Cudak Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Clean napisał(a):Filomina wyglada przepięknie!Cieszę się że znalazła dobry dom:-) Z nasza koteczka Kropka wszystko w porzadku, rana fajnie się zagoiła po sterylce, ogólnie ma się dobrze:-) No to super :) a ja proszę o kciuki dziś od 18.30 za moją bezdomną koteczkę, bo będzie miała sterylkę... i potem za domek. Quote
Cudak Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ponad pół godziny nie dawała się przekonać, by z dużej klatki weszła do transporterka :( Syczenie, prychanie, i nawet z pazurami się rzucała, bardzo jej się nie podoba w zamknięciu. Była w ciąży, ale krótko i nie musiałam nic dopłacać, kupiłam jej za to tabletkę na robale (Cestal 10 zł). Komu śliczną trikolorkę na podwórko? Komuuuuuu? Quote
Clean Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Cale szczęście że w porę została wysterylizowana Quote
Cudak Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='bric-a-brac']Cudak, odgruzuj skrzynkę;) Chciałam napisać, że dzisiaj dopiero wysłałam unidox. Powinny do końca tygodnia dolecieć. Na zdrowie.[/QUOTE] Doleciał wczoraj Unidox, wielkie dzięki :) Quote
Cudak Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Kamila Proc']moze ktos reflektuje na piekna kotke?[/QUOTE] Piękna, ale zołza ;) [img]http://imageshack.us/a/img607/7800/101b6610.jpg[/img] [img]http://imageshack.us/a/img194/6415/101b6650.jpg[/img] Quote
Cudak Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='Hałabajówka']hehe jak to kot... :)[/QUOTE] Bardzo jej sie nie podoba w klatce, prycha, syczy... Dla niej potrzebne bezpieczne podwórko... Quote
Kamila Proc Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 a ja zycze wszystkim zdrowych i wesolych swiat Quote
Clean Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Wesołych Świat dla wszystkich Dogomaniaków:-) Quote
Cudak Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Cudak']Bardzo jej sie nie podoba w klatce, prycha, syczy... Dla niej potrzebne bezpieczne podwórko...[/QUOTE] Rana zagojona po sterylce i koteczka już sobie chodzi po stajni i zrobiła się bardzo miła :) Łasi się, mruczy i prosi o głaskanie. Dziś trzeci dzień wolności, po pobycie w klatce. W nowym miejscu czuje się niepewne jeszcze. Mam nadzieję, że znajdzie kochający domek. Quote
Cudak Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Zapraszam na wątek zbiorczy moich bid: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241805-W%C4%85tek-zbiorczy-moich-bid-POTRZEBNA-POMOC Quote
AlfaLS Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Cudak']Rana zagojona po sterylce i koteczka już sobie chodzi po stajni i zrobiła się bardzo miła :) Łasi się, mruczy i prosi o głaskanie. Dziś trzeci dzień wolności, po pobycie w klatce. W nowym miejscu czuje się niepewne jeszcze. Mam nadzieję, że znajdzie kochający domek.[/QUOTE] Mówiłam o niej pani, która do mnie dzwoniła. Pani miała się zastanowić i ewent. zadzwonić... Telefon jednak milczy...:shake: Quote
Cudak Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='AlfaLS']Mówiłam o niej pani, która do mnie dzwoniła. Pani miała się zastanowić i ewent. zadzwonić... Telefon jednak milczy...:shake: Oby to nie była Pani, która od magdoli kotkę adoptowała i chce zwrócić, a wcześniej niby tez jakiegoś kota z adopcji zwróciła. Kotka daje się brać na ręce, ze spacerami na szelkach nie byłoby problemu (oczywiście dopiero po kilku dniach, bo na początku będzie się bała obcych ludzi i miejsca) Quote
agusiazet Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Czy dla kotów z tego wątku może być zwykła karma marketowa? Jeśli tak poproszę na PW adres do wysyłki karmy, kupię i wyślę:) Jeśli jakaś specjalistyczna - napiszcie jaka, wtedy pomyślę, czy mnie stać na jej zakup. Quote
Cudak Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='agusiazet']Czy dla kotów z tego wątku może być zwykła karma marketowa? Jeśli tak poproszę na PW adres do wysyłki karmy, kupię i wyślę:) Jeśli jakaś specjalistyczna - napiszcie jaka, wtedy pomyślę, czy mnie stać na jej zakup.[/QUOTE] Pewnie, że może być marketowa :) najważniejsze, by nie głodowały :) Quote
Kamila Proc Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='agusiazet']Czy dla kotów z tego wątku może być zwykła karma marketowa? Jeśli tak poproszę na PW adres do wysyłki karmy, kupię i wyślę:) Jeśli jakaś specjalistyczna - napiszcie jaka, wtedy pomyślę, czy mnie stać na jej zakup.[/QUOTE] brawo brawo brawo Quote
Cudak Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Niby już wiosna ma w końcu przyjść - koty szczęśliwe będą:) Quote
Recommended Posts