Cudak Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 __Lara napisał(a)::( Dorzucę coś dla kociaka, proszę o nr konta. Nr konta pod Lupi, jak kotek do Niej dojedzie... bo jak na razie walczymy, by wlazł do transporterka. Łasi się, a wejść nie chce :( Jutro rano dam mu sedalin do karmy, może się uda go zapakować. Boi się chyba, że znów gdzieś będzie wywieziony. _Cassi wczoraj przejeżdżałam tamtędy i nie było ich widać. Może się pochowały gdzieś w trawie, albo już ich nie ma. Quote
LeCoyotte Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Jak tam zbiórka na budki? Dużo brakuje?:) Quote
Cudak Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Mamy 30 zł od bric-a-brac, 50 zł od Osoby z miau i 84 zł z bazarku na miau, czyli mamy 164 zł, a potrzeba ok 500 zł (ok bo w zeszłym roku koszt wyprodukowania 1 budki to było 50 zł, a nie wiadomo jeszcze, czy potrzebne materiały nie podrożały za bardzo) Quote
Cudak Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Kocur z lasu już u Lupi :) Pojechał wczoraj wieczorem. Jak będą zdjęcia trzeba będzie założyć mu nowy wątek. Będzie potrzebował wsparcia finansowego na kastrację (max 100 zł) i ogłoszeń... a jest naprawdę uroczy. Kociaki z portu proszą o grosik na karmę i budki... Quote
Lupi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Od Cudak do mnie jest ok. 13 km. Nosz... blisko... :evil_lol:. Po drodze do domu z naszym tymczasowiczem zaczęło coś w aucie śmierdzieć. TZ mówi - kot kupe zrobił :roll:; ja na to nieee... to Olga (owczarka jadąca w bagażniku) pewnie gazuje :roll: bo niezdrową ilość wołowinki zjadła :lol:. W domu okazało się, że TZ miał rację :razz:.... Kocię jest bardzo zestresowane - sądząc po fochu jaki miał przy wsadzeniu do transporterka myślałam, iż będzie miał "charakter" - niestety stresa ma olbrzymiego - co jednak nie przeszkadza mu prychać na moje owczary (z czego się cieszę :multi:). Jedzonko zjadł dopiero wieczorem - i poddał się moim głaskom, ale jednak ha ha pamiętał chyba próbę wsadzenia przeze mnie do niewoli i łapką mnie doprowadzał do porządku:evil_lol:. Generalnie kot bardzo miły. Domaga się głasków od człowieka - jeśli znalazłby dom tylko dla siebie byłby oddanym przyjacielem. Mam nadzieję, że znajdzie swojego przyjaciela :) Quote
Lupi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kochani! Nie mam weny twórczej.....:shake: Poproszę o pomoc w nadaniu kotu imienia. Quote
Cudak Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 O wybór imienia najlepiej poproś dzieciaki ;) a jak nic nie wymyślą, to mam taką książeczkę o kotach z kalendarzykiem, z imionami kocimi. Np na 8.09 (dzień w którym pojechał do Was) jest imię Ramzes. Założysz mu wątek? Quote
AlfaLS Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ramzes z charakterem... Całkiem nieźle :lol: Quote
Clean Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Piękne imię RAMZES :-) Super Lupi ze go przygarnęłaś, trzymam kciuki żeby znalazł stały dom! Quote
Clean Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 tak troszkę odbiegając od tematu...sprawa ważna...angażujcie się proszę:-) Pomóżcie psom w Polsce i w Europie Miesięcznik „Mój Pies”, fundacje Zwierzofani i Psia Wachta apelują do polskich europosłów, by podpisali deklarację o kontroli populacji psów w krajach Unii Europejskiej. http://www.psy.pl/aktualnosci-psy/art6623,pomozcie-psom-w-polsce-i-w-europie-.html Quote
Cudak Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Na konto Fundacji wpłynęła wpłata: 9.09.11 Bartosz Z., Warszawa 50,00 zł Czy to od kogoś z dogo? Bardzo dziękuję w imieniu kotów :) Quote
Cudak Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Doszła wpłata na konto Fundacji: 9.09.11 Bartosz Z., Warszawa 50,00 zł Czy to od kogoś z dogo? Bardzo dziękuję w imieniu kotów! :) Lupi, nie chcesz suki miniaturowego owczarka niemieckiego...? Znaleziony dziś na tej samej drodze, co kot :angryy: Jakiś śmieszny mix owczarka niem. Wesoła strasznie, kocha ludzi i zwierzęta, daje łapę. Tylko już młoda nie jest, bo na pyszczku siwizna Quote
Cudak Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='Cudak'] Lupi, nie chcesz suki miniaturowego owczarka niemieckiego...? Znaleziony dziś na tej samej drodze, co kot :angryy: Jakiś śmieszny mix owczarka niem. Wesoła strasznie, kocha ludzi i zwierzęta, daje łapę. Tylko już młoda nie jest, bo na pyszczku siwizna http://www.dogomania.pl/threads/214434-Suka-mini-Onek-pilnie-potrzebny-DT-DS!-ok-Goleniowa założyłam temu dziwadłu wątek, zapraszam... Quote
Lupi Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Cudak napisał(a):Np na 8.09 (dzień w którym pojechał do Was) jest imię Ramzes. Założysz mu wątek? Ramzes nieźle brzmi :). Dzisiaj postaram się złapać komórką parę fotek (aparat niestety się mi popsuł) i jak tylko to wstawię do kompa to założę mu wątek. Quote
Szarotka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Wplata na wrzesien dojdzie za jakis tydzien. Quote
Szarotka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Koty potrzebuja pieniedzy na budki, bo im w zimie pomarzna nozki i zostana kikutki.......... Quote
Cudak Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Szarotka, Ty im źle nie życz! :) Quote
Recommended Posts