Szarotka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Cudak']Szarotka, Ty im źle nie życz! :) Probuje ludzi zmotywowac:):) Quote
Kamila Proc Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 a ja przypomne, ze kociaki potrzebuja karmy Quote
Cudak Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Robię bazarek z ciuchami od Cassi__ :) Jest ich prawie 50, więc trochę mi zejdzie, bo na dodatek internet mi strasznie wolno chodzi.... Bardzo proszę o pomoc w rozsyłaniu wątku i ogłoszeniach dla mojej tymczasowiczki, bo cichutko u niej na wątku, a ona bardzo chciałaby mieć już swój domek na zawsze: http://www.dogomania.pl/threads/214434-Suka-mix-ON-basset-Zbiera-na-STERYLK%C4%98-i-potrzebuje-OG%C5%81OSZE%C5%83-DT-DS-pilnie!! Quote
Szarotka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Fochu robi wydarzenia na f,b i banerki za darmo. Quote
Cudak Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/214539-Ponad-40-ciuch%C3%B3w!-KURTKI-p%C5%82aszczyk-ciep%C5%82e-SWETRY-koszulki-do-25.09-g.22-dla-KOT%C3%93W - Koty zapraszają na bazarek ubraniowy :) Super kurtki na jesień/zimę, ciepłe swetry i nie tylko :) Quote
Kamila Proc Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 niesmialo przypomne o kociakach Quote
Ellig Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty ze Stepnicy" Quote
santino Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Przesłałam 200 zł ze spadku, jaki nam pozostał po Rudim, który już jest szczęśliwy w DS. Bardzo proszę o potwierdzenie, jak dojdą pieniążki. Pozdrawiam! Quote
Cudak Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='santino']Przesłałam 200 zł ze spadku, jaki nam pozostał po Rudim, który już jest szczęśliwy w DS. Bardzo proszę o potwierdzenie, jak dojdą pieniążki. Pozdrawiam! Bardzo dziękuję :) Dam znać, jak pieniążki dojdą :) Quote
Ellig Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Cudak napisał(a):Bardzo dziękuję :) Dam znać, jak pieniążki dojdą :) koniecznie :):):):):): Quote
Cudak Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Ellig napisał(a):koniecznie :):):):):): Jutro powinno być na koncie, jak dziś przelane :) Jak tylko konto będzie zaktualizowane, dam znać :) Quote
Ellig Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Cudak napisał(a):Jutro powinno być na koncie, jak dziś przelane :) Jak tylko konto będzie zaktualizowane, dam znać :) Fajnie ciesze sie ,ze bazarek dla Rudiego przyniosl sporo pieniedzy i moglam wyrazic swoje zdanie dla kogo przeznaczyc pieniedze a Inni sie zgodzili wiec koty chociaz przez jakis czas beda mialy co jesc:) Quote
santino Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ellig napisał(a):Fajnie ciesze sie ,ze bazarek dla Rudiego przyniosl sporo pieniedzy i moglam wyrazic swoje zdanie dla kogo przeznaczyc pieniedze a Inni sie zgodzili wiec koty chociaz przez jakis czas beda mialy co jesc:) Ja też się bardzo cieszę! Jak Rudi zachorował i zaczęli nam wstępnie liczyć ile wyjdzie leczenie to myślałam, że się powieszę... Zadzwoniłam z płaczem do Ellig, która tak zmotywowała pół dogomanii i cały facebook, że starczyło aż nadto i można było się podzielić :) Quote
Lupi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Dziś pierwszy krok za nami... zaczęliśmy mruczeć (znaczy Ramzes zaczął) na widok człowieka - w sumie czy nie wiem czy zaczął na widok człowieka czy na widok świeżynki zakupionej dziś do żywienia psów. Fajne kocię... Mój TZ próbował go dziś przekupować :evil_lol:... kocię nieufne było... Ja mogę stwierdzić, że baaardzo brutalnie głową potrafi domagać się głasków :cool3: Quote
