Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napuiszcie do dziewczyn z Opola w sprawie wizyt. Do Francy 1 np, ale jest też watek schroniska w Kędzierzynie i tam traficie na miejscowe dziewczyny.

Posted

[quote name='matrioszka2']Nie wiem,czy już jest , ale jeśli nie - to dajcie go na wątek elinki "25 domków chce ..."[/QUOTE]

tego pudla miał ktoś podobno dzisiaj adoptować.

Posted

[quote name='GPooLCLD']tego pudla ma ktoś podobno jutro adoptować.[/QUOTE]

To wcale nie jest pewna wiadomość, ale do końca kwarantanny go nie ogłaszamy.

AniaRe bardzo dziękuję za dt dla pudelka:loveu:

A Czesio wygląda super:loveu:

Posted

Ja byłabym ostrożna w publicznym podawaniu dokładnych danych psiaka, numer boksu i numeru schroniskowego. Zwłaszcza jeśli to psiak w typie rasy albo rasowiec.

Posted

Energy, to wyrzuć najważniejsze dane, które napisałaś; ja wywalę to ostatnie zdjęcie z info i .... może niewiele osób jeszcze dojrzało.:roll:
Albo usuń wszystkie zdjęcia.I określ go "kudłaczek".

Posted

[quote name='matrioszka2']Energy, to wyrzuć najważniejsze dane, które napisałaś; ja wywalę to ostatnie zdjęcie z info i .... może niewiele osób jeszcze dojrzało.:roll:
Albo usuń wszystkie zdjęcia.I określ go "kudłaczek".[/QUOTE]

A jak mogę usunąć zdjęcia, jeśli po tym jak wstawiłam małego, na następnej stronie pojawił się wstawiony przez FM...
Zresztą nie tylko FM go wstawiło, ale też inna osoba, na pudle szukają domu (wątek na IX).
Moje usuwanie tu nic nie da, zresztą może ktoś z dogo go dojrzy:roll:

Posted

[quote name='brazowa1']Tak czytam dzisiejszy tytuł i pomyślałam,ze chyba rekordzistą jest Koko-on juz 6 lat.[/QUOTE]

Nie wiedziałam, że tak długo siedzi:-(

Posted

W schronisku koło Częstochowy jest taki śliczny psiak - nie wiem jeszcze o NIm zbyt wiele, jest nowy w schronisku, ale uroczy

Opal - ma 3 lata - cudny psiak - w schronisku od 4 pazdziernika