Clean Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Cudak napisał(a):To dobrze, bo już się martwiłam ;) (też jestem wegetarianką) o, to super:-) koniecznie trzeba będzie tego grilla zorganizować jak będzie cieplej:-)będziemy piec szaszłyki oczywiście wegetariańskie:-) Quote
Cudak Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Clean napisał(a):o, to super:-) koniecznie trzeba będzie tego grilla zorganizować jak będzie cieplej:-)będziemy piec szaszłyki oczywiście wegetariańskie:-) ...albo ziemniaki ;) Quote
Cudak Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Jeszcze po książki zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/220748-Ksi%C4%85%C5%BCki-tanio-NOWE-na-sterylk%C4%99-wiejskiej-suczki-do-16.01 (wspólna wysyłka!!) Quote
Cudak Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Dzisiaj odczuwalna temperatura u nas to ok -12 stopni :( Quote
Cudak Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Coraz zimniej się robi, ale ważne że kociaki mają co jeśc i gdzie się schować... Quote
Kamila Proc Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 tak, to bardzo wazne. ale zaps karmy przydalby sie Quote
Cudak Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Zapraszam na bazarki dla kotów (linki w moim podpisie) będę ogromnie wdzięczna za ich podnoszenie i reklamowanie :) Quote
Kamila Proc Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 zycie nie znosi prozni, oczywiscie wpadne Quote
Szarotka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Koty do gory. Moze mi ciotki cos poradza. Mam teraz w domu kotke, ktora chcialam adoptowac. Urodzila sie w stodole i jest nie specjalnie. Tzn. kotka sie przedemna chowa. Kobieta z rescue przyniosola jej mlodego, ktorego kotka wychowala, bo sama miala kocieta. Maly jest towarzyski i fajny, ale kotka siedzi stale gdzies schowana. Ma dwa swoje miejsca i nie chce sie zaprzyjazniac. Moze to za wczesnie, bo jest u mnie od czwartku. No, ale postepy minimalne. Ten maly to po to, zeby sie ona lepiej czula. Kotka jest mloda, bo nie wiele powyzej roku. Nie jest agresywna, wrecz przerazona i pasywna. Czy ona sie chociaz troche zmieni ?? Mam swojego kota, ktory tez byl ciezko przerazony jak przyszedl, ale glownie to bal sie psa. A ta patrzy na mnie z wyrzutem w oku ............ Quote
Recommended Posts