LAZY Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='mysza 1']Śliczna jest, nie wiem dlaczego tak mało osób dzwoni :([/QUOTE] Może jak oddam w pakiecie z Idą pójdzie szybciej ;) Greven dodaj sunię do poczekalni TOZ. Ona jest na Ciebie więc to tylko Ty możesz uczynić. Quote
agnieszka32 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Przepiękne zdjęcia!!! Ritka taka radosna, zadowolona:loveu: A Ida jest wspaniała :lol: Mam nadzieję, że rana nie jest duża i szybko się zagoi... Baby to jednak wredne są :diabloti: Quote
LAZY Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Rana nie krwawi, bo to na czubku głowy, ale pewno psychiczna rana będzie się musiała troche goić. Taaa Ida wspaniała? I kto Ci w to uwierzy? Darmo oddam, nawet dopłacę i tak nikt tego niewychowanego sucza nie weźmie;) Quote
Igiełka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Lazy widzę że u Ciebie jest prawdziwa majówka- obydwie sunie są wspaniałe. :lol: Quote
Cantadorra Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Lazy, ale Ida tez jest piekna, taka okazala i duuuuza. Sliczna z niej dziewczyna. A czemu ona taka nie wspolpracujaca z psami? Tez po przejsciach? A Ritka delikatna i slicznie wyczesana. Elegancka z niej panienka. Quote
LAZY Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Ida to suka z hodowli z tatooo w uchu ;) Ale od małego nie przepada za innymi psami. Ona najbardziej lubi moje towarzystwo i zabawę ze mną. Psy jej nie interesują. Pies zawsze kojarzy jej się z zabieraniem kija i przeszkadzaniem w zabawie ze mną. Ona nigdy nie umiała i nie chciała się bawić z psami. To typowa zapatrzona w swojego pana ONka. To że rozpieszczona jak dziadowski bicz to już inna para kaloszy. Byłam dzisiaj u Ritki. Rana na głowie spora...mam nadzieję, że nie będzie się babrać...Mama oczywiście przeżywa strasznie to uszkodzenie ciała...Normalnie szaleństwo! Edit: Ida nie jest duża, ma wzrost typowego ONka (raczej tego krótko niż długowłosego) to Ritka jest niska :) Dopiero na tych zdjęciach widać, że to jest taka miniaturka ONka. Quote
Cantadorra Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Przepraszam za offa, wybaczcie cioteczki. Zapraszamy serdecznie na bazarek dla on-ka Welsha: [URL="http://www.dogomania.../184616-Efektowna-bizuteria-dla-potrzebujacego-Welsha.-Do-14.05"]http://www.dogomania.pl/threads/1846...lsha.-Do-14.05[/URL] Quote
elapieczus1 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Paulinko a co z bazarkiem zdjęć pewnie dalej nie zrobiłaś kobietki kochane może wystawimy coś dla Ritki ja mam książki i obrazki rysowane przez wujka leśniczego,rysunki są u Pauliny reszta u mnie Quote
LAZY Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Pewno, że nie wystawiłam bo nie mam kiedy...Mnóstwo zmian w życiu... Jestem gapa, bo mogłam wczoraj dać te obrazki Snadrze, moze ona by się tym zajęła. Ty Ela nie masz weny na te obrazki? Quote
Cantadorra Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Podaje prawidlowy link do bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184616-Efektowna-bizuteria-dla-potrzebujacego-Welsha.-Do-14.05[/url] Quote
Cantadorra Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Widac faktycznie dysproporcje miedzy suniami, ale myslalam, ze Ida to gigant :) Jest piękna :) Quote
elapieczus1 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 zdjęcia mogę spróbować zrobić ale nie wiem jak zrobić bazarek Quote
LAZY Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Dobra to jakoś się musimy w tej sprawie zgadać. Ja bazarku też nie robiłam nigdy, wiec to chyba trzeba będzie kogoś poprosić o pomoc. Quote
Cantadorra Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ja nie rozumiem jednej kwestii z bazarkami. Jak wysylasz linki do bazarku na roznych watkach, to uznane jest to za spam. To jak powiadamia sie o bazarkach??? Nie powiadamia sie? To po co bazarek? Quote
