Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Awit']Nikt przez cały Boży dzień nie zajrzał do starszej dziewczynki:-([/QUOTE]

Zaglądam,zaglądam,tylko nic nie pisze, póki co,czekam na odpowiedź,jak z ogłoszeniami?.......

Posted

Napisałam do kogoś prośbę o ogłoszenia, zobaczymy... A Karinka jest w klinice cały czas? Jak jej szwy? A rokowanie, te guzy nie były złośliwe?

Posted

Napisałam do kogoś prośbę o ogłoszenia, zobaczymy... A Karinka jest w klinice cały czas? Jak jej szwy? A rokowanie, te guzy nie były złośliwe?

Posted

Posted

Jutro mamy iść na kontrolę i wyjąć ostatnie szwy jak będzie ok.
Wynik badania hist-pat. jeszcze nie przyszedł.
Zero telefonów o Karinkę :(

Wpłaty dla Karinki:

+10zł - Awit
+50zł - tiggi
+100zł - Sylwia Cz.
DZIĘKUJEMY !!!!! :)

czyli mamy aktualnie dług 840zł

Posted

Jutro mamy iść na kontrolę i wyjąć ostatnie szwy jak będzie ok.
Wynik badania hist-pat. jeszcze nie przyszedł.
Zero telefonów o Karinkę :(

Wpłaty dla Karinki:

+10zł - Awit
+50zł - tiggi
+100zł - Sylwia Cz.
DZIĘKUJEMY !!!!! :)

czyli mamy aktualnie dług 840zł

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][FONT=Times New Roman]Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dla Braci Mniejszych [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ul.Folwark 8 , Żywiec 34-300[/FONT]
[FONT=Times New Roman]nr konta: 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220 [/FONT]
[FONT=Times New Roman]tytułem : Dla Kariny Od ( Twój nick)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]MULTIBANK[/FONT]

Wyslalam pieniazki dzisiaj (200 zł). Niestety jest to przelew z zagranicy i nie mialam mozliwosci dodania dopisku ze to na Karinke odemnie. Przelew pokaze sie jako xoom.com, wiec po tym poznacie ze to odemnie.

Posted

Dług troszkę mnejszy, bądźmy dobrej myśli, że i z czasem ktoś sie Karinką zainteresuje. Ona jest nadal w lecznicy? Ja o niej codziennie myślę.

Posted

Dług troszkę mniejszy, bądźmy dobrej myśli, że i z czasem ktoś sie Karinką zainteresuje. Ona jest nadal w lecznicy? Ja o niej codziennie myślę.

Posted

No to dla Karinki od Kariny i od mojej suni Stasi (od października za TM), która miała taki sam zabieg, poszło 50 zł...

Co słychać u suni? Jak się goi rana? Czym ma smarowane szwy?

Zapisuję sobie wątek i trzymam kciuki za Karinkę

Posted

doszły wpłaty !
kami_23 - 40zł
Sabina02 - 200zł

Karinka dziękuje !:loveu:

Karinka ma już wyciągnięte ostatnie szwy bo i tak już nie trzymały. Całość była smarowana surolanem i chlorheksydyną. A teraz miejsce gdzie się rozeszły szwy Oxycortem. Za kilka dni idziemy jeszcze na kontrolę.
Niestety Karinka za tydzień nie ma się gdzie podziać :( Tymczas był na krótki okres a i tak się wydłużył. Jednak dłużej zostać nie będzie mogła :(

Posted

[quote name='_bubu_']Karinka ma już wyciągnięte ostatnie szwy bo i tak już nie trzymały. Całość była smarowana surolanem i chlorheksydyną. A teraz miejsce gdzie się rozeszły szwy Oxycortem. Za kilka dni idziemy jeszcze na kontrolę.
Niestety Karinka za tydzień nie ma się gdzie podziać :( Tymczas był na krótki okres a i tak się wydłużył. Jednak dłużej zostać nie będzie mogła :([/QUOTE]

...i z powrotem do schroniska? :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Awit']Napisałam do kogoś prośbę o ogłoszenia, zobaczymy... [/QUOTE]

Awit,jeśli nie udało się w sprawie ogłoszeń,napisz, wykupie Karince pakiet .

A z Allegro żadnego zainteresowania?

Posted

[quote name='Kasia77']Awit,jeśli nie udało się w sprawie ogłoszeń,napisz, wykupie Karince pakiet .

A z Allegro żadnego zainteresowania?[/QUOTE]
Niestety znajoma nie zrobi ogloszeń.

Tzn wykupisz pakiet i dasz jej ogłoszenia? Ile taki pakiet kosztuje i gdzie dasz te ogłoszenia?
Możę przesłać coś na ten pakiet?
Ciągle myślę o tej biednej suni:-(