ulvhedinn Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Oj, bo siem zawstydzę.... :oops: A dzis Kra była na spacerku beze mnie, o! Wpadły Negri i Figa i porwały Deksa i na dokładkę Krę. Wzięły dzieciarnię na wały na długaśny spacer. No i Kra pokazała co potrafi.... :diabloti: Quote
agnieszkal2 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Kra potrafi o wieeele więcej, niż większość pełnosprawnych psów :evil_lol: Quote
izulkabu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Ulv [/B]nie przejmuj się głupimi ludźmi, wszędzie tacy się znajdą :roll:[/quote] :happy1::happy1::happy1: dokładnie :loveu: złota kobieto Quote
Evelin Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Bardzo przykre to było, ta cała afera... ale skutecznie udało Ci się Ulv uspokoić sytuację -jednym,jedynym postem :diabloti: Czasem tak trzeba. Ulv nie ma co rozpamiętywać głupoty-tylko " alleluja i do przodu".... Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Napisałam wczoraj takieeeego posta, wysłałam i…. *&%%$^##!!!!! Dziś już krócej bo nie chce mi się produkować :lol: [quote name='ulvhedinn']Oj, bo siem zawstydzę.... :oops: A dzis Kra była na spacerku beze mnie, o! Wpadły Negri i Figa i porwały Deksa i na dokładkę Krę. Wzięły dzieciarnię na wały na długaśny spacer. No i Kra pokazała co potrafi.... :diabloti:[/QUOTE]Nie ulv, to wcale nie było tak! Sprostuję :evil_lol: To Deks i Kra wzięły mnie i Negri na spacer, nie odwrotnie. I w istocie dopięli swego - byłyśmy wybiegane jak ta lala :evil_lol: Wróciłam do domu i padłam jak długa na łóżko :oops: Z Krą [i naturalnie ulv] miałam przyjemność spotkać się po raz pierwszy i... jestem pod wielkim wrażeniem :loveu: Ludzie się mogą krzywić, że biedny, niepełnosprawny piesek. Ale tak naprawdę Kra ma wiele więcej niż tysiące zrezygnowanych psów wlekących się na CZTERECH łapach za swoimi odpicowanymi pańciami na maxymalnym spacerze dookoła swojego bloku. Kra to pies niezwykle sympatyczny i pełen wigoru, życie wręcz promieniuje od niej. Zaraża entuzjazmem wszystko wokół siebie ;) Biega i świetnie daje sobie radę. Do tego jest dziewczynka bardzo, ale to bardzo uczynna, chciała nam przynieść konika :loveu: i nawet nie pomogły prośby i błagania, ba!, krzyki nie pomogły :evil_lol: Ona przyniesie! :evil_lol: No i prawie jej się udało, gdyby nie to że konik uciekł w krzaczory a wózek nie podołał... Liczą się chęci :evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ulv, powstal watek Gery, zapraszam Cie serdecznie.. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/gera-duza-bura-gruba-brzydka-bez-nas-nie-ma-szans-144744/#post12828356[/URL] Quote
gosikf & dogs Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ale się naczytałam o Kraksuli, cała ona! A koniki są fajowe:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Taaak... Ty coś wiesz o tym, jak BARDZO koniki są fajne (i smaczne :diabloti:).... i nawet mozna spróbować je zaaportować... Na razie sama sobie zwaliłam na łeb wrzechświat.... Mam 4 koty - 2 stale, 2 małe tymczasy, plus we środę przyjechała do mnie persiczka na DT, dziś dostałam po dopieke trzy zupełnie dzikie maluszki (bez rękawic dotykanie grozi kalectwem), jutro jade po skatowaną bernardynkę... a w tej chwili w transporterku siedzi zupełnie mikroskopijna sunia, która wzięłam tylko na noc ze schronu, żeby się dziecko nie wyziębiło, nie płakało etc... :roll: plus gołąb, który jednak NIE będzie latał i myszy (już kolejne, mysz w wielopaku plus tata). No i Kraksa, Itek, Piki i Deks.... Quote
