Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karinka bidulka tuła się to tu to tam. Znowu musiała zmienić miejsce, jest na kolejny awaryjnym tymczasie na kolejnych pare dni. Postaram się zrobić jakieś nowe zdjęcia do ogłoszeń, może to coś da..

Posted

Karinka jest chwilowo u Irenki. Niestety, strasznie już tam ciasno. /Jest tam m.inn ślepy Niedżwiadek z podpisu bubu/.
Zameczymy Irenę tyloma obowiazkami, o kosztach nie wspomnę....
Bardzo, bardzo Karince domek potrzebny.
Jest mało kłopotliwa, kochana... Należy Jej sie własny ludż po tylku latach schronu ...:-(

Posted

Dziewczyny, niestety nic. Rozsyłam wiadomość i pytamy dalej ale ludzie nie są chetni mimo że proponuję 200 złotych miesiecznie za opieke nad psem.Oferuję taka kwotę od siebie. pytajcie , może kogos to zachęci.

Posted

Bardzo jestes kochana, tigii.
Będziemy pytać. Karinka jest teraz 9-tym psem u Irenki./kotów nie licze/ Nie może tam długo zostać, to ponad siły jednej osoby ....
Karinka świetnie sie odnalazła w takim stadzie.Bardzo pilnuje Irenki.Chodzi za nią krok w krok. Na siuu do ogrodu wychodzi na sekunde i zaraz wraca do 'pańci".
Zdarza jej sie zrobić kałużę w domu,ale rzadko. Byż może podziębiła sobie pęcherz "mieszkając" nad rzeką...
Jest bardzo sympatyczna sunią...Może w ten sposób chce nadrobić "maleńkie" braki w urodzie...Jak to Irenka o niej mówi; 'Szkaradek Żywiecki"

Posted

Irenka. To jest domek tymczasowy u Irenki, aha... irenka też ma niedźwiadeczka, nie wiedziałam, że psiaczki są razem... A co z kosztami? Bo to jest domek płatny, to fundacja opłaca? KArinka chodzi przy nodze, pilnuje się, cos pięknego:-) Miałam taka sunię ze schronu przez 14 lat. Taki piesek to marzenie....

Posted

aganiechaa napisał(a):
Bubu przep0raszam, ale mam problemy z wysyłaniem maili. Czy udało się odebrać kopertę z lecznicy?

odebrałam 100zł dla Karinki , dziękuję !! :)

Posted

tiggi napisał(a):
Dziewczyny, niestety nic. Rozsyłam wiadomość i pytamy dalej ale ludzie nie są chetni mimo że proponuję 200 złotych miesiecznie za opieke nad psem.Oferuję taka kwotę od siebie. pytajcie , może kogos to zachęci.

Jeśli Karinka od samej tylko Tiggi :angel:,miałaby mieć 200zł,to może uzbierać brakującą sumę i rozejrzeć się za domowym płatnym hotelikiem?, niedrogo jest u Igiełki-hotelik domowy dla małych psiaków, domowy hotelik dla staruszków u Kikou. To tylko dwa, które wpadły mi akurat w oczy, ale dla Karinki to jest jakies rozwiązanie

Posted

Może dać Karince szanse i szukac babci DS ?
Niechby miała na starość własnego ludzia, za którym by chodziła? Nie wiem? Tak tylko sobie marze?
Tu już są kompetencje bubu.
Na pewno trzeba pomóc Irence, tym bardziej że za swoje tymczasy nie pobiera żadnych opłat. To niesamowita osoba...!
Anioł !

Posted

Może dać Karince szanse i szukac babci DS ?
Niechby miała na starość własnego ludzia, za którym by chodziła? Nie wiem? Tak tylko sobie marze?
Tu już są kompetencje bubu.
Na pewno trzeba pomóc Irence, tym bardziej że za swoje tymczasy nie pobiera żadnych opłat. To niesamowita osoba...!
Anioł !:lilangel::lilangel::lilangel:

Posted

Kasia77 napisał(a):
Jeśli Karinka od samej tylko Tiggi :angel:,miałaby mieć 200zł,to może uzbierać brakującą sumę i rozejrzeć się za domowym płatnym hotelikiem?, niedrogo jest u Igiełki-hotelik domowy dla małych psiaków, domowy hotelik dla staruszków u Kikou. To tylko dwa, które wpadły mi akurat w oczy, ale dla Karinki to jest jakies rozwiązanie

Pomysł dobry, a jak ma sie 200 to łatwiej zebrać jeszcze 100, niz całą kwotę. Ja mogę 10, więć juz by zostało 90. Chyba, że hotelik byłby tańszy

Posted

Bubu, skontaktuje się z Toba w poniedziałek, chcę przekażać pieniadze dla Karinki tzn teraz myślę, żeby wspomóc Panią Irenkę.Mam jeszcze jedno miejsce gdzie będę pytać ale to takie gdzie sunia mogłaby być około miesiąca-nie dłużej.

Posted

tiggi dziękujemy :)
Karince robiłam wczoraj trochę nowych zdjęć ale było już ciemno i średnio wyszły , jeszcze spróbuje na słoneczku aby odświeżyć ogłoszenia bo wszędzie jeszcze są zdjęcia ze schroniska.