Cudak Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='Lupi']Dziś pierwszy krok za nami... zaczęliśmy mruczeć (znaczy Ramzes zaczął) na widok człowieka - w sumie czy nie wiem czy zaczął na widok człowieka czy na widok świeżynki zakupionej dziś do żywienia psów. Fajne kocię... Mój TZ próbował go dziś przekupować :evil_lol:... kocię nieufne było... Ja mogę stwierdzić, że baaardzo brutalnie głową potrafi domagać się głasków :cool3: No, to jeszcze zdjęcia potrzebne i szukamy domku? :) Dotarło 260 zł na budki z bazarku LeCoyotte :) Bardzo dziękuję w imieniu kotów :) Quote
Lupi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Założyłam wątek Ramzesowi. Mam nadzieję, że szybko znajdzie swój DS http://www.dogomania.pl/threads/214634-RAMZES-kot-kt%C3%B3ry-chce-kocha%C4%87 I foto Filipa :) Quote
Cudak Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Śliczny Filipek :loveu: i szczęśliwy pewnie, że nie musi przepychać się do jedzenia z ponad 20. kotami... :) Quote
Lupi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No na stałe to tylko dwa koty do michy (Filip&Junior - z czego Filipowi zdarzy się czasem po eskapadach dzienno nocnych wrócić nad ranem i wrzaskiem domagać się jedzenia - i NAWET !! mój TZ dla świętego spokoju wstanie i michę napełni :crazyeye:) dochodząca jeszcze Kicia (od przeprowadzki na wieś wybrała wolne życie i adres jej się przypomina jak zbyt zimno, wietrznie lub deszczowo/śnieżnie się robi). I teraz jeszcze Ramzes - ale on ma michę osobno - co by go zbytnio nie denerwować. Quote
Cudak Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 A ja dziś do portowych chciałam iść z resztkami mięsnymi, ale akurat w bramie był ogromny samochód, robili coś, hałas straszny. Na bramce tabliczka "zakaz wstępu" i nie weszłam :( W weekendy chyba nie pracują tam, to podejdę jakieś zdjęcia im porobić nowe. Ciekawe, kiedy ta przebudowa się skończy... Quote
Cudak Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Zapraszam i proszę o podnoszenie bazarków (wspólna wysyłka): http://www.dogomania.pl/threads/214574-Dla-DZIECI-%28grzechotki-fartuszek-skarpety%29-opaski-na-r%C4%99k%C4%99-i-snacki-dla-psa-do-21-9 i http://www.dogomania.pl/threads/214539-Ponad-40-ciuch%C3%B3w%21-KURTKI-p%C5%82aszczyk-ciep%C5%82e-SWETRY-koszulki-do-25.09-g.22-dla-KOT%C3%93W :) Quote
bric-a-brac Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Jak sprawa budek? Udało się już zebrać fundusze? [/FONT] Quote
Cudak Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 santino, Ellig konto fundacyjne nie zostało jeszcze zaktualizowane, ale dam znać jak tylko będzie i potwierdzę dotarcie przelewu :) [quote name='bric-a-brac'][FONT=Comic Sans MS]Jak sprawa budek? Udało się już zebrać fundusze? [/FONT] Mamy już 449 zł (zebrane na dogo i miau) :) Myślę, że powinno wystarczyć, bo 2 budki dostaniemy dla kotów od tysiek, która sama je zrobiła! :loveu: Wysłałam zamówienie na suchą karmę do Fundacji (powinna dojść w tygodniu, bo już się kończy), więc znów startujemy od 0 i zbieramy na jedzonko na następny miesiąc... Jednocześnie myślę, że już najwyższy czas zacząć zbiórkę na makaron, mięso, puszki, bo lada moment zrobi się zimno i koty będą potrzebowały czegoś więcej niż sucha karma. Quote
Lupi Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 O!!! To mój kolega biało - szary (nie Filip :) tylko ten starszy rezydent) z portu nie będzie teraz ze mną gadał ;)... będzie siedział w nowym domu :D I jeszcze mam pytanie - jakie mięso na zimę jest kupowane?? Quote
Recommended Posts