Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Clean napisał(a):
Filomina wyglada przepięknie!Cieszę się że znalazła dobry dom:-)
Z nasza koteczka Kropka wszystko w porzadku, rana fajnie się zagoiła po sterylce, ogólnie ma się dobrze:-)

No to super :) a ja proszę o kciuki dziś od 18.30 za moją bezdomną koteczkę, bo będzie miała sterylkę... i potem za domek.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponad pół godziny nie dawała się przekonać, by z dużej klatki weszła do transporterka :( Syczenie, prychanie, i nawet z pazurami się rzucała, bardzo jej się nie podoba w zamknięciu. Była w ciąży, ale krótko i nie musiałam nic dopłacać, kupiłam jej za to tabletkę na robale (Cestal 10 zł).
Komu śliczną trikolorkę na podwórko? Komuuuuuu?

Posted

[quote name='bric-a-brac']Cudak, odgruzuj skrzynkę;) Chciałam napisać, że dzisiaj dopiero wysłałam unidox. Powinny do końca tygodnia dolecieć. Na zdrowie.[/QUOTE]

Doleciał wczoraj Unidox, wielkie dzięki :)

Posted

[quote name='Kamila Proc']moze ktos reflektuje na piekna kotke?[/QUOTE]

Piękna, ale zołza ;)

[img]http://imageshack.us/a/img607/7800/101b6610.jpg[/img]

[img]http://imageshack.us/a/img194/6415/101b6650.jpg[/img]

Posted

[quote name='Hałabajówka']hehe jak to kot... :)[/QUOTE]

Bardzo jej sie nie podoba w klatce, prycha, syczy... Dla niej potrzebne bezpieczne podwórko...

Posted

[quote name='Cudak']Bardzo jej sie nie podoba w klatce, prycha, syczy... Dla niej potrzebne bezpieczne podwórko...[/QUOTE]

Rana zagojona po sterylce i koteczka już sobie chodzi po stajni i zrobiła się bardzo miła :) Łasi się, mruczy i prosi o głaskanie. Dziś trzeci dzień wolności, po pobycie w klatce. W nowym miejscu czuje się niepewne jeszcze. Mam nadzieję, że znajdzie kochający domek.

Posted

[quote name='Cudak']Rana zagojona po sterylce i koteczka już sobie chodzi po stajni i zrobiła się bardzo miła :) Łasi się, mruczy i prosi o głaskanie. Dziś trzeci dzień wolności, po pobycie w klatce. W nowym miejscu czuje się niepewne jeszcze. Mam nadzieję, że znajdzie kochający domek.[/QUOTE]
Mówiłam o niej pani, która do mnie dzwoniła. Pani miała się zastanowić i ewent. zadzwonić... Telefon jednak milczy...:shake:

Posted

[quote name='AlfaLS']Mówiłam o niej pani, która do mnie dzwoniła. Pani miała się zastanowić i ewent. zadzwonić... Telefon jednak milczy...:shake:

Oby to nie była Pani, która od magdoli kotkę adoptowała i chce zwrócić, a wcześniej niby tez jakiegoś kota z adopcji zwróciła.

Kotka daje się brać na ręce, ze spacerami na szelkach nie byłoby problemu (oczywiście dopiero po kilku dniach, bo na początku będzie się bała obcych ludzi i miejsca)

Posted

Czy dla kotów z tego wątku może być zwykła karma marketowa? Jeśli tak poproszę na PW adres do wysyłki karmy, kupię i wyślę:) Jeśli jakaś specjalistyczna - napiszcie jaka, wtedy pomyślę, czy mnie stać na jej zakup.

Posted

[quote name='agusiazet']Czy dla kotów z tego wątku może być zwykła karma marketowa? Jeśli tak poproszę na PW adres do wysyłki karmy, kupię i wyślę:) Jeśli jakaś specjalistyczna - napiszcie jaka, wtedy pomyślę, czy mnie stać na jej zakup.[/QUOTE]

Pewnie, że może być marketowa :) najważniejsze, by nie głodowały :)

Posted

[quote name='agusiazet']Czy dla kotów z tego wątku może być zwykła karma marketowa? Jeśli tak poproszę na PW adres do wysyłki karmy, kupię i wyślę:) Jeśli jakaś specjalistyczna - napiszcie jaka, wtedy pomyślę, czy mnie stać na jej zakup.[/QUOTE]

brawo brawo brawo