Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Jest jeszcze miejsce w Canwecie ale podobnie jak Ania nie oddałabym tam nawet psa zdrowego nie mówiąc o kalece.
Ramm jest średnią lecznicą czasem trafią w leczenie, czasem nie. Napewno jest to lepsze miejsce niż piwnica choć ja świadomie tam też bym psa nie oddała... Więcej nie ma lecznic w których mogą psa przetrzymać choć mogę nie wiedzieć tego dokładnie.

Posted

Dzieki Moniko. Do Canwetu tez nie oddam zadnego zwierzaka, wiec zostaje szpitalik u Ramma. Zadzwonie jeszcze do lecznicy na Słonecznym Stoku. Tam pani czasem przetrzymuje koty,wiec moze zlituje sie nad tym biedakiem.
[B]
Gos dziekuje bardzo za banerek :)

[/B]Prosze powiedzcie tylko jak go wstawic?

Posted

Dziewczyny nie wiecie nawet jak mi jest przykro. Leżał pod tym balkonem i czekał na śmierć/ Ktoś dał mu misia. Misia,żeby nie było mu smutno. Ktoś przyniósł koc i jedzenie. Miał mnóstwo jedzenia. I co z tego? Dlaczego nikt go nie zabrał do weterynarza?
A później ta piwnica. Obce miejsce,a on tam sam :(

Posted

Tak mi smutno ...
Odszedł Elmo - samotnie, w ciemnościach :(
Dziś też odeszła Caddie - jedyna w Polsce suczka curly coated retriever, czyli Owieczka mojej przyjaciółki. Od września, kiedy to zdiagnzowano u niej osteosarcomę, trwała walka o jej życie.
Oba psiaki przegrały, tylko Caddie odchodziła wśród kochających bliskich, może było jej lżej.

Posted

Przykro mi bardzo... szkoda, że ludzie nie pomogli mu wcześniej, gdyby pomoc przyszła trzy dni wcześniej na pewno byłby w lepszej kondycji i miał większe szanse :-( dlaczego ludzie nie myślą:shake: Asiu zrobiłaś co mogłaś.

Posted

[quote name='joanna83']Dziewczyny nie wiecie nawet jak mi jest przykro. Leżał pod tym balkonem i czekał na śmierć/ Ktoś dał mu misia. Misia,żeby nie było mu smutno. Ktoś przyniósł koc i jedzenie. Miał mnóstwo jedzenia. I co z tego? Dlaczego nikt go nie zabrał do weterynarza?
A później ta piwnica. Obce miejsce,a on tam sam :([/QUOTE]
co za koszmar:( tylko siedzieć i ryczeć:( serce pęka jak się to czyta:( normalnie już nie mogę:( w głowie mi się nie mieści cierpienie, ból, strach i samotność tego biednego psa:(:(:(:(

Posted

[quote name='jaanna019']Przykro mi bardzo... szkoda, że ludzie nie pomogli mu wcześniej, gdyby pomoc przyszła trzy dni wcześniej na pewno byłby w lepszej kondycji i miał większe szanse :-( dlaczego ludzie nie myślą:shake: Asiu zrobiłaś co mogłaś.[/QUOTE]

Myślę, że te 3 dni niewiele by mu pomogły.

Szkoda, że w Białymstoku nie ma kliniki zwierzęcej. Nad tym to strasznie ubolewam. Już niejednokrotnie żałowałam, że takowego przybytku nie ma.

Kliniki a nie "kliniki" oczywiście.

Posted

"Napisał [B]joanna83[/B]
Dziewczyny nie wiecie nawet jak mi jest przykro. Leżał pod tym balkonem i czekał na śmierć/ Ktoś dał mu misia. Misia,żeby nie było mu smutno. Ktoś przyniósł koc i jedzenie. Miał mnóstwo jedzenia. I co z tego? Dlaczego nikt go nie zabrał do weterynarza?
A później ta piwnica. Obce miejsce,a on tam sam "

3 dni konania w prawie 100% katolickim kraju... :shake:
:-( się chce
(*) (*) (*)

Posted

Boziu , dlaczego nie zajrzalam tu wczesniej ??????
Jestem bardzo daleko i mam co prawda tylko miejsca w budkach, ale mam tez wspaniala pania doktor, ktora dla tych najbiedniejszych psiakow robi naprawde bardzo duzo i walczy do konca ...... Sprobowalabym go leczyc.......
Psiaczku kochany ....... (*) (*) (*) (*) (*) (*) .....

Posted

Nie wiem....co napisać, joanna83 nie masz za co przepraszać.Ty jedna zareagowałaś jak normalny człowiek! Inni podarowali mu coś, czym mogli zagłuszyć wyrzuty sumienia! Takie mrozy! Taki śnieg! a leżącemu na tym mrozie i śniegu dali misia, żarcie, kocyczek...I już! A czego mu więcej trzeba? Prawda? Siebie i osobistą pomoc najtrudniej!