_bubu_ Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 tiggi napisał(a):Witam, jestem i będę tu zaglądać i kibicować kochanej Karince. Dzisiaj zrobię przelew. dziękuję tiggi :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Co słychać u naszej Kariny? Bo na wątku cicho... :( Quote
aganiechaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Teraz kiepsko z kasą ale zaraz po wypłacie lutowej zrobię przelew. Quote
tiggi Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Gdzie jest Karinka- w schronisku czy klinice?Czy potrzebuje jakieś leki? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Karina została wyciągnięta ze schroniska i trafiła do lecznicy, gdzie miała wykonaną operację - za którą niestety trzeba zapłacić :( Quote
Awit Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jak babulineczko sie czujesz? Biedne maleństwo takie przecięte prawie na pól Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Taki na szybko, specjalnie dla Karinki. Może ktoś wklei, ktoś inny zobaczy... i nie będzie tu już tak cicho i beznadziejnie. Quote
WARANSKA Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Biedna,chora i 9 lat samotna.Tyle juz w zyciu przeszla, ale dzieki wam pinczerka i gizmo cos w tym sciernisku ja dobrego spotka.Jaki jest jej stan zdrowia?Narescie jakas fotka.Mam ja w sercu i napewno o niej nie zapomne Quote
Awit Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Maleńka zaraz wezmę sobie Twój banerek. Dziękujemy za banerek Quote
Awit Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Maleńka zaraz wezmę sobie Twój banerek. Dziękujemy za banerek Quote
Lilmo Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Jaka bidula :( Karinko Twojej siostrzyczce Rudej się poszczęściło... mam nadzieję, że do Ciebie także uśmiechnie się los i nie tylko wyzdrowiejesz, ale także znajdziesz wspaniały dom. Będę śledzić wątek, lecz póki co nie jestem w stanie pomóc finansowo :( Quote
_bubu_ Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Karince rozeszły się szwy w jednym miejscu :( niestety brano to pod uwagę bo skóra jest bardzo napięta. mam nadzieję że z tym sobie poradzimy.. Quote
Kasia77 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 _bubu_ napisał(a):Karince rozeszły się szwy w jednym miejscu :( niestety brano to pod uwagę bo skóra jest bardzo napięta. mam nadzieję że z tym sobie poradzimy.. Moja obecna tymczasowiczka również miała rozległe guzy na obu listwach mlecznych,dlatego weterynarz od razu powiedział,że nie można zoperować na raz po obu stronach,właśnie dlatego,bo rozejdą się szwy.Przy pierwszym zabiegu sunia miała usunięte guzy tylko po jednej stronie,a dopiero po m-cu jak skóra była już dość rozciągnięta,usunięto guzy na drugiej listwie mlecznej. Biedna Karinka... Przeraziły mnie zdjecia malutkiej Pinka miała taki sam zabieg,a nawet była pocięta mocniej,bo po obu stronach cięcia szły przez całą długość, ale szycia były ładne,drobne i wszystko pięknie się zagoiło. Trzymaj się suniu i niech się szybko goi.... Quote
tiggi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Zapytam znów, jak długo Karinka może zostać w tej lecznicy? co potem, gdzie wraca? Quote
_bubu_ Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 miejsce gdzie rozeszły się szwy na szczęście nie jest duże, ma goić się przez ziarninowanie. Większość szwów została dziś wyciągnięta , tylko w okolicy tego pechowego miejsca zostały. za 5 dni mamy przyjść na kontrolę bo Karinka przeprowadziła się do domku tymczasowego, niestety krótkoterminowego. Tylko na czas rekonwalescencji. Musimy szybko znaleźć dla niej miejsce. Tyle już przeszła bidulka. Przez te dni zaoszczędzimy na pobycie bo rachunek i tak jest ogromny .. Mam nadzieję , że uda się coś znaleźć i nie będzie musiała wracać do lecznicy. Quote
Awit Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Karinko dziewczynko znajdź domeczek tymczasowy taki dłuższy Quote
Sabina02 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wysle 200 zl na Karinke. Poprosze o nazwe banku, numer konta, oraz imie, nazwisko i adres odbiorcy pieniazkow. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [FONT=Times New Roman]Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych Ul.Folwark 8 , Żywiec 34-300 nr konta: 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220 tytułem : Dla Kariny Od ( Twój nick) MULTIBANK [/FONT] Quote
tiggi Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Bubu, w tytule watku Karinki powinno byc że szuka się dla niej DT/DS.Bo ten obecny tytuł wskazuje tylko że zbiera się pieniadze na operację.A nic o tym, że ona szuka domu. Co myślisz? Quote
Kasia77 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='tiggi']Bubu, w tytule watku Karinki powinno byc że szuka się dla niej DT/DS.Bo ten obecny tytuł wskazuje tylko że zbiera się pieniadze na operację.A nic o tym, że ona szuka domu. Co myślisz?[/QUOTE] Też tak myśle, sunia niebawem nie bedzie miała gdzie się podziać a tytuł nic o tym nie mówi. Jeśli psinka nie ma ogłoszeń,dostanie ode mnie Allegro. Quote
Recommended Posts