Rudzia-Bianca Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dzięki Evelka , to wysyłam do znajomych . Quote
erka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='t_kasiek']to ja ją widzialam......nie moge sobie darowac że nic nie zrobiłam !!!!! byłam z małym dzieckiem na spacerze.....wyglądała na zagubioną i ta smycz pelętająca się pod jej nogami dawała mi do myślenia, ale to duży piesek i trochę się bałam będąc z dzieckiem.....przepraszam :([/QUOTE] Elza super łagodna, można ją śmiało łapać bez obawy. Quote
quick23 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Na Czerwonym Prądniku będę jutro.. to pochodzę po osiedlu. I w naszej okolicy tak samo będę uważniejsza. Quote
Rudzia-Bianca Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='quick23']Na Czerwonym Prądniku będę jutro.. to pochodzę po osiedlu. I w naszej okolicy tak samo będę uważniejsza.[/QUOTE] Dzięki quick :) Quote
Isadora7 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [SIZE=4][B]Plakacik dla Elzy. Poniżęj link do hostingu gdzie jest oryginała (plik pdf w formacie A4) i miniatura. Jak jakieś uwagi i zmiany to pukajcie jeszcze siedzę.[/B][/SIZE] [B] hosting: [/B][url]http://www.speedyshare.com/files/27786778/elza_krakow.pdf[/url] [IMG]http://img600.imageshack.us/img600/3659/elzakrakow1copy.jpg[/IMG] Quote
Soema Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Evelka']Matko, to zaszła naprawdę daleko...:shake: Skrzykujemy się jakoś na jutro? Tak czy inaczej w razie czego podeślijcie mi proszę plakat (jakby już był gotowy) na maila -> [email][email protected][/email][/QUOTE] Ewe, jakby coś to dzwoń.. najwyżej się wyrwę z kursu na chwilę. Quote
Isadora7 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [B]Wrzuciłam tutaj[/B] [url]http://www.facebook.com/#!/pages/Zaginione-lub-znalezione-zwierz%C4%99ta/142422049126251[/url] . Quote
erka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Isadora7, a może w głównym tekście chociaz podać jeszcze jakis drugi nr tel., na wszelki wypadek, gdyby ktos sie nie mógł dodzwonić na ten / bo to chyba jest tel nowych właścicieli/. Może kogos z dogomaniaków krakowskich, bo chyba jakoś sprawniej zareaguja na jakąs wiadomośc niż ci ludzie. Quote
Evelka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Soema']Ewe, jakby coś to dzwoń.. najwyżej się wyrwę z kursu na chwilę.[/QUOTE] Dziękuję Kochana:calus: W razie czego będziemy zatem w kontakcie. Quote
terier Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Isadora7 wysłałam na Twojego maila zdjęcia Elzy w oryginalnej rozdzielczości. Quote
tamb Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='erka']Isadora7, a może w głównym tekście chociaz podać jeszcze jakis drugi nr tel., na wszelki wypadek, gdyby ktos sie nie mógł dodzwonić na ten / bo to chyba jest tel nowych właścicieli/. Może kogos z dogomaniaków krakowskich, bo chyba jakoś sprawniej zareaguja na jakąs wiadomośc niż ci ludzie.[/QUOTE] Już wysłałam do redakcji z tym numerem. Rano, mogę dosłać dodatkowy. Tylko czyj? Quote
Evelka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='tamb']Już wysłałam do redakcji z tym numerem. Rano, mogę dosłać dodatkowy. Tylko czyj?[/QUOTE] Jeśli nikt inny się nie zgłosi, a chcielibyście faktycznie, żeby były tam podane dwa numery telefonu to możecie podać mój - 509 254 933. Teraz idę już spać. W razie czego dawajcie mi proszę znać co i jak z poszukiwaniami. Quote
Isadora7 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [SIZE=4]Zrobiłam jeszcze jeden plakat z nowymi fotami które dostałam i z dodatkowym telefonem. Jak poprzednio miniatura i link do oryginału:[/SIZE] [B]hosting:[/B] [url]http://www.speedyshare.com/files/27787570/elza_krakow333.pdf[/url] [IMG]http://img535.imageshack.us/img535/2940/elzakrakow333copy.jpg[/IMG] Quote
