.Acha. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ależ ten dług "pięknie" rośnie... Zmniejszę go chociaż troszkę, o 50zł, dzisiaj wpłaciłam. Quote
carolinascotties Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 .Acha. napisał(a):Ależ ten dług "pięknie" rośnie... Zmniejszę go chociaż troszkę, o 50zł, dzisiaj wpłaciłam. :loveu::multi::loveu: ja buszuje po domu... w poszukiwaniu bazarku... Quote
malibo57 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 .Acha. napisał(a):Ależ ten dług "pięknie" rośnie... Zmniejszę go chociaż troszkę, o 50zł, dzisiaj wpłaciłam. Serdeczne dzięki!:loveu: Wieczorem będzie raport Ziutki i Luki z zabrania Bastera z Otrębusów Quote
carolinascotties Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 oooo - wspaniale!!! to ja sobie poczekam :) Quote
luka1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Baster już u mnie. Przyjechał bez oporów. Jak zwykle zadowolony z wszystkiego co się dookoła niego dzieje. Po zrobieniu siusiu powędrował do gabinetu. Tam ma swoje posłanko, miskę z jedzonkiem i wodę. Jutro zapoznanie z terenem i narazie przez szybkę - z pozostałą bandą. Quote
zdrojka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Matko jedyna, w takim stanie w hotelu?!? Przecież to zgroza! Quote
carolinascotties Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='luka1']Baster już u mnie. Przyjechał bez oporów. Jak zwykle zadowolony z wszystkiego co się dookoła niego dzieje. Po zrobieniu siusiu powędrował do gabinetu. Tam ma swoje posłanko, miskę z jedzonkiem i wodę. Jutro zapoznanie z terenem i narazie przez szybkę - z pozostałą bandą.[/QUOTE] Fantastycznie!!!! :) Quote
Vasco Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Super, że Baster się przeprowadził. Mam pytanie, czy dotarła moja wpłata za bazarek zdrojki? Quote
Ziutka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Vasco']Super, że Baster się przeprowadził. Mam pytanie, czy dotarła moja wpłata za bazarek zdrojki?[/QUOTE] Tak :) właśnie zajrzałam na konto i doszła Twoja wpłata :) Doszła też dzisiaj wpłata 10,- od K-WIKI z bazarku cegiełkowego :) Serdecznie dziękujemy!!! Quote
carolinascotties Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 na poczatek wplacilam 10 zl - w czasie Swiat bede napadac rodzine ;) Quote
zdrojka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Figomania za bazarek wpłaciła dziś 40 zł!!! :multi: Poprosiłam też o wpłatę za bazarek kolejną "rozliczoną", zobaczymy, czy ma jakąś swoją bidę do wpłat, czy pójdzie na Basterka :p Quote
malibo57 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Basterek został oddany w Otrębusach CZYSTY i NAKARMIONY - po 2 dniach prawidłowego karmienia już widać różnicę. Myślę, że w piątek dr Olkowski zdziwi się poprawą w wyglądzie Bastera - proponuję przekazać mu dokładnie, jak się sprawy miały, żeby nie było przekłamań z drugiej strony. Quote
Ziutka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Doszły wpłaty dla Basterka CAROLINASCOTTIES 10,- FIGOMANIA 40,- PIROMANKA (bazarek cegiełkowy) 10,- ACHA 50,- BARDZO ALE TO BARDZO DZIĘKUJEMY :):):):):):) Quote
zdrojka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 I co tam u maluszka? Wesołych Świąt wszystkim :) Quote
luka1 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Baster śmiga jak burza po obejściu. Jest bardzo grzecznym psiakiem i może nie wygląda na arystokratę ale maniery ma super. Quote
carolinascotties Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 przez Swieta wszystkie watki spadaja... najwazniejsze, ze chlopak bezpieczny :) Quote
Nemko Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Witam wszystkich po Świetach, i po przerwie zabieram sie za podnoszenie bazarkow basterkowych. Dzis widzialam,ze K-wiki kupila 2 cegielki na bazarku dla Basterka wiec pieniazki powinny jeszcze od niej wplynąć Quote
Ziutka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Doszła wpłata 15,- od FIBI :) Serdecznie dziękujemy :):):):) Quote
.Acha. Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='luka1']Baster śmiga jak burza po obejściu. Jest bardzo grzecznym psiakiem i może nie wygląda na arystokratę ale maniery ma super.[/QUOTE] No i nie musi wyglądać, kundle są taaakie fajne:) A gdzie on tak śmiga? Pogubiłam się chyba i nie wiem gdzie on teraz jest - wrócił do hotelu? Quote
luka1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Baster jest u mnie - ani to hotel, ani Dt takie nie wiadomo co - ot fundacyjny teren Quote
luka1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Baster będzie pięknym kundelkiem, tylko jeszcze odnowi futerko, pocwiczy łapkę. Kiedyś na niej stanie, musi tylko uwierzyć. Narazie gryzie gdy ćwiczymy, ale też nie tak mocno, tylko pokazuje że mu się to nie podoba. To taki świetny pies. Quote
zdrojka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 No przecież pisałam wcześniej, że jak się go wyczesze, futro się doprowadzi do ładu, odkarmi, to on będzie śliczny! Quote
Nemko Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 melduję, ze z bazarku cegielkowego powinnismy miec 30zł sprzedanych jest 6 cegielek...zgadza sie??:) Quote
Recommended Posts