Jump to content
Dogomania

MA DOM!!! Młoda suka ONka,dom-schronisko-dom-poniewierka...ZOSTAJE W DT :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Śliczna jest, nie wiem dlaczego tak mało osób dzwoni :([/QUOTE]

Może jak oddam w pakiecie z Idą pójdzie szybciej ;)

Greven dodaj sunię do poczekalni TOZ. Ona jest na Ciebie więc to tylko Ty możesz uczynić.

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepiękne zdjęcia!!!
Ritka taka radosna, zadowolona:loveu:

A Ida jest wspaniała :lol:

Mam nadzieję, że rana nie jest duża i szybko się zagoi...
Baby to jednak wredne są :diabloti:

Posted

Rana nie krwawi, bo to na czubku głowy, ale pewno psychiczna rana będzie się musiała troche goić.
Taaa Ida wspaniała? I kto Ci w to uwierzy? Darmo oddam, nawet dopłacę i tak nikt tego niewychowanego sucza nie weźmie;)

Posted

Lazy, ale Ida tez jest piekna, taka okazala i duuuuza. Sliczna z niej dziewczyna. A czemu ona taka nie wspolpracujaca z psami? Tez po przejsciach? A Ritka delikatna i slicznie wyczesana. Elegancka z niej panienka.

Posted

Ida to suka z hodowli z tatooo w uchu ;) Ale od małego nie przepada za innymi psami. Ona najbardziej lubi moje towarzystwo i zabawę ze mną. Psy jej nie interesują. Pies zawsze kojarzy jej się z zabieraniem kija i przeszkadzaniem w zabawie ze mną. Ona nigdy nie umiała i nie chciała się bawić z psami. To typowa zapatrzona w swojego pana ONka. To że rozpieszczona jak dziadowski bicz to już inna para kaloszy.
Byłam dzisiaj u Ritki. Rana na głowie spora...mam nadzieję, że nie będzie się babrać...Mama oczywiście przeżywa strasznie to uszkodzenie ciała...Normalnie szaleństwo!

Edit: Ida nie jest duża, ma wzrost typowego ONka (raczej tego krótko niż długowłosego) to Ritka jest niska :) Dopiero na tych zdjęciach widać, że to jest taka miniaturka ONka.

Posted

Przepraszam za offa, wybaczcie cioteczki. Zapraszamy serdecznie na bazarek dla on-ka Welsha:

[URL="http://www.dogomania.../184616-Efektowna-bizuteria-dla-potrzebujacego-Welsha.-Do-14.05"]http://www.dogomania.pl/threads/1846...lsha.-Do-14.05[/URL]

Posted

Paulinko a co z bazarkiem zdjęć pewnie dalej nie zrobiłaś kobietki kochane może wystawimy coś dla Ritki ja mam książki i obrazki rysowane przez wujka leśniczego,rysunki są u Pauliny reszta u mnie

Posted

Pewno, że nie wystawiłam bo nie mam kiedy...Mnóstwo zmian w życiu...

Jestem gapa, bo mogłam wczoraj dać te obrazki Snadrze, moze ona by się tym zajęła. Ty Ela nie masz weny na te obrazki?

Posted

Dobra to jakoś się musimy w tej sprawie zgadać. Ja bazarku też nie robiłam nigdy, wiec to chyba trzeba będzie kogoś poprosić o pomoc.

Posted

Ja nie rozumiem jednej kwestii z bazarkami. Jak wysylasz linki do bazarku na roznych watkach, to uznane jest to za spam. To jak powiadamia sie o bazarkach??? Nie powiadamia sie? To po co bazarek?

