Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Tola jest na etapie poznawania świata nie tylko wokól domu Jamora ale troche dalej .Małymi kroczkami Jamor przygotowuje Tolusię do wyjścia na miasto na smyczy.Jestem bardzo ciekawa kiedy to nastąpi!To dopiero będzie wydarzenie! Quote
Andzike Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Może ja ktoś wypatrzy na spacerze z Jamorem? :) Quote
Figafiga Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 jakaś osoba z lornetką w ręku będzie czyhać zza krzaków i się zakocha w łowickiej Toli ;-) Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 I powie!Mojaś ty Tolu i innego psa juz nie chcę! Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 z utęsknieniem czekamy... Tola się przypomina na wiosnę :-) Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A my przypominamy sie Jamorowi,wyprowadż ją między ludzi i oceń jej zachowanie!Wszystkie jestesmy bardzo ciekawe! Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mamanabank']z utęsknieniem czekamy... Tola się przypomina na wiosnę :-)[/QUOTE] Ktoś się w Toli musi zakochać, nie ma innej możliwości !!! Quote
jamor Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Romka']A my przypominamy sie Jamorowi,wyprowadż ją między ludzi i oceń jej zachowanie!Wszystkie jestesmy bardzo ciekawe![/QUOTE] na podwórku na razie robie z nią próby uzytkowania smyczy. na dzien dzisiejszy wysuwa juz podwozie i zaczyna sie poruszac.powiem wam jedno- suka na pewnio dysplazji biodrowej nie ma, jak przylega do podłoza to całym ciałem, nawet cipą, a jesli tak potrafi nogi rozkraczyc to dowód na jej lux stawy. Romka, Ty wiesz o tym ze nie moge na dzien dzisiejszy wziasc ją do miasta. :evil_lol: Quote
Romka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No dobra Jamorku,to takie przypomnienie na po...;) Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No za jakiś czas Tola się musi wybrać do miasta ;) Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A wtedy chcemy obszernej relacji fotograficznej! Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jamor czy Tola moze juz chodzic na spacery do miasta? Quote
mamanabank Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Jamor na swoim wątku prosi o zabezpieczenie psiaków, które maja wychodzić, przeciw kleszczom, musimy się zorganizować w związku z tym. Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Juz czytałam ale chyba pisał o lesie!Nie pamietam czy o innych miejscach też!Trzeba kupić iwysłać!Trzeba wziąć ze skarpety! Quote
jamor Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Romka']Jamor czy Tola moze juz chodzic na spacery do miasta?[/QUOTE] nie liczyłem dni, ale dzis to nawet mi sie nastawiała, nie wie zem zonaty ? Quote
Romka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 jamor napisał(a):nie liczyłem dni, ale dzis to nawet mi sie nastawiała, nie wie zem zonaty ? Zapomiałysmy jej powiedziec Jamorku! Quote
Romka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A potem to już jej nie mówiłysmy bo miałałaby rozdarte serce! Quote
Andzike Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jeszcze by się dziewczyna znowu zamknęła w sobie... ;) Quote
Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 No własnie!A tego nie chcemy!Chcemy za to,zeby poszła na spacerek po mieście! Quote
mamanabank Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Ja już widzę ten spacer :-D w krzaki... pod ławkę.... pod śmietnik... dobrze, że śniegu nie ma to może się nie udusi pod nim ;-) Quote
Recommended Posts