Rudzia-Bianca Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Serdecznie zapraszam na bazarek z którego zgodnie z życzeniem LeCoyotte połowa dochodu przeznaczona zostanie na te kociaki :) [FONT="][FONT=Book Antiqua]PSIO- KOCIE ZAKŁADKI DO KSIAŻEK - [/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua] wielki bazzarro zaprasza nowe wzory i kolory- kliknij[/FONT][/FONT] reklamowanie , podnoszenie , spamowanie na rzecz bazarku bardzo mile widziane :) Quote
Kamila Proc Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 wieczorna pora przypomne o kotach Quote
__Lara Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Rudzia-Bianca, super, że zrobiłaś bazarek w połowie na kociaki :D Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 A ja bardzo proszę jak ktoś odwiedza bazarek o zrobienie tam hooop żeby nie spadał na dno ;) Quote
Lupi Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Stepnickie Koty pozdrawiają z nowych domów. Dziś mieliśmy akcję sprzątanie... Koty obserwowały nas ze zdziwieniem (i sprawdzały co się stało z dotychczasowymi domami). Nowe domy dość szybko zostały "przebadane" - mam nadzieję, że się spodobają.... Fotki nowych włości będą jak tylko Cudak będzie miała internet. Quote
Igiełka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Lupi napisał(a):Stepnickie Koty pozdrawiają z nowych domów. Dziś mieliśmy akcję sprzątanie... Koty obserwowały nas ze zdziwieniem (i sprawdzały co się stało z dotychczasowymi domami). Nowe domy dość szybko zostały "przebadane" - mam nadzieję, że się spodobają.... Fotki nowych włości będą jak tylko Cudak będzie miała internet. to super jak tam takie porządki :) Quote
Clean Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 super!Teraz zima będzie in nie straszna!Czekamy na zdjęcia:-) Quote
__Lara Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ale fajnie, jestem już ciekawa tych nowych domków :) Quote
NikaEla Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Zapraszam do zabawy w Kocie rymowanki: http://www.dogomania.pl/threads/218112 Quote
tysiek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Lupi napisał(a):Stepnickie Koty pozdrawiają z nowych domów. Dziś mieliśmy akcję sprzątanie... Koty obserwowały nas ze zdziwieniem (i sprawdzały co się stało z dotychczasowymi domami). Nowe domy dość szybko zostały "przebadane" - mam nadzieję, że się spodobają.... Fotki nowych włości będą jak tylko Cudak będzie miała internet. Czekam z niecierpliwością na fotorelację :) Quote
Cudak Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Na nasze porządki niestety aparatu ze sobą nie zabrałam :( ale obiecuję zrobic i wstawic zdjęcia nowego kociego osiedla. W poniedziałek byłam z 2 nowymi kotami u wet. Okazało się ze to kotka i kocurek. Kotka została wysterylizowana na koszt Gminy. Niestety te kociaki są oswojone, no i piękne.. Szkoda by były bezdomne, a ja nie mam ich gdzie trzymać. Teraz siedzą w klatce, ale klatka musi zwolnic sie dla następnych kotów, ktore będę łapać na sterylki. Kocurek jest czarny, ma ok 4 mies, bardzo oswojony. Kotka ok 6 mies, szara z białym, będzie dużym kotem. Bardzo proszę o pomoc w szukaniu dla nich DT/DS. Quote
Cudak Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Czarny kocurek, ok 4-5 mies, bardzo kontaktowy i miły. Dzisiejszą noc spędził u mnie w domu, w łazience, ale niestety moja kotka była z tego powodu strasznie niezadowolona i atakowała Czarnuszka. Dzisiaj puściłam go na podwórko. Dostał 2 tygodnie czasu na znalezienie domu lub DT, jak go nie znajdzie będzie musiał wrócić do portu :( Mam nadzieję, że przez te 2 tygodnie na podwórku nic mu się nie stanie (biegają tu niestety psy i do drogi też nie jest daleko, choć nie ma tu dużego ruchu). Najlepszy byłby dla niego domowy DT... Quote
Cudak Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Kotkę też puściłam dziś na podwórko. Jest trochę bardziej nieśmiała niż kocurek, ale bardzo lubi być głaskana. Dostała imię Wiewiórka, bo ma taki śmieszny ogon. Również szuka DS/DT. Ma czas do 8. grudnia... Quote
Cudak Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Dziękuję __Lara :) Dałabyś radę zrobić im allegro? Zaraz napiszę tekst. Quote
Recommended Posts