Awit Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Karinko dziś mi się śniłaś:-) Fajny sen, byłaś u mnie na tymczasie:-) I cała moja rodzina była zadowolona. Mam na myśli rodzinę pierwotną, czyli mamę:-) I miałam trzy sunieczki w domku:-) Karinko traf do takiego dobrego domku jakim jest mój Quote
togaa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jaki śliczny sen !!!! Oby był proroczy..... Karinka jest bardzo przesiebiorcza...Opanował też wchodzenie na blat kuchenny i dwukrotnie zwineła Irence jedzonko z talerza. A robi to błyskawicznie.. Spryciula jakich mało .... Quote
Awit Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kochana jak cwana. W jakim mieście przebywa? Zuza chce to w ogłoszeniu podać Quote
togaa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Karinka coraz bardziej smielsza.... Juz nawet podlatuje do płotu i oszczekuje przechodzących. Ale troszeczkę tylko i nie nachalnie. Kochana sunieczka, Irenka w niej zakochana. Nowy domek musi być extra super, super...żeby ją do niego Irenka oddała... Quote
mercy Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 togaa napisał(a):Karinka coraz bardziej smielsza.... Juz nawet podlatuje do płotu i oszczekuje przechodzących. Ale troszeczkę tylko i nie nachalnie. Kochana sunieczka, Irenka w niej zakochana. Nowy domek musi być extra super, super...żeby ją do niego Irenka oddała... super wieści :) Quote
Awit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ojejku dziewczynka tyle czasu potrzebowała by sie ośmielić.... Taki skarbek - pilnuje domku:-) Quote
togaa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Karinka Irenkę bardzo zmartwiła. Czeka sunie wizyta w lecznicy. W kupie Karinki znalazła sie krew. Kilka razy pod rząd... Mała dostawała ostanio leki na stawy. Czyzby to one tak podziałały ? Przyczyn może byc kilka .. Przypomnam sobie że jedna z tymczasowiczek Poker tez miała długo takie problemy.Musze odszukac ten wątek. Quote
Awit Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Tak, Poker z taką fajną sunieczką kudłatą. A może napisz do Poker, może w kilku zdaniach opisze Ci ten problem, nie będziesz kopała całego wątku. Niedobrze z tą kupką, zmartwiłam się. Quote
togaa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Przeleciałam wątek Poker. To była Tami. Miała włosoglówkę. Quote
Awit Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Czy dostałyście maila aby aktywowac ogłoszenia Karinki? Bo Zuza mówi, że wysyłała ogłoszenia Quote
_bubu_ Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 taaak, duuużo maili :) dziękujemy !!! Quote
Awit Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Karinko, skądkolwiek, ale nich Ci się trafi domeczek, dobry domeczek..... Quote
WARANSKA Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Wyslam ponownie pieniadze pod koniec marca dla Karinki czy je otrzymala? Quote
mercy Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 zaglądnijcie do kolezanki Karinki ze schronu Tiny dzisiaj Tincia miała sterylizacje miała straszne ropomacicze szukamy pilnie dt dla niej pomozcie! http://www.dogomania.pl/threads/130393-12-letnia-Tina-coraz-s%C5%82absza-w-schronisku-pomocy-!-%28 Quote
WARANSKA Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 A tak przy okazji chcialabym wiedziedziec o pieniadzach 100 ZL.ktore wyslalam Quote
WARANSKA Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 A tak przy okazji chcialabym wiedziedziec o sumie 100 ZL.ktore wyslalam dla Piracika.Niestety nie skorzystal z nich bo odszedl za TM.a nie ma zadnych wiadomosci na 1 pos. Quote
mercy Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Awit']A u Karinki nikogo.......[/QUOTE] ja jestem :) Quote
Awit Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 A ja wysłałam Tobie Karinko skromne 10zł, i jutro wrzucę Ciebie na alegratkę. Quote
Recommended Posts