Cudak Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Podnoszenie to OGROMNA pomoc, bo dzięki temu ktoś może je wypatrzyć i coś kupić :) więc będę bardzo wdzięczna za podnoszenie :) Quote
katlis Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=136497 karma do oddania w Warszawie, może warto ponieść koszty przesłania do Justyny :) Quote
Cudak Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='katlis']http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=136497 karma do oddania w Warszawie, może warto ponieść koszty przesłania do Justyny :) Już ktoś zarezerwował karmę :( Quote
Cudak Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Paskudna pogoda dziś :( chciałam się dziś wybrać do kociaków i spróbować złapać któreś z nowych, ale pewnie nie będą miały ochoty wychodzić ze swoich budek... Quote
Javena Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Przepraszam ,ze tylko 5 zł wysłałam ,ale stałych deklaracji ,mam ponad 100 zł ,jak na bezrobotną to spora sumka. Quote
Cudak Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Javena za co Ty przepraszasz?!!! Kociaki są wdzięczne za każdy grosik, a co dopiero za 5 zł! Quote
Cudak Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Byłam wczoraj w porcie na polowaniu :angryy: i przy okazji zanieść kotom część darów od gudrun :loveu: Drugą część dostaną na Mikołajki. Kociaki głodne, wybiegły na powitanie zaglądały do reklamówek i patrzały, co dobrego im przyniosłam Quote
bric-a-brac Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Skoro zaglądały to siatek, to takie kompletne dzikusy nie są :) Cudak, a jak często są karmione? Większość jest wysterylizowana? Quote
Cudak Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 a to ich domki: i na koniec jeden z nowych kotów - szara marmurka (nie wiem tylko, dlaczego ma przycięte ucho..) Quote
Cudak Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='bric-a-brac']Skoro zaglądały to siatek, to takie kompletne dzikusy nie są :) [/quote] Akurat te, które zostały mi do złapania na sterylki, to kompletne dzikusy - tylko rękę wyciągnę i już ich nie ma :( [quote name='bric-a-brac']Cudak, a jak często są karmione? [/QUOTE] Raz dziennie, ale dostają teraz też mleko od Panów, którzy stróżują (port jest w przebudowie obecnie). [quote name='bric-a-brac']Większość jest wysterylizowana?[/QUOTE] Tak. Zostały mi 4 koty do złapania na sterylki (o ile to nie kocury). Mam nadzieję, że nic nowego nie dojdzie, bo nie jest łatwo te koty łapać. Quote
Javena Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [SIZE="4"]Dogomaniacy łaczcie sie .Pomocy!!!!! Kopiuję post Zuzlikowej z Pszczyńskiego wątku: Przed momentem dostałam informację od BUDRYSEK: lecznica Chiron nakazała spłatę całego zadłużenia BUDRYSEK do 15 grudnia... [SIZE=2]sprawa wygląda bardzo poważnie... zwolniony został już jeden z weterynarzy [SIZE=4]DANE LECZNICY NR1: Gab.Weter. Chiron Bielsko Biala, Wapienna z dopiskiem : A.Ciuruś - psiaki KONTO: 76 1050 1070 1000 0090 7123 0776 ZADŁUŻENIE do spłaty na 15.12- Chiron...stan na 2.12.2011: Ali- 300,36zł Pyza- 361, 65zł Pusia- 375, 97zł Oczko- 208, 70zł Basia(Teodor... amputacja gł. udowej)- 474zł http://www.dogomania.pl/threads/210000-Splacamy-mega-dlug-za-pszczynski******...BUDRYSEK-sama-nie-da-rady...pomozmy Quote
bric-a-brac Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nooo, wiem coś o trudnościach w łapaniu dzikich kotów, spryciarze okropne:diabloti: Dobrze, że jedzą codziennie... Ich jest chyba więcej niż 25, jak w tytule stoi? :cool3: Quote
Cudak Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Dostają codziennie dobre jedzonko tylko dzięki Waszej pomocy :loveu::loveu::loveu: Kotów niestety ciągle przybywa (mimo, że już kilkanaście z nich znalazło nowe domy!). Postaram się zrobić, jak czas pozwoli, listę wszystkich portowych ze zdjęciami, wtedy będzie wiadomo ile ich jest :) Quote
Clean Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Kociaki widac ze dobrze karmione bo wygladaja super! Domki tez maja rewelacyjne:-)Na pewno nie marzna:-) Quote
Clean Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 @Cudak - w przyszlym tygodniu bede w Twoich okolicach bo wybieram sie w odwiedziny do rodzicow, popatrze co moglabym Ci podrzucic na bazarek dla kociakow.Podaj mi prosze swoj numer telefonu na priv zebym jakos sie mogla z Toba skontaktowac. Quote
Szarotka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cudak jak wiem, ze zalegam z deklaracjami, ale stale sie cos takiego dzieje, ze mi utrudnia. Najpierw wyslalam i deklaracje wsiakly. Teraz przeslalam na pay pala, z pay pala na swoje konto w Polsce i zlazlo z pay pala a na koncie nie ma ?? Poczekam jeszcze dwa dni i bede sie starala jakos to monitowac, ale nie wiem czy u Pay Pala czy na koncie ........... Grudniowe chyba wysle do Ani tak jak robilam wczesniej. Quote
Cudak Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Zapraszam na kolejny bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/218992-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-bi%C5%BCuteria-kosmetyki-koszule-do-14-12 Quote
Recommended Posts