Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stepnickie Koty pozdrawiają z nowych domów.
Dziś mieliśmy akcję sprzątanie...
Koty obserwowały nas ze zdziwieniem (i sprawdzały co się stało z dotychczasowymi domami). Nowe domy dość szybko zostały "przebadane" - mam nadzieję, że się spodobają....

Fotki nowych włości będą jak tylko Cudak będzie miała internet.

Posted

Lupi napisał(a):
Koty obserwowały nas ze zdziwieniem (i sprawdzały co się stało z dotychczasowymi domami). Nowe domy dość szybko zostały "przebadane" - mam nadzieję, że się spodobają....

to super jak tam takie porządki :)

Posted

Lupi napisał(a):

Czekam z niecierpliwością na fotorelację :)

Posted

Na nasze porządki niestety aparatu ze sobą nie zabrałam :( ale obiecuję zrobic i wstawic zdjęcia nowego kociego osiedla.

W poniedziałek byłam z 2 nowymi kotami u wet. Okazało się ze to kotka i kocurek. Kotka została wysterylizowana na koszt Gminy. Niestety te kociaki są oswojone, no i piękne.. Szkoda by były bezdomne, a ja nie mam ich gdzie trzymać. Teraz siedzą w klatce, ale klatka musi zwolnic sie dla następnych kotów, ktore będę łapać na sterylki. Kocurek jest czarny, ma ok 4 mies, bardzo oswojony. Kotka ok 6 mies, szara z białym, będzie dużym kotem.
Bardzo proszę o pomoc w szukaniu dla nich DT/DS.

Posted

Czarny kocurek, ok 4-5 mies, bardzo kontaktowy i miły.
Dzisiejszą noc spędził u mnie w domu, w łazience, ale niestety moja kotka była z tego powodu strasznie niezadowolona i atakowała Czarnuszka. Dzisiaj puściłam go na podwórko. Dostał 2 tygodnie czasu na znalezienie domu lub DT, jak go nie znajdzie będzie musiał wrócić do portu :(
Mam nadzieję, że przez te 2 tygodnie na podwórku nic mu się nie stanie (biegają tu niestety psy i do drogi też nie jest daleko, choć nie ma tu dużego ruchu). Najlepszy byłby dla niego domowy DT...

Posted

Kotkę też puściłam dziś na podwórko. Jest trochę bardziej nieśmiała niż kocurek, ale bardzo lubi być głaskana. Dostała imię Wiewiórka, bo ma taki śmieszny ogon.
Również szuka DS/DT. Ma czas do 8. grudnia...