Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i księzniczka spodobała się panu.Własnie przed chwilą rozmawiałam z panem.Ale najpierw prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu pan odwiedzi nasza Tole w Warce u Jamora.Chce osobiście poznać Tolę i sprawdzić jak będzie na niego reagowała.Juz powiadomiłam Jamora i przekazałam panu kontakt do hoteliku.Czekamy teraz na efekt wizyty a potem zaczynamy zwyczajowe procedury adopcyjne.TRZYMAJCIE KCIUKI!

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Strasznie się ciesze i ściskam mocno kciuki!

Ja też mocno, mocno trzymam kciuki!!!!!
Macie już kogoś do wizyty w Ursusie? jeśli Panu spodoba się Tola, to moge to jakoś ogarnąć...

Posted

Andzike napisał(a):
Ja też mocno, mocno trzymam kciuki!!!!!
Macie już kogoś do wizyty w Ursusie? jeśli Panu spodoba się Tola, to moge to jakoś ogarnąć...

Andzike,jak myślisz kogo miałam uprzejmie prosić gdyby Tola spodobała sie panu?Dziekujemy!

Posted

Romka, cieszę się i trzymam kciuki. Nie mogło być inaczej: Tola jest cudna i musiała się spodobać. Nie jest agresywna a to było dla pana najważniejsze więc jestem dobrej myśli.
Czekam na wieści. Jakby co, to dzwoń o każdej porze dnia i nocy ;)

Posted

byli. zainteresowany + zona + tata + mama. wszystko ok. pasują do Toli. Grzeczni, spokojni i wyciszeni ludzie. Tu moja rola sie konczy, dalej Wy działajcie. Pan jest zdecydowany.

Posted

Wspaniałe wieści,właśnie wróciłam ze schroniska i z zakupów i dopiero teraz zaglądam na wątek.Mamanabank poza Łowiczem więc narada wojenna będzie wieczorem.Jamorku będziemy u Ciebie ,żeby zabrac Tolę na sterylizację do Łowicza i serdecznie Ci podziękować.Pan jeszcze nie dzwonił(miałam czekac na jego telefon)więc już nie moge doczekac się dalszego ciągu.Jamor napisz jak zachowywała sie Tola w czasie wizyty.Czy bardzo bała się obcych?

Posted

anawa napisał(a):
Romka, cieszę się i trzymam kciuki. Nie mogło być inaczej: Tola jest cudna i musiała się spodobać. Nie jest agresywna a to było dla pana najważniejsze więc jestem dobrej myśli.
Czekam na wieści. Jakby co, to dzwoń o każdej porze dnia i nocy ;)

Anawa dla Ciebie uściski nadzwyczajne!Dzięki!

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z panem,który był zainteresowany Tola.Czeka na wizytę przedadopcyjną i Tolę w następnej kolejności..Bardzo Tola podobała się panu i jego żonie.BARDZO,BARDZO NAS TO CIESZY!
Andzike,czy najuprzejmiej w świecie mogę Cię prosić o wizytę przedadopcyjną.Wszystkie dane wyślę Ci zaraz na PW.Bardzo Ci dziękujemy!

Posted

To jeszcze trochę potrwa,sprawdzamy domek,trzeba Tolę wysterylizować i dopiero pojedzie do domku!Andzike,pewnie niedługo zjawi się na wątku i napisze kiedy zrobi wizytę przedadopcyjną.Wysłałam jej wczoraj wszystkie namiary na PW.

Posted

Andzike nie było przez weekend na dogo (działeczki, działeczki...;) ), ale juz jest i oczywiście zrobi wizytę dla Toli :)
Jutro zadzwonię do Państwa i umówię się jak najszybciej na wizytę przedadopcyjna :)
Trzymajcie kciuki :)

Posted

Andzike napisał(a):
Andzike nie było przez weekend na dogo (działeczki, działeczki...;) ), ale juz jest i oczywiście zrobi wizytę dla Toli :)
Jutro zadzwonię do Państwa i umówię się jak najszybciej na wizytę przedadopcyjna :)
Trzymajcie kciuki :)

Dziękujemy!A ja jutro rozmawiam z lecznicą w sprawie sterylizacji Toli!

Posted

Romka napisał(a):
Jak nikt nie pytał o Tolę to nie pytał a dzis miałam kolejne pytanie o Tolę.Zaproponowałam inne psiaki czekam na reakcję.

Coś póxno się rozkręcili ludzie :razz:

Posted

Jutro jedziemy po Tolę do Jamora,jeszcze w tym tygodniu będzie sterylizacja w Łowiczu.A potem po sprawdzeniu domku,po Tolę przyjedzie jej przyszły opiekun.