Awit Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Karinko wysłałam Ci 10zł. Też uważam, że można by zmienić tytuł Quote
Awit Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Nikt przez cały Boży dzień nie zajrzał do starszej dziewczynki:-( Quote
Kasia77 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Awit']Nikt przez cały Boży dzień nie zajrzał do starszej dziewczynki:-([/QUOTE] Zaglądam,zaglądam,tylko nic nie pisze, póki co,czekam na odpowiedź,jak z ogłoszeniami?....... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Trzeba poczekać, aż _bubu_ się tu pojawi, już ją poinformowałam. Quote
_bubu_ Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Awit, dziękujemy ! wpłata jest już na koncie, uzupełnie rozliczenia w pierwszym poście jak tylko znajdę luzniejszą chwilę. Karinka czuje się dobrze, ja zrobiłam jej tylko allegro z ogloszeń, jeśli możecie pomóc ogłaszać to Karinka bedzie wdzieczna ! http://www.allegro.pl/item904618461_czarnulka_karina_od_urodzenia_8_lat_w_schronisku.html Quote
Awit Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Napisałam do kogoś prośbę o ogłoszenia, zobaczymy... A Karinka jest w klinice cały czas? Jak jej szwy? A rokowanie, te guzy nie były złośliwe? Quote
Awit Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Napisałam do kogoś prośbę o ogłoszenia, zobaczymy... A Karinka jest w klinice cały czas? Jak jej szwy? A rokowanie, te guzy nie były złośliwe? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Karina jest w tej chwili w awaryjnym domu tymczasowym - tylko do czasu, kiedy szwy się zagoją. Później Karinka zostaje bezdomna... :( Quote
_bubu_ Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Jutro mamy iść na kontrolę i wyjąć ostatnie szwy jak będzie ok. Wynik badania hist-pat. jeszcze nie przyszedł. Zero telefonów o Karinkę :( Wpłaty dla Karinki: +10zł - Awit +50zł - tiggi +100zł - Sylwia Cz. DZIĘKUJEMY !!!!! :) czyli mamy aktualnie dług 840zł Quote
_bubu_ Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Jutro mamy iść na kontrolę i wyjąć ostatnie szwy jak będzie ok. Wynik badania hist-pat. jeszcze nie przyszedł. Zero telefonów o Karinkę :( Wpłaty dla Karinki: +10zł - Awit +50zł - tiggi +100zł - Sylwia Cz. DZIĘKUJEMY !!!!! :) czyli mamy aktualnie dług 840zł Quote
kami_23 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dzisiaj zrobiłam przelew, więc 40 zł będzie można odliczyć od długu:) Quote
Sabina02 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'][FONT=Times New Roman]Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dla Braci Mniejszych [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ul.Folwark 8 , Żywiec 34-300[/FONT] [FONT=Times New Roman]nr konta: 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220 [/FONT] [FONT=Times New Roman]tytułem : Dla Kariny Od ( Twój nick)[/FONT] [FONT=Times New Roman]MULTIBANK[/FONT] Wyslalam pieniazki dzisiaj (200 zł). Niestety jest to przelew z zagranicy i nie mialam mozliwosci dodania dopisku ze to na Karinke odemnie. Przelew pokaze sie jako xoom.com, wiec po tym poznacie ze to odemnie. Quote
Awit Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dług troszkę mnejszy, bądźmy dobrej myśli, że i z czasem ktoś sie Karinką zainteresuje. Ona jest nadal w lecznicy? Ja o niej codziennie myślę. Quote
Awit Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dług troszkę mniejszy, bądźmy dobrej myśli, że i z czasem ktoś sie Karinką zainteresuje. Ona jest nadal w lecznicy? Ja o niej codziennie myślę. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Sabina, ogromnie dziękujemy! :) Quote
Awit Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Co się dzieje z Karinką? jak się czuje, jak szwy? Gdzie jest? Quote
Karinsien Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No to dla Karinki od Kariny i od mojej suni Stasi (od października za TM), która miała taki sam zabieg, poszło 50 zł... Co słychać u suni? Jak się goi rana? Czym ma smarowane szwy? Zapisuję sobie wątek i trzymam kciuki za Karinkę Quote
Sabina02 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Sabina, ogromnie dziękujemy! :)[/QUOTE] Do uslug! :lol: Prosze daj znac jak pieniazki dojda. :p Quote
_bubu_ Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 doszły wpłaty ! kami_23 - 40zł Sabina02 - 200zł Karinka dziękuje !:loveu: Karinka ma już wyciągnięte ostatnie szwy bo i tak już nie trzymały. Całość była smarowana surolanem i chlorheksydyną. A teraz miejsce gdzie się rozeszły szwy Oxycortem. Za kilka dni idziemy jeszcze na kontrolę. Niestety Karinka za tydzień nie ma się gdzie podziać :( Tymczas był na krótki okres a i tak się wydłużył. Jednak dłużej zostać nie będzie mogła :( Quote
Sabina02 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='_bubu_']Karinka ma już wyciągnięte ostatnie szwy bo i tak już nie trzymały. Całość była smarowana surolanem i chlorheksydyną. A teraz miejsce gdzie się rozeszły szwy Oxycortem. Za kilka dni idziemy jeszcze na kontrolę. Niestety Karinka za tydzień nie ma się gdzie podziać :( Tymczas był na krótki okres a i tak się wydłużył. Jednak dłużej zostać nie będzie mogła :([/QUOTE] ...i z powrotem do schroniska? :placz: :placz: :placz: Quote
Kasia77 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Awit']Napisałam do kogoś prośbę o ogłoszenia, zobaczymy... [/QUOTE] Awit,jeśli nie udało się w sprawie ogłoszeń,napisz, wykupie Karince pakiet . A z Allegro żadnego zainteresowania? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 zadnego zainteresowania Karinką... Quote
Awit Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Kasia77']Awit,jeśli nie udało się w sprawie ogłoszeń,napisz, wykupie Karince pakiet . A z Allegro żadnego zainteresowania?[/QUOTE] Niestety znajoma nie zrobi ogloszeń. Tzn wykupisz pakiet i dasz jej ogłoszenia? Ile taki pakiet kosztuje i gdzie dasz te ogłoszenia? Możę przesłać coś na ten pakiet? Ciągle myślę o tej biednej suni:-( Quote
Recommended Posts