Jump to content
Dogomania

Mantra- małe kochane dziecko , za teczowym mostem.....

Recommended Posts

Posted

Mój Boże...Mantra trzymaj się dziewczynko;(
Amikat-udało Ci się spotkać z Sabiną?Czy sunia w takim stanie zostanie w klinice czy pojedzie do niej?

Trzymam kciuki za Mantrę!Musisz być silna laleczko;(

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=Blue]Niestety....
O 9:30 Mantra pobiegła za tęczowy most, wolna od bólu i chyba szczęśliwa.
Pies nie chodził, nie podnosił głowy, nie poznawał Majki i lekarzy. Była nieprzytomna rośliną....
To małe dziecko walczyło do końca. Była czyjaś - Maja siedziała z nią, towarzyszyła jej , głaskała, przytulała i mówiła do ucha ze ma się nie bać.
Dziękuje tym którzy jej towarzyszyli, ściskali kciuki, pomogli finansowo.
Ja - silna bab wyję jak bóbr. Psi Bóg jej nie pomógł.....
Mantra zmieniła moje życie. [/COLOR][/B]

Posted

Oj, Mantruś....nie wiem co napisać..
Niech Ci bedzie dobrze..tam gdzie teraz jesteś...
Maju - nie znam Cię, ale jak dobrze, że byłaś przy niej do końca...

Posted

Jak słyszę NOSÓWKA to cierpnę cała...
Mantruś, nie udało się....
Mój Pajtuś też nie wygrał z tą chorobą, jak go spotkasz, to go ucałuj ode mnie...:-(

Posted

Biedne Maleństwo;(
Już nie cierpi...Niech biega i się bawi radośnie za TM!

Sabinie tą przykrą wiadomość już przekazałam,pisze,że gdyby był jakiś naprawdę potrzebujący DT psiak,jest gotowa przyjąć takowego na miesiąc.

Posted

[quote name='amikat']Avilko - domek DT super fajny Agunia mówiła. Z chęcią skorzystam. Mam biedaka sznaucerowatego......[/QUOTE]

A czy ten sznaucerowaty ma swój wątek na Dogo?Już do Sabiny napisałam,że jest potrzebujący psiak.

Posted

Siedze i wyję jak małe dziecko....obiecałam Cecylii kilka dni temu przez telefon, że znajdziemy małej dom i że będę ją informować o stanie suni....ale ja jej tego nie powiem...:(

Kur%$# nie ma sprawiedliwości na tym zasranym świecie, żeby za błędy idioty płaciło małe bezbronne dziecko....:shake::shake:

Posted

Nasze serca znowu pękły a Ty maleństwo wzięłaś sobie po kawałku każdego z nich,tam za TM..Dziękuję że pojawiałaś się w moim życiu-dużo w nim zmieniłaś i obiecuję Ci że dobrze to wykorzystam.
Żegnaj Malutka i do zobaczenia..

Posted

Mantra - napisałam tak dużo, chciałam to wysłać. Tekst zniknął po drodze, jak wiele innych w Dogomanii. Jak Ty. Zniknął, ale był i gdzieś tam pewnie można by go odzyskać. Jak Ciebie. Jak Ciebie i inne psy, które pobiegły za most i zamerdają ogonem, witając tych, których zechcą przywitać tam. Bez Ciebie, bez Was - nie ma żadnego TAM. Wszyscy wiemy. A jednak zawsze tak strasznie żal...