Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Oj, bo siem zawstydzę.... :oops:

A dzis Kra była na spacerku beze mnie, o! Wpadły Negri i Figa i porwały Deksa i na dokładkę Krę. Wzięły dzieciarnię na wały na długaśny spacer. No i Kra pokazała co potrafi.... :diabloti:

Posted

Bardzo przykre to było, ta cała afera... ale skutecznie udało Ci się Ulv uspokoić sytuację -jednym,jedynym postem :diabloti:
Czasem tak trzeba.
Ulv nie ma co rozpamiętywać głupoty-tylko " alleluja i do przodu"....

Posted

Napisałam wczoraj takieeeego posta, wysłałam i…. *&%%$^##!!!!!
Dziś już krócej bo nie chce mi się produkować :lol:
[quote name='ulvhedinn']Oj, bo siem zawstydzę.... :oops:

A dzis Kra była na spacerku beze mnie, o! Wpadły Negri i Figa i porwały Deksa i na dokładkę Krę. Wzięły dzieciarnię na wały na długaśny spacer. No i Kra pokazała co potrafi.... :diabloti:[/QUOTE]Nie ulv, to wcale nie było tak! Sprostuję :evil_lol:
To Deks i Kra wzięły mnie i Negri na spacer, nie odwrotnie. I w istocie dopięli swego - byłyśmy wybiegane jak ta lala :evil_lol: Wróciłam do domu i padłam jak długa na łóżko :oops:
Z Krą [i naturalnie ulv] miałam przyjemność spotkać się po raz pierwszy i... jestem pod wielkim wrażeniem :loveu:
Ludzie się mogą krzywić, że biedny, niepełnosprawny piesek. Ale tak naprawdę Kra ma wiele więcej niż tysiące zrezygnowanych psów wlekących się na CZTERECH łapach za swoimi odpicowanymi pańciami na maxymalnym spacerze dookoła swojego bloku.
Kra to pies niezwykle sympatyczny i pełen wigoru, życie wręcz promieniuje od niej. Zaraża entuzjazmem wszystko wokół siebie ;)
Biega i świetnie daje sobie radę. Do tego jest dziewczynka bardzo, ale to bardzo uczynna, chciała nam przynieść konika :loveu: i nawet nie pomogły prośby i błagania, ba!, krzyki nie pomogły :evil_lol: Ona przyniesie! :evil_lol: No i prawie jej się udało, gdyby nie to że konik uciekł w krzaczory a wózek nie podołał... Liczą się chęci :evil_lol:

Posted

Taaak... Ty coś wiesz o tym, jak BARDZO koniki są fajne (i smaczne :diabloti:).... i nawet mozna spróbować je zaaportować...

Na razie sama sobie zwaliłam na łeb wrzechświat....
Mam 4 koty - 2 stale, 2 małe tymczasy, plus we środę przyjechała do mnie persiczka na DT, dziś dostałam po dopieke trzy zupełnie dzikie maluszki (bez rękawic dotykanie grozi kalectwem), jutro jade po skatowaną bernardynkę... a w tej chwili w transporterku siedzi zupełnie mikroskopijna sunia, która wzięłam tylko na noc ze schronu, żeby się dziecko nie wyziębiło, nie płakało etc... :roll: plus gołąb, który jednak NIE będzie latał i myszy (już kolejne, mysz w wielopaku plus tata). No i Kraksa, Itek, Piki i Deks....

Posted

Gołąb nie będzie latał? Oj, szkoda... To już będzie u ciebie na stałe?
Kociaki co je niańczyłyśmy powinny znaleźć niedlugo domek, tak mi sie wydaje, one są super kontaktowe.
Itek też jest super, taki wariat :lol:
Piki fajna sunia, ale mnie nie lubi :eviltong:

A Kre bym ci ukradła :loveu: ale to ty wiesz o tym. I ten jej wredny charakterek po pańci :loveu: :evil_lol:

Myszki dalej masz te same, czy już nowe?

Nie wiem co to za afera, ale powiedzieć, że ulv nie dba o zwierzyniec to... lekkie podkoloryzowanie faktów, co oznacza totalne kłamstwo :cool1: Nie wiem po co ktos wymyśla takie bzdury, chyba tylko po to, żeby kłótnie sprowokowac...

Posted

Nawet ciut starsze, na początku nie wierzyłam, bo rozmiar mikro, ale ma chyba 5-6 tygodni lekko :evil_lol: Dziewczynka, będzie... mikroskpijna :loveu:

Dog dzięki :lol: Dla ciekawych- zupełnie niespodziewanie (więc nie ma mowy o specjalnym posprzątaniu), w trakcie zlotu wpadliśmy do WRocka. A więc i do mnie. Parę osób, niezwiązanych w żaden sposób ze mną, w związku z tym widziało mój dom i zwierzęta... w tym Dog193.

A teraz mocna wiadomość dla jeszcze nieuświadomionych... do stadka dołączyła.... bernardynka. Zagłodzona, porzucona, skatowana siekierą i z ogromnym nowotworowym guzem na łapce :-(

Posted

[quote name='ulvhedinn']
Fotki zaraz powrzucam,zobaczysz będą sie o nią zabijać.[/QUOTE]Długo u Ciebie ten cud natury nie posiedzi :eviltong:

Deks prosił bym mame pozdrowiła
[IMG]http://i31.tinypic.com/2mrfsch.jpg[/IMG]

I obiecuje że będzie grzeczny
[IMG]http://i27.tinypic.com/jkc4lj.jpg[/IMG]

Posted

Ja się z Wredotem bardzo zakumplowałam i nie miałabym nic przeciwko ale... mam trójkę rodzeństwa [obecnie są na wakacjach ;)], to dzieci w wieku podstawówkomym, czyli coś, za czym Deksie nie przepadają najbardziej :oops: A po dzisiejszym popisie jak mi pogonił dzieciaka z osiedla nie zamierzam ryzykować :oops:

Posted

ulv jakbyś miała kotkę, rudą, ok 2-3 miesięczną, to mam sprawdzony dom, to tak na przyszłość pamiętaj

Wrzuć zdjęcia bernardynki i szczeniaka. Skąd ta bernardynka? Trafiła w takim stanie do schronu czy to inna historia jakaś?