kaskadaffik Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Plakat super, zdjęcia ktore są na nim przedstawiają Elzę tak jak wygląda dokładnie, oby sie tylko znalazła!!!!! Elza na jedzenie zawsze podchodziła, wręcz żebrała jak coś czuła także na smaczki czy kiełbase można próbować łapać, tylko jej nie przestraszyć, mówić do niej powoli, na imię swoje reaguje, ponad rok już je nosi. Nie wiem co jeszcze napipsać, jestem z Wami i trzymam kciuki, żeby się udało małą znaleźć. Quote
Vlk Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dostałam wiadomość przez FB; pozostaje mi trzymać kciuki, bo nie mam za bardzo wtyk w krakowie... jeszcze spróbuję podesłać znajomym, może oni mają tam jakichś znajomych? ;) Quote
savahna Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dziewczyny, skoro ona się taki spory jak piszecie kawał się przemieściła, w kierunku Warszawy na dodatek, to czy nie trzeba brać pod uwagę,ze może próbować wracać do Kielc.:roll: Moze dobrze byłoby miec to na uwadze...? Quote
fizia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Tam gdzie była widziana ok 11 wczoraj to nie jest w stronę Warszawy, bliżej trasy na warszawę jest miejsce, w którym zaginęła. Quote
wtatara Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jestem i ja , może się bidula plątać w moich okolicach też- sciągnę plakat i porozwieszam- u wetów tez Quote
weszka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Cholera! Zaginęła przecznicę ode mnie :( Ale poszła w kierunku przeciwnym. Tak gdzie ją widziano to kawałek już jest w stronę Nowej Huty. Dzisiaj jestem mocno zabiegana a jutro wyjeżdżam ale popołudniu jak będę wracać do domu to przejadę przez okolice gdzie ją widziano. Skoro jest łagodna i ma smycz to liczę że ktoś się zlituje i ją złapie. Quote
karusiap Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ja dam rade pojechac dopiero wieczorem,po 21. Dajcie koniecznie znac jesli sie znajdzie lub bedzie nowy trop,gdzie moze byc. Quote
wtatara Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ja proponuję aby się podzielić jakos i rozwieszać plakaty.Ja mogę wydrukować 100 czarno -białych , które bedą do odbioru. [B]ja plakatuję Olszę II i okolice grochowskiej i Cmentarza Rakowickiego[/B] [B][COLOR=red]kto pomoże w innych okolicach[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]żeby się nie pogubić- można w pierwszym poscie pisać , kto gdzie plakatuje[/COLOR][/B] Quote
Evelka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='wtatara']ja proponuję aby się podzielić jakos i rozwieszać plakaty.Ja mogę wydrukować 100 czarno -białych , które bedą do odbioru. [B]ja plakatuję Olszę II i okolice grochowskiej i Cmentarza Rakowickiego[/B] [B][COLOR=red]kto pomoże w innych okolicach[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]żeby się nie pogubić- można w pierwszym poscie pisać , kto gdzie plakatuje[/COLOR][/B][/QUOTE] Ja teraz wychodzę właśnie z domu na poszukiwania. Rozkleję plakaty (gdzieś po drodze je wydrukuje) w okolicach parku białoprądnickiego, ul. ks. siemaszki i dalej w okolicach placu imbramowskiego i tam w stronę polsadu. Nie wiem dokładnie ile mi zejdzie, więc nie wiem gdzie dotrę, ale to dokładnie napiszę jak wrócę. Quote
t_kasiek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 porozwieszam napewno w okolicach gdzie ją wczoraj widziałam - czyli po parku Zaczarowanej Dorożki, Ronda Polsatu, Dobrego Pasterza......jak jeszcze gdzieś porozwieszam to dopisze Quote
Evelka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='t_kasiek']porozwieszam napewno w okolicach gdzie ją wczoraj widziałam - czyli po parku Zaczarowanej Dorożki, Ronda Polsatu, Dobrego Pasterza......jak jeszcze gdzieś porozwieszam to dopisze[/QUOTE] Aha, napisz jeszcze proszę czy rozmawiałaś już z tym Panem od parkingu? Quote
t_kasiek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ok - napewno tam pójdę....napiszę jak wróce czyli pewnie koło 13 Quote
Recommended Posts