka jest Tola, mój TZ się w niej zakochał :-)

Jamor uściski dla Ciebie za Tolę i "poratowanie" mnie osobiście dla Jamorowej :-D

Posted

[quote name='mamanabank']Witajcie, Tolka już w lecznicy w Łowiczu :-) Można odwiedzać, ale tylko do czwartku, bo w czwrtek po południu, po sterylizacji zabieramy ją do domu, gdzie będzie czekała na swojego Pana.

Kochana Tola nadal przywiera do ziemi ale spokojnie można nad nią zapanować, nie reaguje już tak histerycznie jak na początku, "jak idziemy to idziemy, jak siedzimy to siedzimy, mam wejść tu, dobra, zrobię wszystko tylko nie rób mi krzywdy" Taka jest Tola, mój TZ się w niej zakochał :-)

Jamor uściski dla Ciebie za Tolę i "poratowanie" mnie osobiście dla Jamorowej :-D

dziekujemy i równiez pozdrawiamy. no to ide sie napic za zdrowie toli.

Posted

Andzike napisał(a):
I po wizycie. Domek jest jak najbardziej w porządku, aczkolwiek Państwa trzeba trochę doedukować, co też czyniłam dzisiaj rano :)
Domek w Ursusie, z ogródkiem, Tola będzie miała swoj kojec z budą + posłanie w komórce i wejście do domu. Państwo zdają sobie sprawę, jak delikatna jest to sunia i jak muszą się z nią obnosić, przynajmniej na początku. Plan jest taki, żeby po dzisiejszej sterylizacji, syn Państwa u których będzie Tola, odebrał ją prosto z kliniki pod koniec tygodnia :)
Państwo zapraszają na wizytę poadopcyjną :)

Andzike,bardzo ,bardzo dziękujemy!Czekamy na Was w niedzielę,rezerwację juz zrobiłam miejsce na pewno będzie!;)