Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudak napisał(a):
To dobrze, bo już się martwiłam ;) (też jestem wegetarianką)

o, to super:-) koniecznie trzeba będzie tego grilla zorganizować jak będzie cieplej:-)będziemy piec szaszłyki oczywiście wegetariańskie:-)

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Clean napisał(a):
o, to super:-) koniecznie trzeba będzie tego grilla zorganizować jak będzie cieplej:-)będziemy piec szaszłyki oczywiście wegetariańskie:-)

...albo ziemniaki ;)

Posted

Koty do gory. Moze mi ciotki cos poradza. Mam teraz w domu kotke, ktora chcialam adoptowac. Urodzila sie w stodole i jest nie specjalnie. Tzn. kotka sie przedemna chowa. Kobieta z rescue przyniosola jej mlodego, ktorego kotka wychowala, bo sama miala kocieta. Maly jest towarzyski i fajny, ale kotka siedzi stale gdzies schowana. Ma dwa swoje miejsca i nie chce sie zaprzyjazniac. Moze to za wczesnie, bo jest u mnie od czwartku. No, ale postepy minimalne. Ten maly to po to, zeby sie ona lepiej czula. Kotka jest mloda, bo nie wiele powyzej roku.
Nie jest agresywna, wrecz przerazona i pasywna. Czy ona sie chociaz troche zmieni ??
Mam swojego kota, ktory tez byl ciezko przerazony jak przyszedl, ale glownie to bal sie psa. A ta patrzy na mnie z wyrzutem w oku ............