Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pomysł na bazarek cegiełkowy, tylko nie dam rady go zrobić, bo za chwilę na jakiś czas będę musiała zniknąć z dogo.
Czy ktoś mogłby pomóc i poprowadzić taki bazarek? :oops:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='zołzowata']Hopsajcie, kotowate! Coś tam może pomyślę:p[/QUOTE]
Pomoc dotarła (18 kg suchego jedzonka), bardzo dziękuję w imieniu kotowatych :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='AlfaLS']Cudak - czy kasę z mojego bazarku mogę Ci przekazać na to konto, które mam? Jeśli na jkieś inne to proszę o PW ;).[/QUOTE]

Przepraszam, przegapiłam Twój post, bo i mało czasu ostatnio na zaglądanie na dogo... Przelej na konto z pierwszego postu :) Dziękuję.

Posted

[quote name='beataczl']Cudak jak ja wygladam z moja dekl stala oswiec mnie prosze
wplacalam za caly rok to pamietm.. ale ktory 2013?
pozdrawiam swiatecznie :)

Beatko, w pierwszym poście jest link do rozliczenia wpłat na konto Fundacji KD: http://forum.kociadolina.pl/vt_koty-z-portu-w-stepnicy&f=36&t=173&sid=d79dd6428f3be3d811d65ecb07429f79
Mam nadzieję, że zostanie zaktualizowane, bo ostatnio było 18.10 i sama nie wiem, ile w tej chwili koty mają na koncie i czy można coś zamówić im do jedzonka...

Posted

[quote name='Cudak']Beatko, w pierwszym poście jest link do rozliczenia wpłat na konto Fundacji KD: http://forum.kociadolina.pl/vt_koty-z-portu-w-stepnicy&f=36&t=173&sid=d79dd6428f3be3d811d65ecb07429f79
Mam nadzieję, że zostanie zaktualizowane, bo ostatnio było 18.10 i sama nie wiem, ile w tej chwili koty mają na koncie i czy można coś zamówić im do jedzonka...

poczekam w takim badz razie

mam pytanie -jakie szczepienia powinny miec koty ktore trafiaja do schroniska jesli Ktos wie..
i jaka to choroba ponoc bezobjawowa ..? a koty leza niezywe w kuwecie:(

Posted

beataczl napisał(a):
witajcie kotki :)
wplacilam dzis dekl. za mce 10,11,12/2011 i caly 2012 r. tj. 15x5=75 zl.

Cudak napisał(a):
Beatko, w pierwszym poście jest link do rozliczenia wpłat na konto Fundacji KD: http://forum.kociadolina.pl/vt_koty-z-portu-w-stepnicy&f=36&t=173&sid=d79dd6428f3be3d811d65ecb07429f79

juz sa uzupelnione
widze ze dekl za zeszly rok nie wplacilam zaraz uzupelnie 75 zl za rok 2013.

Posted (edited)

beataczl napisał(a):
juz sa uzupelnione

Bardzo dziękuję :loveu: i odrazu zamawiam karmę.

Z wpłatami kiepsko, na grudzień tylko 35 zł... listopad 60 zł, październik 51,50 zł, wrzesień 55 zł.

Edited by Cudak
Posted

Clean napisał(a):
Cudak, sprawdź proszę konto fundacji, bo ja w grudniu wpłacałam coś na koty:-)

Ja mogę sprawdzić tylko tu: http://forum.kociadolina.pl/vt_koty-z-portu-w-stepnicy&f=36&t=173&sid=d79dd6428f3be3d811d65ecb07429f79

i ostatnio dopisane wpłaty to:
18.10.13 Justyna M., Stepnica 21,50
12.11.13 Bartosz Z., Warszawa 25
26.11.13 Marlena M., Nowogard 30
27.11.13 Jadwiga Ż., Chełmek 5
12.12.13 Bartosz Z., Warszawa 25
27.12.13 Jadwiga Ż., Chełmek 10

Pamiętasz jaką kwotę wpłaciłaś w grudniu i kiedy? Zapytam, może przeoczyli?

Posted

Ciocie mam 2 duże pudła fantów na bazarki.... jakbyście miały przypadkiem jakiś transport z Lublina bądź przez Lublin do którejś z Ciotek, która mogłaby i chciała zrobić bazarki to dajcie znać :rolleyes: pocztą wysłać niestety nie da rady bo pudła są dość duże i ciężkie więc koszt byłby spory :roll: szkoda kasy

Posted

Clean napisał(a):
Wszystko się zgadza, myślałam że w grudniu wpłaciłam:-(

Czy w listopadzie, czy w grudniu i tak bardzo dziękuję w imieniu kotów :)

Posted

beataczl napisał(a):
juz sa uzupelnione

sie pomylilam.;)

to bedzie za rok 2013 -12*5=60 zl i za 1,2,3/2014 -15 zl=75 zl.

Posted

Cassi_ napisał(a):
Ciocie mam 2 duże pudła fantów na bazarki.... jakbyście miały przypadkiem jakiś transport z Lublina bądź przez Lublin do którejś z Ciotek, która mogłaby i chciała zrobić bazarki to dajcie znać :rolleyes: pocztą wysłać niestety nie da rady bo pudła są dość duże i ciężkie więc koszt byłby spory :roll: szkoda kasy

A ewentualnie, gdyby transport się nie znalazł, a znalazła się Cioteczka, która wystawiłaby bazarek, miałabyś czas, żeby rozsyłać fanty do Kupujących? Czy raczej nie? Bo z tym też jednak sporo roboty (pakowanie i bieganie na Pocztę).

• 2 weeks later...