togaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 WARANSKA napisał(a):Przekazalam pieniazki,przez osobe ktora miala przelas je na konto dla Karinki i Piracika,czy doszly? bubu jest szefową od finansów. Pewnie odpowie. Irena jest Karinka zachwycona. To wyjakowo sympatyczna sunia i dobrze sobie radzi w stadzie.Procentuje teraz to schroniskowe życie.. W dzień okupuje fotel białej pudlicy/ schroniskowej/, ale wieczorem pudlica upomina sie o swoje i Karinka na kocykach mości sie przy piecu... Quote
Awit Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ojejku Karinka jaka kochana, korzysta ile może, a później oddaje jak trzeba.... Skromna miła sunieczka:-) Quote
WARANSKA Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Pieniadze zostaly wyslane tak jak obiecalam 10 lutego i mam nadzieje ze doszly.Ciesze sie bardzo,ze Karinka jest nareszcie szczeslwa u Irenki.Kochana sunieczka. Quote
_bubu_ Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 WARANSKA napisał(a):Pieniadze zostaly wyslane tak jak obiecalam 10 lutego i mam nadzieje ze doszly.Ciesze sie bardzo,ze Karinka jest nareszcie szczeslwa u Irenki.Kochana sunieczka. doszło 200zł dla Pirata i Karinki , zaksięgowane 23 lutego. Coś długo szło ale najważniejsze, że doszło. Bardzo dziękujemy !!! :) Mam nowe zdjęcia Karinki, postaram się wrzucić jak najszybciej. Quote
Alaa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 O to ja tutaj wyladowalam przez przypadek u Pani Ireny i bubu hihihih Quote
togaa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Alaa napisał(a):O to ja tutaj wyladowalam przez przypadek u Pani Ireny i bubu hihihih Witaj Alaa...Dropsowy Aniele! Faktycznie, masz szczęście do geriatrycznych wątków!;) Quote
Awit Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Karineczko robaczku kochaniutki:-) Jesteś taką śliczną siwiutką dziewczynką:-) Pycholek przeuroczy. Ile ona ma latek? Daję Ci ok 12....... Mój Boże, takie piękności tyle lat w schronie żyło i nikt nie zauważył i nie zabrał do domu:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Postaram się jutro o jakiś nowy bannerek, zdjęcia są śliczne. Widze, że Panna ma ładną figurkę - pewnie to po tej ucieczce... Kochana Karinka :) Quote
togaa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Widziałam KARINKE w realu i musze Ja przeprosić za tego 'koszmarka żywieckiego':oops: Ona jest naprawde bardzo ładnym pieskiem. Zdjęcia ,choć śliczne nie oddaja całej jej urody...Ma błyszczącą sierść i dobrą figurkę. Troszeczke nieufna, ale podeszła do mnie i wzieła ciasteczko.../niestety,Frela jej zaraz ukradła../ No i ten słodki charakter... Ma 100% szanse na dom ! Będzie ktos szczęściarzem... Quote
Alaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ona jest taki brylantowy diamencik :-) Wysylam 60 zlotych a potem sie zobaczy;-) Konto jak na Dropsika? Quote
togaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Alaa...jesteś niesamowita !!! Bardzo dziekujemy ! Tak, konto to samo ,na "Mniejszych". Quote
Awit Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Karinka jest podobna do mojej Sońki [*] ale to już pisałam:-) Jestem bardzo pewna, że jest mięciutka, milutka, sierść jej się błyszczy i ktoś kto ją weźmie, będzie szczęśliwy że dał jej dom.... Właścicielu znajduj się jak najprędzej, szkoda każdego dnia bez tej sunieczki Quote
ona03 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ostatni dzień bazarku na Babcię Karinkę :):):) Zapraszam !!!!! http://www.dogomania.pl/threads/179682-Dior-paleta-bA-yszczykA-w-plaszcz-TiFFi-na-Lolcia-pieluchy-do-27-02-2010-godz-22-00 Quote
togaa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jest przekochana....zupełnie niekłopotliwa. Czasem, ale bardzo rzadko zrobi małe siu w domu, ale jak na tyle lat spędzonych w schronie to w domu super sie zachowuje.. Jeszcze tylko psychicznie musi okrzepnąć, bo troszke bojażliwa jest panienka. Ale sama z tym walczy... Irenka nachwalic się jej nie może... Quote
Awit Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Wysłałam 10zł dla Karinki. Taka sunia w domu to marzenie dla spokojnego właściciela. Quote
togaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dziękujemy pieknie,Awit ! Masz rację. Spokojny dom dla zrównoważonej, kochanej suni potrzebny... Aaa...co jeszcze. Karinka nie jest szczekliwa. Przynajmniej narazie... Quote
Awit Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Karineczko jesteś w moich myślach..... Bardzo chcę abyś miała swó własny domeczek Quote
Recommended Posts