Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamor napisał(a):
nowe zdjecia w albumie

Poświęcasz psiakom dużo czasu!Uczyłeś jej aportowania czy zaufania do poleceń człowieka?Pewnie woda to cos nowego i bała się.Ale taka kapiel wte ostatnie dni to musiała byc przyjemnośc dla psiaków.

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Poświęcasz psiakom dużo czasu!Uczyłeś jej aportowania czy zaufania do poleceń człowieka?Pewnie woda to cos nowego i bała się.Ale taka kapiel wte ostatnie dni to musiała byc przyjemnośc dla psiaków.

zainteresowanie aportem zerowe. do obcych nieufna , ale na swoim terenie pewniejsza, po kilku minutach akceptuje i przełamuje sie. Na obcym terenie ok, ale w miescie dla niej na razie za duzo doznan, stres. Jest młoda i rozwojowa wiec to kwestia czasu.

Posted

jamor napisał(a):
zainteresowanie aportem zerowe. do obcych nieufna , ale na swoim terenie pewniejsza, po kilku minutach akceptuje i przełamuje sie. Na obcym terenie ok, ale w miescie dla niej na razie za duzo doznan, stres. Jest młoda i rozwojowa wiec to kwestia czasu.

Biedna Tola,ktoś musiał dać jej nieżle w kość!

Posted

Miałam bardzo poważne zapytanie o Tolę.Pani jest zdecydowana na 80%.Ma do mnie jeszcze raz zadzwonic jak ustali wszystko w rodzinie.Czekam na telefon.Trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='Romka']Miałam bardzo poważne zapytanie o Tolę.Pani jest zdecydowana na 80%.Ma do mnie jeszcze raz zadzwonic jak ustali wszystko w rodzinie.Czekam na telefon.Trzymajcie kciuki.[/QUOTE]

No właśnie - czekałam aż napiszesz :D :D :D mam nadzieję, że Pani wszystko dokładnie przemyśli i podejmie decyzję na tak ...