Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna,chora i 9 lat samotna.Tyle juz w zyciu przeszla, ale dzieki wam pinczerka i gizmo cos w tym sciernisku ja dobrego spotka.Jaki jest jej stan zdrowia?Narescie jakas fotka.Mam ja w sercu i napewno o niej nie zapomne

Posted

Jaka bidula :( Karinko Twojej siostrzyczce Rudej się poszczęściło... mam nadzieję, że do Ciebie także uśmiechnie się los i nie tylko wyzdrowiejesz, ale także znajdziesz wspaniały dom. Będę śledzić wątek, lecz póki co nie jestem w stanie pomóc finansowo :(

Posted

_bubu_ napisał(a):
Karince rozeszły się szwy w jednym miejscu :( niestety brano to pod uwagę bo skóra jest bardzo napięta. mam nadzieję że z tym sobie poradzimy..

Moja obecna tymczasowiczka również miała rozległe guzy na obu listwach mlecznych,dlatego weterynarz od razu powiedział,że nie można zoperować na raz po obu stronach,właśnie dlatego,bo rozejdą się szwy.Przy pierwszym zabiegu sunia miała usunięte guzy tylko po jednej stronie,a dopiero po m-cu jak skóra była już dość rozciągnięta,usunięto guzy na drugiej listwie mlecznej.

Biedna Karinka...
Przeraziły mnie zdjecia malutkiej
Pinka miała taki sam zabieg,a nawet była pocięta mocniej,bo po obu stronach cięcia szły przez całą długość, ale szycia były ładne,drobne i wszystko pięknie się zagoiło.

Trzymaj się suniu i niech się szybko goi....

Posted

miejsce gdzie rozeszły się szwy na szczęście nie jest duże, ma goić się przez ziarninowanie. Większość szwów została dziś wyciągnięta , tylko w okolicy tego pechowego miejsca zostały. za 5 dni mamy przyjść na kontrolę bo Karinka przeprowadziła się do domku tymczasowego, niestety krótkoterminowego. Tylko na czas rekonwalescencji. Musimy szybko znaleźć dla niej miejsce. Tyle już przeszła bidulka. Przez te dni zaoszczędzimy na pobycie bo rachunek i tak jest ogromny .. Mam nadzieję , że uda się coś znaleźć i nie będzie musiała wracać do lecznicy.

Posted

Bubu, w tytule watku Karinki powinno byc że szuka się dla niej DT/DS.Bo ten obecny tytuł wskazuje tylko że zbiera się pieniadze na operację.A nic o tym, że ona szuka domu. Co myślisz?

Posted

[quote name='tiggi']Bubu, w tytule watku Karinki powinno byc że szuka się dla niej DT/DS.Bo ten obecny tytuł wskazuje tylko że zbiera się pieniadze na operację.A nic o tym, że ona szuka domu. Co myślisz?[/QUOTE]

Też tak myśle, sunia niebawem nie bedzie miała gdzie się podziać a tytuł nic o tym nie mówi.

Jeśli psinka nie ma ogłoszeń,dostanie ode mnie Allegro.