togaa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Karinka umarła dzisiejszej nocy....:-(:shake::-( Quote
_bubu_ Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Dla naszej kochanej , dzielnej Karinki ['] :( Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Żegnaj Karineczko :( (*)(*)(*) strasznie żal :( Quote
Awit Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 :-(:-(:-( Karinko a ja teraz dopiero dowiedziałam się, że umarłaś:-( Maleńka, całe życie w schronisku, choroba na stare lata, domek u Irenki i nowy domek na kilka tygodni:-( Tak krótko cieszyłaś się własnym domkiem:-( Dlaczego umarła, chorowała czy odeszła nagle? Czy z pomocą eutanazji? Quote
togaa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Nagle, z dnia na dzień bardzo pogorszył sie jej stan. Nie mogla się podnieśc,dostawała kroplowki. Umarła sama,cichutko.... Bardzo mi jej żal, nie mówiąc o tym co czuje Irenka... Quote
niszka_2008 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Tak bardzo mi żal babci Karinki. Taka dzielna i takie trudne miała życie. Dobrze, że przynajmniej ostatnie dni spędziła u Irenki i we własnym domu. Żegnaj Karinko. Quote
Awit Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 I tak miała szczęście, chociaż na ostatnie m-ce życia znalazła się u człowieka i poczuła się potrzebna i kochana:-( A co dzień tyle bid umiera w samotności na zimnej podłodze w schronach:-( Quote
ihabe Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 "Śpij piesku, śpij... już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma... Śnij, piesku śnij... w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy" wielki ból po stracie tak wspaniałej psinki:-( Quote
Recommended Posts