szczecinianka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Uwaga na kobietę dzwoniącą z numeru 600-795-528!!!!!!!! Ma na imię Bożena, mieszka w Warnicach. Często udaje jej się zrobić naprawdę dobre pierwsze wrażenie. Obdzwoniła wszystkie psy z poczekalni www.toz.szczecin.pl i umówiła się praktycznie ze wszystkimi na adopcję psów! Wygadywała bzdury typu "mam już sukę, ale ona rodzi szczeniaki za szczeniakami, chyba zabiję ją i wezmę innego psa". Z przyczyn oczywistych wzbudziła nasz niepokój, więc pojechaliśmy do niej i odebraliśmy jej ciężarną, wychudzoną sukę. Wiemy, że nadal wydzwania do ludzi, wszyscy, którzy zamieścili oferty na stronie TOZ zostali poinformowani o kobiecie. Babsko ma na posesji jeszcze jednego psa w dobrym stanie, według naszych informacji wcześniej miała więcej, nie wiadomo co się z nimi stało. Sprawą zobowiązał się zająć stargardzki oddział TOZu. Quote
LAZY Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Czy mogłabym prosić o nowy banerek dla suni z jakimś weselszym zdjęciem? Quote
Greven Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Cantadorra napisał(a):Ja nie rozumiem jednej kwestii z bazarkami. Jak wysylasz linki do bazarku na roznych watkach, to uznane jest to za spam. To jak powiadamia sie o bazarkach??? Nie powiadamia sie? To po co bazarek? Spamować trzeba dyskretnie ;) czyli na wątku pisać post dotyczący wątku, a na koniec podawać link do bazarku z jego krótkim opisem, lub rozsyłać informację na PW do osób, które mogą być zainteresowane. Dobrym sposobem jest umieszczenie banerka okazjonalnego w podpisie ;) Quote
Igiełka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ciotka Greven obcykana w tym wszystkim. :evil_lol::lol: Quote
Estrella Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='LAZY']Czy mogłabym prosić o nowy banerek dla suni z jakimś weselszym zdjęciem? Ja zrobiłam taki Ale mi samej nie do końca się podoba, więc jak ktoś też zrobi, to wstawiajcie :) W moim programie (PhotoScape) banerki robią się niewyraźne, więc muszę je wyostrzyć itd. a wtedy zdjęcie trochę się psuje.. Quote
Estrella Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='LAZY']Jak dla mnie super!!! Znalazłam jeszcze takie mniej żółtawe.. chyba lepsze :lol: Quote
Estrella Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 hop :lol: Chyba trzeba będzie i Ritce porobić ogłoszenia.. ;) Ja już się zgłaszam, na dniach zacznę laskę ogłaszać :) Ona miała już robione ? Jak tak, to tekst ze starych ogłoszeń będzie aktualny, czy zrobicie nowy ? 3mam kciuki za nowy domek, ale tak sobie myślę, że to będzie ciężkie rozstanie.. Między Ritą, siostrą i mamą Lazy powstała bardzo silna więź..:( Quote
Cantadorra Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 taaak, Rita niby szuka pilnie DS, jak jest napisane w tytule, ale założę się, że Lazy przesieje tak domki, że nie wiem, jak to będzie :) Estrella, banerek rewelacyjny, bardzo pogodny i wesoły! Super! Quote
LAZY Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Cantadorra napisał(a):taaak, Rita niby szuka pilnie DS, jak jest napisane w tytule, ale założę się, że Lazy przesieje tak domki, że nie wiem, jak to będzie :) Estrella, banerek rewelacyjny, bardzo pogodny i wesoły! Super! Yyyy...jestem straszna w szukaniu nowego domu, ale gorsza jest moja mama!!! Aż strach się bać. Poprzednia tymczasowiczka poszła w baaardzo dobre, znane od dawna ręcę, więc nie było oba (no i poszła tak szybko, że więź była mniejsza). Teraz robią się już schody. Estrella teks musi być inny i zdjęcia inne. Ona teraz jest naprawdę wesoła, chociaż są jeszcze sytuacje które ja przerażają. Nie jest to jednak panika a jedynie szukanie wsparcia w kims zaufanym. Estrella jak jakiś szkic teksu napiszesz to ja później go zredaguję :) Quote
Estrella Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='LAZY']Estrella jak jakiś szkic teksu napiszesz to ja później go zredaguję :) Przepraszam, ale napisałam [quote name='Estrella']Jak tak, to tekst ze starych ogłoszeń będzie aktualny, czy zrobicie nowy ? :evil_lol: Bo ja nie umiem pisać fajnych tekstów, to musi być wzruszające, ale też .. takie wesołe, lekkie :lol: Poczekam na gotowy tekst i zacznę ogłaszać :) Quote
Recommended Posts