dog193 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Gołąb nie będzie latał? Oj, szkoda... To już będzie u ciebie na stałe? Kociaki co je niańczyłyśmy powinny znaleźć niedlugo domek, tak mi sie wydaje, one są super kontaktowe. Itek też jest super, taki wariat :lol: Piki fajna sunia, ale mnie nie lubi :eviltong: A Kre bym ci ukradła :loveu: ale to ty wiesz o tym. I ten jej wredny charakterek po pańci :loveu: :evil_lol: Myszki dalej masz te same, czy już nowe? Nie wiem co to za afera, ale powiedzieć, że ulv nie dba o zwierzyniec to... lekkie podkoloryzowanie faktów, co oznacza totalne kłamstwo :cool1: Nie wiem po co ktos wymyśla takie bzdury, chyba tylko po to, żeby kłótnie sprowokowac... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 a to male z transporterku to szczeniak? Quote
BIANKA1 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']a to male z transporterku to szczeniak?[/quote] Z tego co wiem , to sunieczka około 4 tygodniowa , maciupeńka . Quote
ulvhedinn Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Nawet ciut starsze, na początku nie wierzyłam, bo rozmiar mikro, ale ma chyba 5-6 tygodni lekko :evil_lol: Dziewczynka, będzie... mikroskpijna :loveu: Dog dzięki :lol: Dla ciekawych- zupełnie niespodziewanie (więc nie ma mowy o specjalnym posprzątaniu), w trakcie zlotu wpadliśmy do WRocka. A więc i do mnie. Parę osób, niezwiązanych w żaden sposób ze mną, w związku z tym widziało mój dom i zwierzęta... w tym Dog193. A teraz mocna wiadomość dla jeszcze nieuświadomionych... do stadka dołączyła.... bernardynka. Zagłodzona, porzucona, skatowana siekierą i z ogromnym nowotworowym guzem na łapce :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ulv Ty matko Tereso.. A co ze szczenięciem? ono wraca do Schroniska? Jak nie to zapodaj zdjecia, wrzuce na strone Quote
ulvhedinn Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A guzik wraca, nie oddam. Sama znajdę domek dla cudaczki :evil_lol: Fotki zaraz powrzucam,zobaczysz będą sie o nią zabijać. Quote
BIANKA1 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Jednak nowotwór :-( Myślałam , że to raczej wysięk pourazowy :roll: Quote
izulkabu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ulv, wyślij numer konta, przeleję kilkanaście złotych, tyle mogę :( Podziwiam Cię i zawsze będę, jestem Twoją fanką :ylsuper: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='ulvhedinn'] Fotki zaraz powrzucam,zobaczysz będą sie o nią zabijać.[/QUOTE]Długo u Ciebie ten cud natury nie posiedzi :eviltong: Deks prosił bym mame pozdrowiła [IMG]http://i31.tinypic.com/2mrfsch.jpg[/IMG] I obiecuje że będzie grzeczny [IMG]http://i27.tinypic.com/jkc4lj.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Wakacje ma chłopak :cool3: Wzięłam go na spacer, ale rodzice mi samochód zabrali i nie mamy jak wrócić. Wolna chata, impreza jest :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 to moze juz nie bedziecie wracac? :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ja się z Wredotem bardzo zakumplowałam i nie miałabym nic przeciwko ale... mam trójkę rodzeństwa [obecnie są na wakacjach ;)], to dzieci w wieku podstawówkomym, czyli coś, za czym Deksie nie przepadają najbardziej :oops: A po dzisiejszym popisie jak mi pogonił dzieciaka z osiedla nie zamierzam ryzykować :oops: Quote
ulvhedinn Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Zawsze można spróbować oswoić młodych z Deksem w warunkach kontrolowanych (czytaj spokój i smaczki)... Quote
gosikf & dogs Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ulv jakbyś miała kotkę, rudą, ok 2-3 miesięczną, to mam sprawdzony dom, to tak na przyszłość pamiętaj Wrzuć zdjęcia bernardynki i szczeniaka. Skąd ta bernardynka? Trafiła w takim stanie do schronu czy to inna historia jakaś? Quote
Recommended Posts