Posted

Uwaga na kobietę dzwoniącą z numeru 600-795-528!!!!!!!! Ma na imię Bożena, mieszka w Warnicach. Często udaje jej się zrobić naprawdę dobre pierwsze wrażenie. Obdzwoniła wszystkie psy z poczekalni www.toz.szczecin.pl i umówiła się praktycznie ze wszystkimi na adopcję psów! Wygadywała bzdury typu "mam już sukę, ale ona rodzi szczeniaki za szczeniakami, chyba zabiję ją i wezmę innego psa". Z przyczyn oczywistych wzbudziła nasz niepokój, więc pojechaliśmy do niej i odebraliśmy jej ciężarną, wychudzoną sukę. Wiemy, że nadal wydzwania do ludzi, wszyscy, którzy zamieścili oferty na stronie TOZ zostali poinformowani o kobiecie. Babsko ma na posesji jeszcze jednego psa w dobrym stanie, według naszych informacji wcześniej miała więcej, nie wiadomo co się z nimi stało. Sprawą zobowiązał się zająć stargardzki oddział TOZu.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ja nie rozumiem jednej kwestii z bazarkami. Jak wysylasz linki do bazarku na roznych watkach, to uznane jest to za spam. To jak powiadamia sie o bazarkach??? Nie powiadamia sie? To po co bazarek?

Spamować trzeba dyskretnie ;) czyli na wątku pisać post dotyczący wątku, a na koniec podawać link do bazarku z jego krótkim opisem, lub rozsyłać informację na PW do osób, które mogą być zainteresowane. Dobrym sposobem jest umieszczenie banerka okazjonalnego w podpisie ;)

Posted

[quote name='LAZY']Czy mogłabym prosić o nowy banerek dla suni z jakimś weselszym zdjęciem?
Ja zrobiłam taki
Ale mi samej nie do końca się podoba, więc jak ktoś też zrobi, to wstawiajcie :)
W moim programie (PhotoScape) banerki robią się niewyraźne, więc muszę je wyostrzyć itd. a wtedy zdjęcie trochę się psuje..

Posted

hop :lol:
Chyba trzeba będzie i Ritce porobić ogłoszenia.. ;) Ja już się zgłaszam, na dniach zacznę laskę ogłaszać :)
Ona miała już robione ? Jak tak, to tekst ze starych ogłoszeń będzie aktualny, czy zrobicie nowy ?
3mam kciuki za nowy domek, ale tak sobie myślę, że to będzie ciężkie rozstanie.. Między Ritą, siostrą i mamą Lazy powstała bardzo silna więź..:(

Posted

taaak, Rita niby szuka pilnie DS, jak jest napisane w tytule, ale założę się, że Lazy przesieje tak domki, że nie wiem, jak to będzie :)

Estrella, banerek rewelacyjny, bardzo pogodny i wesoły! Super!

Posted

Cantadorra napisał(a):
taaak, Rita niby szuka pilnie DS, jak jest napisane w tytule, ale założę się, że Lazy przesieje tak domki, że nie wiem, jak to będzie :)

Estrella, banerek rewelacyjny, bardzo pogodny i wesoły! Super!

Yyyy...jestem straszna w szukaniu nowego domu, ale gorsza jest moja mama!!! Aż strach się bać. Poprzednia tymczasowiczka poszła w baaardzo dobre, znane od dawna ręcę, więc nie było oba (no i poszła tak szybko, że więź była mniejsza). Teraz robią się już schody.
Estrella teks musi być inny i zdjęcia inne. Ona teraz jest naprawdę wesoła, chociaż są jeszcze sytuacje które ja przerażają. Nie jest to jednak panika a jedynie szukanie wsparcia w kims zaufanym.
Estrella jak jakiś szkic teksu napiszesz to ja później go zredaguję :)

Posted

[quote name='LAZY']Estrella jak jakiś szkic teksu napiszesz to ja później go zredaguję :)
Przepraszam, ale napisałam
[quote name='Estrella']Jak tak, to tekst ze starych ogłoszeń będzie aktualny, czy zrobicie nowy ?
:evil_lol:
Bo ja nie umiem pisać fajnych tekstów, to musi być wzruszające, ale też .. takie wesołe, lekkie :lol: Poczekam na gotowy tekst i zacznę ogłaszać :)